Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 The Movies'e heves ettim, ek paketi felan da kurdum. Ama şöyle bişiyi nasıl yapacağımı anlamadım. 1- yerde oturan iki kişi, birbirleriyle konuşuyorlar. 2- bu iki kişiden biri ayağa kalkıyor 3- ileri doğru gidiyor. 4- bir yerde duruyor 5- arkasında şeytani bir figür beliriyor (hani projeksiyon gibi yapılır ya çizgi romanlarda) 6- arkasından kulağına birşeyler fısıldıyor. böyle bir şeyi süreklilik şeklinde yapmak mümkün değil mi? illa 3 sahne koycaz, birincisinde oturcak, ikincisinde yürüycek, üçüncüsünde birisiyle mi konuşacak? böyle kesik kesik birbirinden alakasız 3 sahne mi oluşturmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hiç oynamış kişi yok mu movies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oynadım ama film yapmayı hiçbişekilde başaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 süreklilik yaratman imkansız. 3 sahne arka arkaya kopuk kopuk koyacaksın gereksiz yerlerini kese kese ibrleştirmeye çalışacaksın. 30 dakikalık movies de yaptığım filmim var benim. seslendirmesiyle falan. çok zor olsa da, başarmıştım 2004 senesinde tee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ne umutlarla beklediydim bu oyunu serbestliği olacak, istediklerimi yapabilecez vs diye. ama kalıplarla dolu bi oyun çıktıydı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 haa hatırlıyorum o filmi. ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 o kalıplar yüzünden çoğu insan çok kısa sürede uninstall etti oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 evet maalesef ben de terminator 2'yi yapmaya kasmıştım ama bir yere kadar götürebiliyor mevcut kalıplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aah ah sims ten sonra level da the movies in ilk haberini duyduğumda ki heyecanım geldi şimdi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben de indiricektim merak ettim ama vazgectim boyle yorumlar gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 the movies i oynamiyali cok oldu ama filefrontta the movies diyince benim aklima Playboy: The Mansion oyunu geldi(ne alakaysa) ondada studyo falan kurup partiler veriliyodu :) bu arada soyle bi ling vereyim orda aradigin bazi seyleri bulabilirsin http://themovies.filefront.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 merak edenler bir kere oynasın en azından, bir kere görmüş olmak lazım böyle oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar