ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Marauder ile biraz olsun kastığım pq ların hepsinde ilk 3e girdim cont. olarak; yarısında falan da birinci oldum. Dps baya fark ettiriyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pq dediğiniz şey public questse destructionda bi tane urgoromu ne diye bi dev var. squikler saldırıyo hatta buna ilk ayağında falan. ne dengesiz quest o ya. sonunda bi hero geliyo 4 kişi kesemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 e abi kesemeyeceksiniz tabi, hero bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sağı solu değilde sürekli tanklıyanı heallıyınca [öle bi pq yapıoruzki sadece 3 tank 1 healer gerisi boş fasafiso] ilk 3 e rahat girebiliorum onun dısında eğer heallamazsam sonuncu hem heal hem vuruş [rank 5 yada 6 da warrior priesta bi büyü açılıo vurdugu damageın %50 si aoe heal] kesinlikle birincilik getirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 squigi agresife aliyorum, gelen moblara dot atiyorum, bazilarina yukleniyorum, ilk 5 garanti, genelde ilk 3 oluyorum normal sartlar altinda, bazen yuksek lvl elemanlar oluyo ama mob birakmiyo adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 %20 Kactane mob dan exp veya inf aldigin, %30 PQ'nun kac stage ini bitirdigin, %50 Total damage ve Heal, Mesela bir shaman PQ'nun 3 stageini bitirdi ve toplamda 10k heal atti, Bir Chosen PQ'nun 3 stage ini bitirdi ve toplamda 9k damage yapti, Shaman daha yuksek cont. alir. Shaman'in yaptigi heal ve damage toplaniyor, chosen'in yaptigi toplam damage toplaniyor.. Evet, healerlar daha avantajli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lalu bişi sorucam. peki şu mavi + işareti neden çıkıyo (bi önceki pq da item alamayıncaydı sanırım) peki atılan rolla etkisi nedir bu + işaretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Eger bir PQ'yu tamamlayipda loot alamazsan ve bir sonraki PQ roll da bulunuyorsan normalde roll ettigin rakamin ustune 200 ekleniyor, misal, PQ tamamladin cont. 200 roll un 300 toplamda 500 ve loot alamadin bir sonraki PQ da cont 200 (bonus cont icin degil) ve roll geldi 300 (gercek roll un 100 ama ustune 200 eklendigi icin 300 oldu) ve gene loot alamadin bir sonraki PQ da cont 100 , roll geldi 600 (normal roll un 200 ama 2 kez loot alamadigin icin toplamda 2x200=400 bonus aldin) loot aldin, bonus sifirlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 4-5 defa +500 alıp 1-50 arası rolladığım oldu... iğrenç bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Tank olarak şunu söyleyebilirim. Kesinlikle champion ve heroyu siz tanklarsanız dün yaptığım testlerden sonra ilk 3'e girersiniz. Hero ve championları full tanklarsanız yüksek ihtimal 500 puan en kötü 450 puan alıyorsunuz. Fakat tanklığı kaptırırsanız o zaman ne yazıkki dpsde düşük olduğundan herhangi birşey elde edemiyorsunuz. ve tahmini olarak eğer çabaladıysanız 200-300 puan arası bişi alıyorsunuz. etrafta varil falan toplanması lazımsa o phasede yaratık kesmeyin varilleri toplayın. buda önemli bir ayrıntı gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Szasstam said: haha bak o konuda haklısın ama ben tembellik yapmak için yol arıyorum :P hep 500 alim hep yüksek atim hep ben kazanim. arada kazanmadığım oluyor :( üzücü benim için geçen bi pq nun herosuna denk geldim... büyükçe bi grup o heroyu kesiodı... heronun canının çeyrei kalmıştı ve bende zevk olsun die daldım... pq bitti ve roll le birinci oldum :D sağdece son bossun çeyrek canına vurarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Brigth wizard ne yapabilir. Ne heal ne de tanklık yapabilirim. Verdiğim dps'in de 100-200'den fazla bir contribution getirisi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Rock