ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: Aysel Gürel in odası gibi aysel gürel'in odasını nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Rahmetlinin arkasından konuşmak bana yakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ne işim var ne gücüm adlı çalışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ivy said: bak bu da kırmançi sadsd peff net olmadığı için pek kırmançi sayılmaz sanırım bu net olmalıymış. üzerindeki giysi lookbook giysisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: Rahmetlinin arkasından konuşmak bana yakışmaz. hahaha ayrıca baluu; iki bacak görüp tribe girmişsin üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 iVy hepsinden daha tarz. ortadaki hatuna selamlar sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: iVy hepsinden daha tarz. ortadaki hatuna selamlar sdfsdfs 3'ü de aynı hatun sdkjghsdkjhgkjdsg :D Bu da aynı hatun. Burto, yok yaw, ben kelimeye takıldım : ) Yorum yaparken böyle çok kasıyor millet, şok şükela bişi diyim diye, başka bi kelime seçilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 son kızı hiç beğenmedim performansın düşmüş baluu görmeyeli senin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 eğilimlerimi değiştirdim, kadından çok kıyafete bakıyorum gayri xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tamam ulan işte benim selamım ortadakine diğerlerinde beğenmedim ortada güzel çıkmış o haline selam yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 etekli hatunlar bulup daha çok kadına bakıyormuşsun gibi dostumn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aa yok, eteğe sevgim sonsuz. Kadına yakışan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kalbimi kırdınız. bu topici kadın için açmadım. kıyafet ve moda hakkında tartışmak amaçlı açmıştım. kalbim kırıldı. canınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 emo-inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet, kadın ~ etek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 18 sayfadir kiz resmi mi koyuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu foto hakkında görüş yazın, fikirlerinizi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 saçmalamış. kafası leş gibi ter kokmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben de aynı noktaya takılmıştım, güneş var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 eşşek öldüren güneşi diye bir şeyden bahseder eskiler, eşşekler güneş çıktı diye sokaklara çıkar sonra donarak ölürlermiş. bana da dedem anlattı. eşşekler de bir garip hayvanlar diye düşünmüştüm içimden. güneş gördümü sıcak olması gerekiyormuşcasına dışarı atıyorlar kendilerini, hayvan ama sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu gecelik son olsun bu da; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Marl0_on said: eşşek öldüren güneşi diye bir şeyden bahseder eskiler, eşşekler güneş çıktı diye sokaklara çıkar sonra donarak ölürlermiş. bana da dedem anlattı. eşşekler de bir garip hayvanlar diye düşünmüştüm içimden. güneş gördümü sıcak olması gerekiyormuşcasına dışarı atıyorlar kendilerini, hayvan ama sonuçta. yok ama kıyafet havanın soğuk olmadığını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bunların neden alayı raşitizmli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ufaklar daha ablasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar