Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PQ Contribution Mekaniği

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

sağı solu değilde sürekli tanklıyanı heallıyınca [öle bi pq yapıoruzki sadece 3 tank 1 healer gerisi boş fasafiso] ilk 3 e rahat girebiliorum onun dısında eğer heallamazsam sonuncu hem heal hem vuruş [rank 5 yada 6 da warrior priesta bi büyü açılıo vurdugu damageın %50 si aoe heal] kesinlikle birincilik getirio
Sosyal ağlarda paylaş

%20 Kactane mob dan exp veya inf aldigin,
%30 PQ'nun kac stage ini bitirdigin,
%50 Total damage ve Heal,

Mesela bir shaman PQ'nun 3 stageini bitirdi ve toplamda 10k heal atti,

Bir Chosen PQ'nun 3 stage ini bitirdi ve toplamda 9k damage yapti,

Shaman daha yuksek cont. alir.

Shaman'in yaptigi heal ve damage toplaniyor,

chosen'in yaptigi toplam damage toplaniyor..

Evet, healerlar daha avantajli.
Sosyal ağlarda paylaş

Eger bir PQ'yu tamamlayipda loot alamazsan ve bir sonraki PQ roll da bulunuyorsan normalde roll ettigin rakamin ustune 200 ekleniyor,

misal,

PQ tamamladin cont. 200 roll un 300 toplamda 500 ve loot alamadin

bir sonraki PQ da cont 200 (bonus cont icin degil) ve roll geldi 300 (gercek roll un 100 ama ustune 200 eklendigi icin 300 oldu) ve gene loot alamadin

bir sonraki PQ da cont 100 , roll geldi 600 (normal roll un 200 ama 2 kez loot alamadigin icin toplamda 2x200=400 bonus aldin) loot aldin, bonus sifirlandi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tank olarak şunu söyleyebilirim.
Kesinlikle champion ve heroyu siz tanklarsanız dün yaptığım testlerden sonra ilk 3'e girersiniz. Hero ve championları full tanklarsanız yüksek ihtimal 500 puan en kötü 450 puan alıyorsunuz.

Fakat tanklığı kaptırırsanız o zaman ne yazıkki dpsde düşük olduğundan herhangi birşey elde edemiyorsunuz. ve tahmini olarak eğer çabaladıysanız 200-300 puan arası bişi alıyorsunuz.

etrafta varil falan toplanması lazımsa o phasede yaratık kesmeyin varilleri toplayın. buda önemli bir ayrıntı gibime geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
haha bak o konuda haklısın ama ben tembellik yapmak için yol arıyorum :P hep 500 alim hep yüksek atim hep ben kazanim.
arada kazanmadığım oluyor :(
üzücü benim için

geçen bi pq nun herosuna denk geldim... büyükçe bi grup o heroyu kesiodı... heronun canının çeyrei kalmıştı ve bende zevk olsun die daldım... pq bitti ve roll le birinci oldum :D sağdece son bossun çeyrek canına vurarak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rock ne diyosun abi ben obde oynarken sorcla her zmn +500 alıyordum.Bwdekinin adini tam bilmiyorum ama sorcdaki olarak soliyim Dark magic i her zaman 100 de tut pq yaparken zaten healer vardır mobu 2 vuruşta kesiyorsun ztn devamlı moblara skill at etraftakilere dot at bişiler atki o bonusun düşmesin champlar geldiğindede 25 30 bonus arttıran skilleri var onlari atıp direk arttırırsın skilini sonra öle kesersin en son herodada en cok dpsyi gene Bw veya sorclar yapıyor.Ben obde baştan sona oynadığım hiçbir pqda 450nin altına inmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

@C3nK

Düzgün bir partyle gidersen söylediklerin yapılabilir haklısın. Ancak etraftan rastgele adamlarla yapmaya kalktığın zaman olmuyor. Ya tank tanklık yapamıyor, yada healer beceriksiz veya olmadığı için yatıyor. Başka tank yoksa heronun 2. yada 3. daldığı adam da ben oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rock, cenk'in dediği gibi oluyor ve evet etraftan toplanan adamlarla da oluyor. demin aynı PQ'yu 4 kere yaptım, iki sefer +500 ile birinci oldum, 3 kere torba aldım biri mavi. ve birinci olduklarımda tek bir heal almadım çünkü healer yoktu. 100'de tutacaksın combustion her neyse, 2/3-shot oluyor her mob. tonla melee vardı, adamlardan birisi benle parti kurmuştu, beni tabloda üstüste öyle görünce "omg" dedi çıktı yazık. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok saçma. PQ genelinde tüm mobları tanklıyorum, championları tanklıyorum, en son da hero'yu tanklıyorum fakat 3. falan oluyorum en fazla +200 veriyor. Tanklıyorum derken, 1 saniye bile hiçbir mob benden başkasına dönmüyor, o biçim tanklıyorum yani.. Ne şimdi dps mi yapayım, tankım ben tanklamiyimmi cont puan almak için?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...