ne diyosun abi ben obde oynarken sorcla her zmn +500 alıyordum.Bwdekinin adini tam bilmiyorum ama sorcdaki olarak soliyim Dark magic i her zaman 100 de tut pq yaparken zaten healer vardır mobu 2 vuruşta kesiyorsun ztn devamlı moblara skill at etraftakilere dot at bişiler atki o bonusun düşmesin champlar geldiğindede 25 30 bonus arttıran skilleri var onlari atıp direk arttırırsın skilini sonra öle kesersin en son herodada en cok dpsyi gene Bw veya sorclar yapıyor.Ben obde baştan sona oynadığım hiçbir pqda 450nin altına inmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bana dün silver loot pack çıktı chestten. e bu loot packetn sadece birini alabiliyomuşuz hayallerim yıkıldı ala ala dandik bi tohum aldım oda çok yüksek level istiyo. zate az level sitese noclak tohumlan napılır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 @C3nK Düzgün bir partyle gidersen söylediklerin yapılabilir haklısın. Ancak etraftan rastgele adamlarla yapmaya kalktığın zaman olmuyor. Ya tank tanklık yapamıyor, yada healer beceriksiz veya olmadığı için yatıyor. Başka tank yoksa heronun 2. yada 3. daldığı adam da ben oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Persistence'ın, başka bir PQ'da Contribution yapmanız halinde, Scenario'ya girmeniz halinde ve Zone değiştirmeniz halinde sıfırlandığını unutmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hintde çıkan bu kısmı görmeden önce br kere kaybetmişliğim var görmeyenler için önemli bir nokta ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 rock, cenk'in dediği gibi oluyor ve evet etraftan toplanan adamlarla da oluyor. demin aynı PQ'yu 4 kere yaptım, iki sefer +500 ile birinci oldum, 3 kere torba aldım biri mavi. ve birinci olduklarımda tek bir heal almadım çünkü healer yoktu. 100'de tutacaksın combustion her neyse, 2/3-shot oluyor her mob. tonla melee vardı, adamlardan birisi benle parti kurmuştu, beni tabloda üstüste öyle görünce "omg" dedi çıktı yazık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ya çok saçma. PQ genelinde tüm mobları tanklıyorum, championları tanklıyorum, en son da hero'yu tanklıyorum fakat 3. falan oluyorum en fazla +200 veriyor. Tanklıyorum derken, 1 saniye bile hiçbir mob benden başkasına dönmüyor, o biçim tanklıyorum yani.. Ne şimdi dps mi yapayım, tankım ben tanklamiyimmi cont puan almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oyundaki katki payi hesaplamalari ilk olarak death blow, sonra damage output, sonra heal output olarak siralaniyor bu nedenle yapacak bir sey yok, eger damage input uda hesaplatirlarsa o zaman listeye girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Death blowdan kastettiğin şey yaratığı senin öldürmenmi(yan lootunu da sen alacağın şekilde) yoksa son vuruş anlamında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 son vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gangren said: son vuruş Bence saçma bir mantık olmuş. Ben uğraşıcam didinicem herkesten fazla dps yapıcam, sonra adamın biri gelecek ve son vuruşu yaptığı için benden falza puan alacak. Kesinlikle saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bence müthiş saçma. En önemli etken benim orda tanklıyorum. Tank olmassa 2 saniyeliğine hero dönse başka birine 2 vuruşta öldürecek. Grubu ayakta tutan benim, tabi healerların payını unutmamalı. Ancak tankladığım için cont puan alamıyorsam bu sistem çok ama çok saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Rock said: Brigth wizard ne yapabilir. Ne heal ne de tanklık yapabilirim. Verdiğim dps'in de 100-200'den fazla bir contribution getirisi olmuyor. Sorc kasarken devamlı +500 alıyodum ben, patlaya patlaya dps yapacaksın, deli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar