Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 olmus bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 inanmayın abi izlemedşm ama aksiyon var sanırım müşteri çekme amaclı sonra yine gay blooda döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fampir dizisi blade di asıl, güzeldi baya iptal olmasaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 oha peri dediler, troll çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 oha gerçekten. mırın kırın ediyordum artık seyretmem diye, ama baya seyrederim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Dünyanın en kötü dizisine dönüştü. 2008 - Güney kasabasında gerçek dünyaya vampirlerin ayak uyduruşu. 2011 - birbirine ışık topu atan periler vs ucubemsiler falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bende demin izledim bu kadar tırt bir şey görmemiştim ahhah muhtemelen dediğim olacak.ilk bölüm yine degişik bişiler atıcaklar ortaya.sonra yine tara ve gay sahneleri tam gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ayol zeka özürlü dizi kontenjanınız yok mu sizin? ben heroes bile seyrettim 2 sezon, bu haydi haydi gider. eric yakışıklı, lafayette komik, konu süper saçma filan. daha ne ki? kötü zevkin hatrına bi 40 dakika sabredemez misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Lafayette olmasa diziyi direk izlemem zaten, tahammül etmek üzüyor ama bir iyi bir diziydi çünkü. Başları falan gayet iyi. Sonradan bozduğu için bu isyan. Beklenti büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 beklenti büyükTÜ. artık diil :) şakalar komiklikler vampirler periler... bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ya dandik aksiyona katlanabilirim ama 1 sezon daha erkek aşklarını izleyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Emaleth said: beklenti büyükTÜ. artık diil :) şakalar komiklikler vampirler periler... bu. Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ee noldu öldü mü dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yoo, yarin cikiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hatunun su ayrik disleri , zenci kizin tipi, gayikler, allahim baslasinda gene ambele olayim. tiksineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://collider.com/wp-content/uploads/true-blood-season-four-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 iniyo şimdi 720p 0(13) ortak 50(1900) eş var dfg yine de 40-50 arası bişeyle iniyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ERIK BASGAAAN! gecen senenin gaylerini bu sene lezbiyenlerle kompanse ediyolar galiba, seneye de travertenler gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ohhh be basladi yeni sezon. Akşama hemen 3. sezon finalini tekrar izliyim hafıza yenilensin sonra 4. sezona dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu sezon shit got real galiba, ciddi ve gergin bi atmosfer vardi bolumde. bastaki power rangers kismini saymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tv dizileri tarihinin en absurt sahnesi olabilir su: - daha alkol? + almiim saol yarin is guc var - e o zaman topluca at olup kosturalim *digidik digidik* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nie 2 bölüm birden var ? edik: alla alla warezde 402 de var ama imbd'de 3 temmuzda cikiyo gözüküyo. annamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 2 saattir acik ama bir turlu play tusuna basamadim :( yas gunumde etkisinden cok korkuyorum... hayir cidden oyle acik ama pause da duruyor nasil bir etkisi kaldiysa artik. simdi baslatiyorum, hayrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar