Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık sıfır warhammer online box

Apache

Öne çıkan mesajlar

Şimdi, diyelim ki ben senden bunu aldım. Aynı şehirde değiliz, aynı şehirde olsak bile yol parası falan filan girecek onun fiyatı artacak. Aynı şehirde değilsek araya kargo girecek onun fiyatı da artacak. Üstelik sıfır bile olsa ambalajı açılmış.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1201111&productid=oyuncdwarage

Hepsiburada'dan alsam kargo bedava, ertesi gün kargo ile elimde. Ayrıca ekstradan yol parası veya kargo ödememe gerek yok.

Sonuç olarak, 50 YTL = biraz fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hani buraya yorum yazmayı sevmem ama kutunun normal satış fiyatı da 50 ytl adam neden burdan alsın gidip bi d&r dan falan almak varken ha d&r olmayan bi yerde mi oturuyo o zaman da bir ton site var sipariş vereceği kargo parasını oraya öder ordan alır sıfırı açılmamış kutuyu.
Tekrar özür dilerim satış başlığının altına böle yazdığım için ama gerçekler böle.
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki isteyen gider dnr dan vs. alır.ben ank bahçelideyim hani kalkıp gidemem ben yorgun adamım diyenler için sattığım bir versiyon bu.ambalaj kağıdı dışında hiç bir eksiği yok onuda ben açmadım aldığım dnr (antares) da kontrol olarak her müşterinin oyun kutusunu açıp baktılar.
Sosyal ağlarda paylaş

40yetale oldu dahada indiremem bir iki hafta icinde alınmazsa tanıdıgım arkadaslarıma falan hibe ederim heuhe

kutu sıfır hala duruyor dnr da icinde cd ler varmı diye baktılar onun dısında benim kendi oyunum var dvd yi surucuye bile koymadım hic.icindeki cd-key ile account ta acılmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...