spompas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 benimde tutmadi Moby - Porcelain dinlemekten beynim sulandı resmen 400 olmuştur ard arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 benim hiç tutmuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 soktumun photoshopunu ögenicem diye saatlerdir ayaktayim halada kasiyrum isin kötüsü 1 saat sonrada derse fln giricem sakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bunun için yakınma dostum, önünde seçenekler vardı ve sen yaptığını yapmayı seçtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 havalar soğuk affetmeten yorganın altına girip paşalar gibi uyuorm !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Baluu said: bunun için yakınma dostum, önünde seçenekler vardı ve sen yaptığını yapmayı seçtin. ne secenegi henk hönk? yaptim butun herseyi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 uyudum uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 zorla uyudum, alarm kurmuştum 12'de kalkmam gerekiyodu. çaldı alarm uyandım aldım telefonu kapattım alarmı telefon elimde uyumuşum sonra şöle bi döndüm telefon aşağı düştü (ranzanın üst katında yatıyorum) almak için indim sonra dedim zaten kalkcaktım çıkmıyim bidaha. 1.30'da kalkmış oldum böylece. artık capsimide kapatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sercan 20lik dişin çıksın emi !!!11 ozaman uyuyamama neymiş görrüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 BEN GELDİM YİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 eisenheim said: sercan 20lik dişin çıksın emi !!!11 ozaman uyuyamama neymiş görrüm seni iyiki bi 20'lik dişin çıkıyo torunlarına bile anlatırsın artık "sene 72, yirmilik dişim çıkıyor ozamanlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yurtdışına kaçma yolları arıyorum :p Prizınbirek i izledim çok heyecanlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 saat kaç olmuş yahu edit:mesaj atınca örendim 4müş :D tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 arkadaşım sağ altta saat yok mu nasıl pisi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bunu bende yapmıştım bikere. hayatta bazen öyle anlar oluyor ki, ekranın sağ alt köşesine bakmak istemiyor insan... üşeniyor... ahh hayat... çok garipsin. sağol sende öylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 9 da kalkcam of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben de kalksam iyi olur. hayatım düzene girsin. okul başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bLackcha0s said: arkadaşım sağ altta saat yok mu nasıl pisi lan o hehe neblim çok zor geldi çaprazımsı yatar-oturur arası halde ekrana bakarken göremedim :) ayrıca ben dün 8:40 ders koyup erken uyandırıp bugüne de 15:40a ders koyarak uyku düzeni mi ordan oraya savuranları dövmek istiyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hadi beni tutmuo anladım.. annemi niye tutmuosun be uyku.. kadın delircek uyuyamıom die ben de gidiorm yarın ben napıcam sensiz sabahlara kadar diye ağlıo şimdi :( fena alıştırdım bu sefer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kafasını yastığa koyar koymaz hemen uyuyabilen insanların hepsini kıskanıyorum hepsine selam ediyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Voys said: 9 da kalkcam of! dostum bunun için önce yatmalısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 smash said: kafasını yastığa koyar koymaz hemen uyuyabilen insanların hepsini kıskanıyorum hepsine selam ediyorum burdan kendisi annem olur. şöylede bişey anlatayım. laptoptayım. annem salonda yatmayı tercih etmiş, uyanıyor benden bi bardak su istiyor, gidiyorum getiriyorum. taş çatlasa 15 saniye. döndüğümde horluyordu. 3 sefer seslendim anca uyandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 son ders günümdü perşembe uyku tutmayınca kendime tatil verdim bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Xenocide said: smash said: kafasını yastığa koyar koymaz hemen uyuyabilen insanların hepsini kıskanıyorum hepsine selam ediyorum burdan kendisi annem olur. şöylede bişey anlatayım. laptoptayım. annem salonda yatmayı tercih etmiş, uyanıyor benden bi bardak su istiyor, gidiyorum getiriyorum. taş çatlasa 15 saniye. döndüğümde horluyordu. 3 sefer seslendim anca uyandı. kendisi şanslı bi insan iyi geceler herkese artık yatayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar