Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: ÇOKZEL OLMUSHSUN [email protected] tabi bu da kirmançi sayılabilecek bir dialect :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kırmançi ne ya? ahaha apachi olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu nasıl oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bak bu da kırmançi sadsd peff net olmadığı için pek kırmançi sayılmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: burtonesk said: kırmançi tarzı ftw 3 kültürü aynı potada eritmişsin dostum +rep eritirim ya kültürler arası dostluk elçisi sayılırım. kırmançide ısrar ediyorum yine de. dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben görmeyeli kırmançi iyi bir anlam taşımaya mı başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kurmanci kürtçe nin bi lehçesi doan kürtlerin kullandığı lehçe bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oda değil mango ora mango outlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aip86 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kırmançi di zane kürtçe biliyomusun demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 İVY AYFONUN YOQ MUH ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Navaticiya vara vara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oha ne olmuş lan odada öyle.yuhh.acaba özel bi çaba harcadımı odayı o hale getirirken merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: kurmanci kürtçe nin bi lehçesi doan kürtlerin kullandığı lehçe bu tmm işte ben de aynı şeyi söyledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 vivavale said: oha ne olmuş lan odada öyle.yuhh.acaba özel bi çaba harcadımı odayı o hale getirirken merak ettim? havaielbise gösterileri varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tamam bende seni onaylamak için dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: İVY AYFONUN YOQ MUH ? tabiki yok çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 *konuyu değiştirir* *kırmançiden sıkılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: tamam bende seni onaylamak için dedim zaten ha ben de seni onaylayım o zaman : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: vivavale said: oha ne olmuş lan odada öyle.yuhh.acaba özel bi çaba harcadımı odayı o hale getirirken merak ettim? havaielbise gösterileri varmış :) abi o deilde sanki odanın pencerei açık kalmış,bütün rüzgarda odaya dolmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 toplanır ki o oda hem bayram arifesi mecbur toplancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yani bugün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bayram biter o oda toplanana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aysel Gürel in odası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ivy said: toplanır ki o oda hem bayram arifesi mecbur toplancak bırak abicim ya o odayı toplasan nolcak.pasaklı kız seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: Aysel Gürel in odası gibi soory m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar