maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ritmi arttırmaya karar vermişler 5ten itibaren sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 suki gerçek hayatta alciede gibi adamla sevişmemiştir ha. Herif yarmaa :D sukininde dişlerinin arası boşmuş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 alcide op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yazılardan sonra kapamayın diziyi. credits işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Son bolüm çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 tut suki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 olm olayı anlayan var mı? bana sanki bir alicengiz döndü gibi gelio. zenciylen o roman'ın çaktığı vampir abla sattılar davayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Russel cok iyi ya ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Doctore ne emdi beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 feci kafalar yaşandı sonda lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Abi spoilera almaya gerek yok surda bi sen bi ben izliyoz zaten. Onun satıcı olduğu gecen bölüm doug'u öldurunce falan belli olmuştu. Sanguinistin bayrak tasiyaniymis adam afsfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tara bildigin travesti olmus, yine tiksindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Cystein said: Abi spoilera almaya gerek yok surda bi sen bi ben izliyoz zaten. Onun satıcı olduğu gecen bölüm doug'u öldurunce falan belli olmuştu. Sanguinistin bayrak tasiyaniymis adam afsfafa AL LA SPOILERA ben de izliyorum daha izlemedim bu haftakini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 KHaRoN said: tara bildigin travesti olmus, yine tiksindirdi.pam sevdiğim bir karakteri ama artık tara yaninda esantion geldigi için pam çıkınca Bi pfsss çekiyorum. Ne kötüydü o pole dance falan. Seksi falan mi sanıyor yapımcılar ben anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Yeterince meme yok, olmuyor böyle. lilith Lilithin gelişindeki efektler acayip komik ve basitti. Russel olmasaydı bölüm (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bu arada russel turk mermeri diyince heyecanlanan oldu mu lan? Aha TURK DEDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 suicide is for muslims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Jeeztro said: suicide is for muslims güzel bir yazı, insanların gereksiz gaza gelmemeleri gerekiyor bence, internette baya bi olay olmuş http://meaninglessmagical.tumblr.com/post/27808148766/true-blood-suicide-is-for-muslims ırak'ta çoluk çocuk öldürmüş, o kadının da ölüm emrini vermiş bir askerin ağzından çıkması normal olabilecek bir şey, adam güneyli muhtemelen de racist bi adam. o karakter sevmememiz için zaten. yazar sadece dürtmüş biraz seyirciyi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 suicide is for muslims diyince ben direkt dumb redneck lol dedim geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Son scene de Abi nasi caps ler vardi anlatamam ahaha Superdi lan safkhaskjfa Acayip guldum bazi yerlerde koptum resmen asjkfhsakjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AxchrpSKa4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bu diziyi paticikte benden başka izleyen kalmadı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ya ben bu sezon bir kaç bölüm izledim ama hiç merak etmiyorum bir sonraki bölümde ne olacağını. Sezon bitsin belki yapacak bir şey kalmazsa topluca indirir izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben izliyorum da işte öylesine. lol oynarken fln açıyorum o derece yani. kötüleşti epey, drama oldu komple. bi vampirlerin politikasıyla uğraşmamıştık o da oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar