progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Tara'nın öle beyni patladı ya bildiğin sevindim. Father Newlin, Russel Edgington, fantezi yapmaya meyilli Jessica. Bir dahaki sezon baya iyi olabilir. Jessica'da tam iyicene açılmaya başlamıştı sezon bitti. Birde "You cant trade magic like its fuckin pokemon cards!" da çok iyiydi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bu sezonun tek mutluluk heyecan verici olayını en sona saklamışlar ama 1 sezon beklediğimize değdi valla. Headshot sonrası kurtulmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 abso vampirler onu halleder ya. help me diye bağırdı ya, eric ile bill gelir zart diye, kanlarını verirler düzelir. ama ölsün evet katılıyorum sana, oyunculuk yok gairp garip tripler. karakterin kendisi de kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Tara'nın beyni patladı. Vampir kanı ölüyü diriltmio sonuçta sadece yaraları iyileştiriyor. Bide almasınlar bunu bizden. Öldü işte! Ölü kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ne? sezon finali mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 what goes around comes around bitches sonuna çok çok çok sevindim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Eğer Tarayı vampir yapıp kurtarırlarsa Tara zaten halihazırda cadı birde vampir olursa bir sonraki sezon kesin Tara üzerine kurulu olur herşey ki bu bir sürü titrek dudak görücez demektir. Jason feral pantere dönüşür Tara undead warlock Eric zaten warrior Suki healer Bi DPS daha bulurlarsa heroiclere akarlar. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eSZal8SVrCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bu sezon lafayette oyunculukta aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 En sonunda gereksiz ağırlıklardan kurtuluyoruz sezon finaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bill çok başarılıydı bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Nelsan Ellis oyunculuk açısında gerçekten çok başarılı idi bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 güzel bitirdiler ya. düzeldi dizi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Flassh said: bu sezon lafayette oyunculukta aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 abiiiii jessica ve tara hakkında istediklerim oldu çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 buradan hbo'ya ve true blood yapımcılarına seslenmek istiyorum: LÜTFEN JESSICA'YA DAHA FAZLA PARA VERİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Tara hakkında şüphelerim YA şimdi Lafayette'e bir haller oldu paso ölüleri falan görüyor ya, Tara'da bunun kuzeni ya, bu kız kesin sürekli bu çocuğa gözükür klasik şirretliğine bir de "ölüyüm zaten ölü! ühühühühü" eklenir diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dizi de temizlik olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yeni sezonu ne zaman bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bi daha ki yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 2012 yaz mı yoksa 2013 yaz mı? o bir dahaki lafı çok muallakta bıraktı olayı sanki 2012 yaz olsa "yaza" diyecekmişsin de 2013 olunca bir dahaki demişsin gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Her yaz var bu dizi. Ona göre yap sen hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Haziran 2012 de başlar işte her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E5Ff4VvYxLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 eddington? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar