aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk macta sakatlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aquila said: ilk macta sakatlandi. sen hile yap sampiyon ol 3 sene eee allah carpti it olu iti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Helcaraxe said: Mesela benim gibi Uzun , iri sayılabilcek bir adam ne pozisyonda oynayabilir :D TE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 BonePART said: Sly-One said: Evet cool olacaksan QB ya da TE olup 2+ td yapman lazım. te nin nesi cool lan sansa pass alicak adamsin qb hade neyse de(azini yuzunu kiriyolar her max) rb yada lb en cool pozsyonnar Te olup 2+ td yapmak cool dedim ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 rb ve lb hakikaten en karizma pozisyonlar wr'de ayrı bir güzel maç sayılarını hep wr'ler alır falan :p qb zevksiz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 wr yargilar ama qb isen kizlar teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Eğer qb rugbyde 9 numaranın (scrum half) yaptığı işi yapıyorsa pek sanmıyorum kızların teklif edeceğini :P Bu arada herşeye türkçe isim bulunur da tackle'a karşılık bulmak problem, hadi futbolda tamam da, türkçe manasıyla "çalım" atmıyor amerikan futbolu ya da rugby oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 tellos said: ya yalnız isimler çok karizma hea ''işte takımımızın punterı gunnerı vs.'' çok cool hakkten =) abi gunner olmak da en deli olay zaten. Deli deilsen gunner olamassın gunner pozisyonuna genellikle nfl de normal de de takımın en delisini koyarlar çünkü oyun başında kick yapılırken kick takımının içinde bulunur gunner. En hızlı ve en kuvvetli koşandır aynı zamanda da en delisidir çünkü kick return takımının karşısına ilk çıkan o olur bu nedenle ilk patlamayı o yapar.Bu da 5 kişinin arasına dalmak oluyor o duvarı kırar ise kick yapan takım topu taşıyan kişiyi çok daha kısa sürede indirebilir. :) bilgilendirme olsun die söledim bizim takımdaki gunner 2 kere görevini yaptıkdan sonra salyaları toplayamıo da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 BonePART said: Sly-One said: Evet cool olacaksan QB ya da TE olup 2+ td yapman lazım. te nin nesi cool lan sansa pass alicak adamsin qb hade neyse de(azini yuzunu kiriyolar her max) rb yada lb en cool pozsyonnar çok gereksiz bi tartışma değil mi? herkesin zevki ayrı biri top tutup koşmayı sewer birisi wurmayı sewer. ben 5 senedir offensive lineman oynuorum ve gayet de memnunum halimden. En cool ya da en lame olanını neye kime göre seçiyorsunuz acaba? Qb nin azını burnunu kırıolar diosn da rb lerin lb lerin fb lerin kırılmıo mu acaba? sadece sayı yapan onlar ya da en büyük wuruşları onlar yapıo dio değerlendirmek garip:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Helcaraxe said: Mesela benim gibi Uzun , iri sayılabilcek bir adam ne pozisyonda oynayabilir :D kg boy tam belirtebilirsen daha yardımcı olunabilir. Sadece bu dediklerine bakarsak tide end olabilirsin. Ama daha çok denemek gerekiyor 30yard ı ne kadar zamanda koşuosn topu ii tutabiliomsn. Tackle yapabiliomsn ve daha niceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 d1evas said: BonePART said: Sly-One said: Evet cool olacaksan QB ya da TE olup 2+ td yapman lazım. te nin nesi cool lan sansa pass alicak adamsin qb hade neyse de(azini yuzunu kiriyolar her max) rb yada lb en cool pozsyonnar çok gereksiz bi tartışma değil mi? herkesin zevki ayrı biri top tutup koşmayı sewer birisi wurmayı sewer. ben 5 senedir offensive lineman oynuorum ve gayet de memnunum halimden. En cool ya da en lame olanını neye kime göre seçiyorsunuz acaba? Qb nin azını burnunu kırıolar diosn da rb lerin lb lerin fb lerin kırılmıo mu acaba? sadece sayı yapan onlar ya da en büyük wuruşları onlar yapıo dio değerlendirmek garip:S Yo degil bende 5 senedir DE oynuyorum ve kendimce fikrimi belirtiyorum. En son kontrol ettigimde de sana danismak zorunda degildim bunun icin. Mesela su anda mesajinida en noob mesaj seciyorum kendimide kral ilan ediyorum. Ala ala tarz tarz adam cikiyo her gun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ben 4 sene Bilkent Judges'da oynadım. 