ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 xunn said: Verilen fotoda bir sorun var ya. Benim nişanlım gidip öyle yakısıklı vikinge bacagını tutturacak cıbıl cıbıl, ben de öyle objektife bakıcam. Heyooo. evlenmişler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ne kadar sürecekmiş ara bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yaza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 E iyi çok değilmiş yine de, eskisi gibi seneler yok arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Yeni başladım hadi bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ilk sezon güzel.2. sezon idare eder ama 3. sezon gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aslında bahsedilmişti russelin haber kanalını bastığı zaman bitseydi daha iyi olurdu ya. belki kimse gay sezon yada iğrenç sezon bile demezdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Red said: ilk sezon güzel.2. sezon idare eder ama 3. sezon gay Keşke gay olsa sadece abi kafayı yicem cidden her izlediğim dizi niye sezonları ilerledikçe böyle saçmalıyor anlayamıyorum cidden ya. Zaten adam akıllı en fazla iki dizli izliyorum bari onların hikayesi böyle zart zurt alakasız yönlere çekmeseler off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tara ölsün artık ya. Bıktım şu kadının dudaklarından bir de sinir krizlerinden. Bir de Jessicayla Hoytun evindeki yerdeki bebek vari şey ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 üşüyoruz Hoyt reis http://www.youtube.com/watch?v=arKuIEggjRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Wispy said: Tara ölsün artık ya. Bıktım şu kadının dudaklarından bir de sinir krizlerinden. Bir de Jessicayla Hoytun evindeki yerdeki bebek vari şey ne acaba Sanırım vudu mudu büyü birşeyi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 vazgeçin işte güzel değil, bir umutla ilk sezonu bitirdim arkama bakmadan kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://www.dizimizi.com/haber-true-blood-dizisine-4-yeni-oyuncu-daha-geliyor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oh oh oh yeni ablalarımız geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 2. sezonda bir bölümde ericin dönüştürülme hikayesini anlatıyorlardı. hangi bölümdü o hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 konu uplaninca birden urperdim. allahtan daha baslamamis, bi an basladi sandim icimi bir garip his kapladi.. korktum, kacasim geldi, tv yi atacaktim... baslama sakin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yok kanuni 4.sezon yazın başlıcakta o bölüm lazım bana yea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 5. bölüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ilk sezon güzeldi fakat 3 .sezon gay dramasına döndü ağır bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adamınbiri said: 5. bölüm sanırım istediğin zaman çağır çocuğunun düğününde bedava halay başı olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 4. sezon ilk posteri ve ilk klip. http://www.dizimizi.com/haber-true-blood-4sezondan-ilk-klip-ve-poster-yayinlandi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Eric reiiizzzz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Diziyi yeni bitirdim,genelde Tara denen malın bölümlerini hep atladım çünkü içimi baydı :) .İlk sezon kötüydü.2. sezon baya eğlendim.Son sezonu sırf Eric için izledim.Eric reis olmasa diziden cacık olmaz.Eric o çimentodan nasıl kurtuldu bilen var mı? Kurt adamı herzaman vampire tercih etmişimdir.Kurtadamların bukadar mal,güçsüz,insanlardan bile dayak yiyen,vampir köpeği olarak gösterilmesine ağır tav oldum.Kurtadam diyince Underworld 3 teki kurt adamlar gibi birşeyler çıkacak piyasaya sanmıştım. 4.sezonu izlemeye gerek yok bence.Dizi vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dizinin ismi ztn true gay olarak degişmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 argh neden upladiniz kotu anilarim canlandi be :( ne guzel unutmustum. gayler, tara , dislek , peri, pampir, gaypir, kurtadam, ya pfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar