ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Daha 3 hafta önce druidimi sattım. dedim içimden bıraktım ohh.. ama şimdi gel gör ki canım bir rogue veya shaman kasmak istiyor ki sorma napsam diye kara kara düşünmeye başladım varmı böyle durumda olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bn hiç başlamadım,hiç oynamadım hatta,ama kaç senedir hep içimde oynama isteği var,olmuyo olmuyo yapcak bişi yk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 başla desem ayrı bişi başlama desem ayrı :D içideki sesi dinle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hani zamanda çok müsait dgl,okulum vs büyük vaktimi alıyor,ancak vakit olduğu dönemde oldu ha başlıyım ddm,aksilik çıktı,bir daha niyetlendm wotlk vs çıktı başlama gereksiz artk ddiler fln filan derken hala soru işaretleri var =) Bu arada yeni gelecek patch harici oyun ve expan.lar kaç kuruş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yeniden başla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kız arkadaş edin , gerisi boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Redo said: Kız arkadaş edin , gerisi boş :) Kız arkadaşımı başlattım. 2 senedir gül gibi geçiniyoruz, Goldshire'da piknik yapıyoruz, hayat güzel :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 rp serverında mısın?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ozii_x said: Daha 3 hafta önce druidimi sattım. dedim içimden bıraktım ohh.. ama şimdi gel gör ki canım bir rogue veya shaman kasmak istiyor ki sorma napsam diye kara kara düşünmeye başladım varmı böyle durumda olan haha ben oynamıyorum wotlk a kadar ama cep telefonunda oyunun hoşuma giden tüm müzikleri var arada bir dinliyorum.. uzak durmaya çalışsanda sevdiğin için oyunu özlüyorsun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Günde 17 saat grind yapıcak boş vaktin olmayınca kendiliğinden soğursun np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 war fanboy alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Haftaya oynamak için farma başlama alarmdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bi rogue kasim diyorum vardı horde sattim pve de gözüm yok iişim gücüm cons gibi takılmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Günde 17 saat grind yapıcak boş vaktin olmayınca kendiliğinden soğursun np. 1300 rating'te debelenmeden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şimdiden kendini kandırmaya başlamış adam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2k rating le 1300 rating arasındaki tek fark kaşına çıkan adamların işsizlik seviyesi, boşuna döküyosun saçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Saç çok kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yahu resto druidim arena ayrı bişi her oyun mu karşıma druid warrior druid hunter druid rogue çıkar her oyun mu 15 dakika sürer.. neyse sattık... yeni ex e ya death knight ile girerim.. yada ruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ozii_x said: yahu resto druidim arena ayrı bişi her oyun mu karşıma druid warrior druid hunter druid rogue çıkar her oyun mu 15 dakika sürer.. neyse sattık... yeni ex e ya death knight ile girerim.. yada ruj X(X( her zaman arenada priest ben + rogue VS drood + random heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bak bu iş sigara bırakmaya benziyor. Hani sigarayı bırakmazsın, sadece "ara" verirsin ya. MMORPG de aynen öyle. Geçen Aralık bıraktım bende. Şimdi yarın gelmesini umduğum War şifrem için duvara tırmanıyorum. Camel içmeyi bırakıp Malboraya başlamak gibi birşey. Ha sen bir karakteri bırakıp başkasını aynı oyunda açabilirsin, aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Apis said: Camel içmeyi bırakıp Malboraya başlamak gibi birşey. Taş var burda taaaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 daha düzgün yapıcak birşeyin yoksa devam et oyna kas takıl kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Expansion muhteşem dostum. Üzgünüm ama 2 ay sonra hayatın tekrar kararacak. Önünde 60 uzun gün var, doya doya harca. :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ulan ben de bıraktım diyodum ama exp çok bomba olmuş başlasammı acaba=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yanlız DK açabilmek için en az 1 adet lvl 55+ karakterinin olması gerekmiyor muydu hesabında? değişmedi dimi bu? değişmedi ise, 45 günün felan var hadi başla bu gece , hem extra amaç olarak vendorlu mamut binek için para yapabilirsin (13k) ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar