Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Adı : Eda Soyadı : Marangoz Cinsiyeti : Kız D.Tarihi : 20/09/08 Sabaha karşı. Kardeş : 1 Erkek. Anne ve Babayla ilk gün. ( doğumdan eccik sonra ) Baba'nın kucağında.. Anaaam, bu uyuyormuş da.. Teyzesi halen şoku atlatamamış, inceliyor gerçek mi diye :) 2.gün (tarih kaymış, 21 Eylül'de çekildi). Yirim (2.gün) Amanniiii bana bişiler oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 muhteşem! Allah bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çok tatlı allah analı babalı büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 offf maşşallahhhhh allah analı babalı büyütsün:) ama ben hiç dayı olamıcam ya bak hüzünlendim şimdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahaha buna üzülmekte garipmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 laa olum nazar deycek bi kırkı çıkasaydı :S yeminlen maşallahhhhhhhhh tüh tüh celebkız sen renkli gözlüsün tükür ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aneeam çok tatli :D Allah Analı babali büyütsün en güzel okullarda okutsun etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben hiç amca olamıyacam ama o da var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kenafir gözlü damgasını da yedik iyimi:S maşşallah dedik o kadar ben de dayı olamıcam işte olsam olsam teyze olabilcem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 maşallah harika bişey =) Benimde var bi tane yeğen yeni. Çok tatlı çook bütün gün onunla oynuyorum. İlk defa kendime bu kadar yakın bi bebek gördüm delisiyim :) 4 aylık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Allah analı babalı dayılı büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Teşekkür ederim efem. Boncuğumuzu da iliştirelim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çok tatlı maaşallah.Allah bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 He he babası yapmış : ) Abisi Ozan, ayrılmıyormuş eda'nın yanından, üstelik kimseyi de yaklaştırmıyormuş, çok sevmiş kardeşi : ) Tabi kendisi de daha bebek olduğu için, babası da Ozan'ı Eda'nın yanından uzaklaştırmaya çalışıyor, ama ne fayda, Ozan'ı Eda'dan uzaklaştırmak için 2 kamyon adam lazım : ) Klasiktir bir de küvez foto koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 3. yeğen beleşe geldi diye okudum dedim lan noluyo. allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çok tatlıymıs allah analı babalı buyutsun valla aman nazar degmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Llama said: celebkız sen renkli gözlüsün tükür ekrana ahahhaha of=d bebek de abi de dehşet güzel. maşşallah=) edit: ayrıca benim abim de ayrılmazmış yanmdan, bi kaç gün sonra atalım şunu tren yoluna demeye başlamış dfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 maşallah maşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şimdi bakınca anladım da benim de vaktim gelmiş ya allammm nası bişi bunlar ya maşallaahhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 masallah balu buda benım yığenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Teşekkür ederims. Erkek herhalde adı ne ? @pogodi, he he bi süre sonra ozan da kıskanmaya başlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İsmi Kaan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Maaşallah efem, Allah sevenlerine bağışlasın. İnanılmaz güzel bir duygu ya, Ozan doğana kadar ben çocukların alayından nefret ediyordum, hiç sevmiyordum.. Ozanla tanıştım, daha sonra emirhan doğdu, şimdi eda doğdu, bir yiğen daha yolda.. İnanılmaz seviyorum şimdi, yolda yürürken felan gördüğüm bebekleri felan yicek gibi bakıyorum. Herşeye rağmen, Ozan bir tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eyw balu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar