Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku tutmadı allah kahretmeye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zorla uyudum, alarm kurmuştum 12'de kalkmam gerekiyodu. çaldı alarm uyandım aldım telefonu kapattım alarmı telefon elimde uyumuşum sonra şöle bi döndüm telefon aşağı düştü (ranzanın üst katında yatıyorum) almak için indim sonra dedim zaten kalkcaktım çıkmıyim bidaha. 1.30'da kalkmış oldum böylece.

artık capsimide kapatabilirim.
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
sercan
20lik dişin çıksın emi !!!11
ozaman uyuyamama neymiş görrüm seni

iyiki bi 20'lik dişin çıkıyo torunlarına bile anlatırsın artık
"sene 72, yirmilik dişim çıkıyor ozamanlar..."
Mesaj tarihi:
bunu bende yapmıştım bikere. hayatta bazen öyle anlar oluyor ki, ekranın sağ alt köşesine bakmak istemiyor insan... üşeniyor...

ahh hayat... çok garipsin.

sağol sende öylesin
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
arkadaşım sağ altta saat yok mu nasıl pisi lan o

hehe neblim çok zor geldi çaprazımsı yatar-oturur arası halde ekrana bakarken göremedim :)

ayrıca ben dün 8:40 ders koyup erken uyandırıp bugüne de 15:40a ders koyarak uyku düzeni mi ordan oraya savuranları dövmek istiyorum :X
Mesaj tarihi:
hadi beni tutmuo anladım.. annemi niye tutmuosun be uyku.. kadın delircek uyuyamıom die ben de gidiorm yarın ben napıcam sensiz sabahlara kadar diye ağlıo şimdi :( fena alıştırdım bu sefer sanırım.
Mesaj tarihi:
smash said:
kafasını yastığa koyar koymaz hemen uyuyabilen insanların hepsini kıskanıyorum
hepsine selam ediyorum burdan

kendisi annem olur. şöylede bişey anlatayım.

laptoptayım. annem salonda yatmayı tercih etmiş, uyanıyor benden bi bardak su istiyor, gidiyorum getiriyorum. taş çatlasa 15 saniye. döndüğümde horluyordu. 3 sefer seslendim anca uyandı.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
smash said:
kafasını yastığa koyar koymaz hemen uyuyabilen insanların hepsini kıskanıyorum
hepsine selam ediyorum burdan

kendisi annem olur. şöylede bişey anlatayım.

laptoptayım. annem salonda yatmayı tercih etmiş, uyanıyor benden bi bardak su istiyor, gidiyorum getiriyorum. taş çatlasa 15 saniye. döndüğümde horluyordu. 3 sefer seslendim anca uyandı.

kendisi şanslı bi insan

iyi geceler herkese artık yatayım ben
  • Yeni Oluştur...