1999-2003 arası. Takımın en iyi olduğu döenmdi zaten. Bir tek Hacettepe ile Boğaziçini yenemedik, nedeni de bizde üniversite öğrencilerinin dışında mezunların vs. oynaması yasaktı fakat bu 2 takıme 35 yaşında adamlar oynuyordu. Neyse hepsi bir yana, İstanbul'da katılabileceğim takım antremanları varmıdır? Özledim aksiyonu. Mevki olarak Wide Receiver oynadım ama son sene maç boyunca sahadan çıkmıyordum, line haricinde neredeyse tüm mevkilerde oynadım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Afterdeep said: Ben 4 sene Bilkent Judges'da oynadım. 1999-2003 arası. Takımın en iyi olduğu döenmdi zaten. Bir tek Hacettepe ile Boğaziçini yenemedik, nedeni de bizde üniversite öğrencilerinin dışında mezunların vs. oynaması yasaktı fakat bu 2 takıme 35 yaşında adamlar oynuyordu. Neyse hepsi bir yana, İstanbul'da katılabileceğim takım antremanları varmıdır? Özledim aksiyonu. Mevki olarak Wide Receiver oynadım ama son sene maç boyunca sahadan çıkmıyordum, line haricinde neredeyse tüm mevkilerde oynadım. Saygılar. haci ilgileniyosan bizim secmeler war bu pazar gunu yane secme deil takima girmek icin son sans bi antreman ilgileniyosan bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bone takım adı nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 d1evas said: Helcaraxe said: Mesela benim gibi Uzun , iri sayılabilcek bir adam ne pozisyonda oynayabilir :D kg boy tam belirtebilirsen daha yardımcı olunabilir. Sadece bu dediklerine bakarsak tide end olabilirsin. Ama daha çok denemek gerekiyor 30yard ı ne kadar zamanda koşuosn topu ii tutabiliomsn. Tackle yapabiliomsn ve daha niceleri 2 metreye yakınım 98 kilo , patlayıcı kuvvet misali bir anda hızlanabiliyorum ama sonrası malum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tight end running back birazda kasarsan tackle olabilrsün sevgi kelebeği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 doğru aynı ebatlardayız ben tackle ve end oynadım genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Güzelmiş , ama hiç bişi bilmiyorum tabiki oyun hakkında haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kimse bilerek başlamadı emin ol kısa sürede kavrarsın sonuçta ezik amerikalıların oyunu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ezik amerikalilarin oynuda 60 sayfa kural kitabi war futbol gibi 9 10 tane toplasan kural yok ha ama her pozisyona 5 6 sayfa kural duser o yari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Belki amerikaya okumaya gidince orda öğrenebilirim , şuan basketbol oynadığım için sakatlık çıkmasın , omuzu fln çıkarırız sonra al başına belayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sonuçta ezikler mesele bu istediği kadar kural koysunlar onlar yapabiliosa biz ırzına bile geçeriz o oyunun sadece deneyim eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Helcaraxe said: Belki amerikaya okumaya gidince orda öğrenebilirim , şuan basketbol oynadığım için sakatlık çıkmasın , omuzu fln çıkarırız sonra al başına belayı :D Öyle bir imkanın olursa çok iyi olur yerinde öğrenirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok isterdim lan bu oyunu oynamak ancak 55 kiloyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kilo önemli değil bizim takımda adam 50 kilo 1.65 boy ama koşuyo hopluyo zıplıo bişiler yapabilio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar