Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kontrol için bandajı açılmış ama onun dışında cdkey ve cd leri sıfır warhammer satıyorum. 50ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi niye aldın o zaman? bi de cdlerin 0 olduğunu nasıl anlıyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 cdlerin 0 olması önemli değil zaten önemli olan cdkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 a a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Şimdi, diyelim ki ben senden bunu aldım. Aynı şehirde değiliz, aynı şehirde olsak bile yol parası falan filan girecek onun fiyatı artacak. Aynı şehirde değilsek araya kargo girecek onun fiyatı da artacak. Üstelik sıfır bile olsa ambalajı açılmış. http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1201111&productid=oyuncdwarage Hepsiburada'dan alsam kargo bedava, ertesi gün kargo ile elimde. Ayrıca ekstradan yol parası veya kargo ödememe gerek yok. Sonuç olarak, 50 YTL = biraz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hepsiburadada kargo bedavamı? ayrıca belki sadece keyi satın alma opsiyonu sunar arkadaş keyide maille atar o zmn kargoda bedava olur. bide niye kontrol ediyosun bu tarz şeylerin bozuk çıktığı pek görülmez :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fazla degil daha yeni cıkmıs bir oyun bende fazladan aldıgım icin satıyorum sıfır fiyatına.50ytl den asagı satılmayacaktır,pazarlık yok almak isteyen öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 abi hani buraya yorum yazmayı sevmem ama kutunun normal satış fiyatı da 50 ytl adam neden burdan alsın gidip bi d&r dan falan almak varken ha d&r olmayan bi yerde mi oturuyo o zaman da bir ton site var sipariş vereceği kargo parasını oraya öder ordan alır sıfırı açılmamış kutuyu. Tekrar özür dilerim satış başlığının altına böle yazdığım için ama gerçekler böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Gerçekler bunlar hakkaten, 50'ye paketini kendim açmak varken ben almam mesela açılmışı, + kargo tabi. İkinci el değeri var sonuçta, böyle bu işler her alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yukardaki arkadaşlarla aynı şeyleri sölicem ama mavi shopta da sıfırı 49,99 http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1746 kimse sıfır almak varken senin açılmış kutulu oyununu aynı fiyata satın almaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Baggio said: Gerçekler bunlar hakkaten, 50'ye paketini kendim açmak varken ben almam mesela açılmışı, + kargo tabi. İkinci el değeri var sonuçta, böyle bu işler her alanda. Oradaki en güzel olay, "paketi kendin açmak" Bundan daha haz veren bir durum yok işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 iyi de beyler.. Size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Eskişehir media markette sıfırı 45.99 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Zlaneth said: iyi de beyler.. Size ne? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 on bin yaşasın sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tabii ki isteyen gider dnr dan vs. alır.ben ank bahçelideyim hani kalkıp gidemem ben yorgun adamım diyenler için sattığım bir versiyon bu.ambalaj kağıdı dışında hiç bir eksiği yok onuda ben açmadım aldığım dnr (antares) da kontrol olarak her müşterinin oyun kutusunu açıp baktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 45YTL ye indirdim kaçmayacak fırsat al sakla arşivinde fiyatı oldu resmen.daha çıkalı iki hafta olmadı bu fiyata inanması çok güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Herkes satar olmuş warhammerı noldu beğenmediniz mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben fazladan aldım onu satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 40yetale oldu dahada indiremem bir iki hafta icinde alınmazsa tanıdıgım arkadaslarıma falan hibe ederim heuhe kutu sıfır hala duruyor dnr da icinde cd ler varmı diye baktılar onun dısında benim kendi oyunum var dvd yi surucuye bile koymadım hic.icindeki cd-key ile account ta acılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 istanbul olsa alırdım herhal başlıcam gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fail oldum prdn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 apache kimse almazsa CDkey i bana ÖM at sevaptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha fiyata bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Apache said: 40yetale oldu dahada indiremem bir iki hafta icinde alınmazsa tanıdıgım arkadaslarıma falan hibe ederim heuhe ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar