Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Eric reyiz yapma bunu bize. Kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Eric son bölüm Bu kadar kolay olmamalı ya nerdeyse 1000 yaşındaki vampiri puppet gibi oynatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kadın ülkücü, ülkücü power kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Eric bir şekilde ölecek ki esas oğlan sukiyi kapsın. En sonunda suki öldürecek o cadıyı veya Tara kadın sukiyi öldürürken höyt dicek. Bizim kurt oğlan pack leader olcak büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Diziyi izlemem etmem de şöyle bi site buldum, verilmiştir belki, tüm konuyu baştan sona aramadım :D http://www.arethereboobsinthisepisodeoftrueblood.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Absolut said: Eric bir şekilde ölecek ki esas oğlan sukiyi kapsın. En sonunda suki öldürecek o cadıyı veya Tara kadın sukiyi öldürürken höyt dicek. Bizim kurt oğlan pack leader olcak büyük ihtimal. Eric ölmez ya bence, ölmesin yani adam gibi adam bir o vardı. Ölecekse de eski haline dönsün ondan sonra ölsün böyle gollum gibi ölmek Eric reyize yakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 erik olmez, pam cadinin azini yuzune katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.hbo.com/true-blood/episodes/4/45-lets-get-out-of-here/video/clip-jessica-unloads-to-nan.html?autoplay=true&cmpid=ABC123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahaha efsaneymiş video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://www.hbo.com/true-blood/episodes/4/45-lets-get-out-of-here/video/clip-jessica-unloads-to-nan.html?autoplay=true&cmpid=ABC123#/true-blood/episodes/4/45-lets-get-out-of-here/video/clip-hoyt-gets-a-visitor.html/eNrjcmbOYC5kzlfPz0lxzEvMqSzJTA5ITE-1S8xN1SzLTEnNh4k65+eVpFaUsEknlpbkF+QkVtqWFJWmcjIysgEhAGCyFzg= oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sonra bu diziye yok baydı falan diyorlar. Aksiyona gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Eric'in poposu baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Koskoca Viking Kralı 1000 kusür yıllık vampiri bir büyüyle kuklaya çeviricen.Bi defol ya 3.sezon Eric reis sayesinde güzeldi.4.sezonu sırf meraktan izliyorum,2-3 bölüm daha böyle giderse izlemeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Lafayyette'yi oynayan adam döktürmüş bu bölüm bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 cesika faliyete geçti sonunda, daha iyilerini bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Lafayette oscarlık oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bu dizi ciddi ciddi hala var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sevenlerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tek başına bu kadar büyük bir prodüksiyonu sırtlamak bir insanı yıldız yapmaya yetmiyorsa, bu kadın ayrılsın bu diziden. daha güzel bir dizide daha güzel bir rol buluruz gerekirse. isveç kezbanı tipi de var ama yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Arkadaş adama sormazlar mı , 3-5 cümleyle , 1000 yıllık bi dünya vampiri kedi gibi yapabiliyorsan , 1400 lü yıllarda elin armut mu topluyordu , hapisanede sana tecavüz ederlerken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 jessica meme göstermicem diye takla attı -_- aynen üst mesaja katılıyorum ve ekliyorum werewolflar onun bunun kokusunu falan ayırt ediyo da bizim alcide her gün yan yana yattığı were karısını mı koklayamadı bundan önceki bölümde? böyle bi mallık olabilir mi ya? şimdi nasıl kurtulacaklar çok merak ediyorum. klasik BİLİYORUM CADININ KONTROLÜNDESİN AMA DERİNLERDE BİR YERLERDE BENİ SEVİYORSUN BUNU BİLİYORSUN! KENDİNİ BUL! aeaaaaaaaaaaaaaaaah böle olcaksa küserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahahaha Cystein. olursa öyle olur threesome ümitlerimi boşa çıkardılar bu bölüm sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gerek yok ki, mevcut guclerini kullandirip bisey yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sookie aynı benim gibi ortam hazır partner(ler) hazır herkes çıplak (ya da soyunuyor) tam sex başlayacak uyanıyosun... boner all day long... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sooki'nin bu peri mevzuları cadının büyülerini bozucak bence.Erice bi ışık atar mevzu çözülür dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar