Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o diilde sukinin ericle hayali sahnesindeki vucudu adamı kalpten götürür

yani o dişler olmasa o fizikle hakkaten ömrü 10 sene uzatır
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

sezon 3 bölüm 4

Pam gümüşü yiyince anında satıverdi Bill'i :D

Kurt adamların "asırlar" süre ittifakı nasıl oluyor anlamadım, vampir kanı içtikçe ömürleri uzuyor heralde.

Hayır abi,

Babadan oğla gibi jenerasyon gibi düşün sanmıyorum hepsinin asırlık kurt adam olduğunu. Ama onları besleyen vampir ayni vampirdir büyük ihtimalle.

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Bu arada striptiz bardaki sahnelerin çekimleri bariz farklıydı, kalite gelmiş çekimlere

müzikler felam di mi. beni de çok etkilediydi o sahne. cıpstak cıpstak fonda çalan müzik, bill'in tripleri, striptizci kız falan aboley harikaydı.
bakalım bu bölüm nasımış
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Aket-Atum said:

Bu arada striptiz bardaki sahnelerin çekimleri bariz farklıydı, kalite gelmiş çekimlere

müzikler felam di mi. beni de çok etkilediydi o sahne. cıpstak cıpstak fonda çalan müzik, bill'in tripleri, striptizci kız falan aboley harikaydı.
bakalım bu bölüm nasımış

Massive Attack çalar da güzel olmaz mı
Mesaj tarihi:
progamer said:

300 - 400 sayfa arası kitaplar. Çok uzun değiller. Dizideki gibi bol bol seks ve şiddet var yine :)

Kitapları okuyunca tabii biraz spoiler oluyorda genel olarak dizi kitaplarla birebir gitmiyor zaten.

İlk 3 kitap türkçeye de çevrilmiş birde DnR da gördüydüm.

sex var dediler geldim. aksama izlerim.
Mesaj tarihi:

Franklin ve Eric

Franklin baya iyiydi bu bölüm. Mesaj yazışı, ağlaması fln asdfsd. Öldürse Tara'yı da çıksa diziden Tara aslında çok güzel olucak.

Eric de bu sezon bitmeden Russel'ı bitirir herhal artık. Hatta zaten flashback ten sonra saldırıcak sandım Talbot'a.

Mesaj tarihi:

sezon 3 episode 5

Ulan yuh

Sezondaki ana konuya giriş bölümüydü ve böyle devam edecekse aman diyorum. Olayı viking kralının ölümüne bile dayandırdılar, Lorena'da rönesansta falan çıkarsa şaşırmam.

Ayrıca Eric o kral için fena bileniyor, cücüklerini dürecek vallahi.

• Yeni Oluştur...