BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ne karıştı lan ortalık öyle, magister bi dert, king bi dert, queen bi dert, eric ayrı piskopat, kral'ın werewolfları desen v içince piskopata bağlıyolar. ne ekşın olacak bu sezon belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BaaL said: ne karıştı lan ortalık öyle, magister bi dert, king bi dert, queen bi dert, eric ayrı piskopat, kral'ın werewolfları desen v içince piskopata bağlıyolar. ne ekşın olacak bu sezon belli değil. bence hükümet"Yeter aq dingonun ahırı mı la bura" diyip kuracak ekibi, basacak hepsine mermiyi bombayı, akıllanacaklar sonunda.Vampir cezaları da min 80 yıldan başlayıp 800 yıla kadar gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eric sonunda hepsini sevicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Kralın "darling, king!" diyişi de süperdi ..hele o eliyle kendini göstermesi falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bölüm sonunda çalan müzik ne? bayıldım! spo bi de tara ile franklin'in yemek sahnesi baya iyiydi hahahah konuşmamız lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 oglancılık akan sahnelere dayanamadım atlattım hep ya töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi bu werewolflar bu dizideçok amele olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sookie ne ayaksin sen bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 çok iyi gidiyo true blood yine. hastasıyız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 şikayetim var ki benim ya son sahnede biraz kavga neyim beklemiştim. iyce yavaşladı dizi... hele nutshot nedir ya adam tek tekmeyle yığdı falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oUK8o_j3E60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Başta Talbot'un Sookie'yle birlikte basması çığlığı iiydi asdfsda. Fakat o Bill'in kralın omzuna atlmasını çok kötü yapmışlar. Hani niye direk sokmadı sırtına niye atraksiyona giriyosun öyle omzuna fln atlayıp. Eric'de bi krala bi kralın kocasına pas veriyo öyle birbirlerine düşürüp öldürcek ikisinide herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 JESUS AAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ğaaaaaa bugün pazartesi! oley. umarim datmin edici bir bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yoksa?bill?!!1111!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 süper bölümdü ya. yanlız jesus ve lafayette sahneleri çok geriyor abi beni. kaldırmaz bu bünye ön sevişme falan. bi dudaktan bi yanaktan okadar bitti gitti. başka olmasın sahne. Sophie-Ann vampir ailesinde bile çıtırmış, lolitaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Üst spoya cevap ve ekstra bisiler iste Talbot kimi öldürüyor yahu. Adam sadece 700 yasında. Sookienin gotu fit fit atarken dönüp bir de coot ve kız arkadaşı hakkında "trash" yorumunu yapabilmesi = epic. Bı de anlamadığım tara nerden biliyor were'lerin v içtiğini falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya bayadır takip edemiyorum. su an kac bolum cıktı? ben en son kafa cevirmeli bolumu izlemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Galiba onun üstüne 2 bölüm çıktı. Bu arada yunancam yeterince iyiyse talbot Yunan galiba. Franklin? Demek istiyorum ve ekliyorum wtf cyristal? + ne bicim weresiniz lan siz ? Bı insan kokusu bile alamiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 talbot-franklin-bir de tamirci çırağı kurtadam çok iyiler ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 lorena ilk çıktığında boktan bir karakterdi de son bölümlerde çok iyi lan,hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Cystein said: Üst spoya cevap ve ekstra bisiler iste Talbot kimi öldürüyor yahu. Adam sadece 700 yasında. Sookienin gotu fit fit atarken dönüp bir de coot ve kız arkadaşı hakkında "trash" yorumunu yapabilmesi = epic. Bı de anlamadığım tara nerden biliyor were'lerin v içtiğini falan ? talbot 700 yaşındayım demiyor ki 700 yıldır beraberiz diyor sanırım ? dönüştürücüsü oysa bilmem tabi + cidden homolardan nefret etmiyorum ama öpüşme sahneleri flnda biraz tiksindiriyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Evet kingle insanken de tanıştığını söylüyor ve 700 yıldır beraberlerde (ki bu yuvarlanmış bir rakama benziyor daha çok ) max 740 yasindadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Talbot isterse 2 milenyum devirmiş olsun o çığlığı basınca karakter analizi sona erdi eheuh. Kavga çıkarsa saç çeker, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar