Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Yeni bölüm çıktı bugün. s03e04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 666 mesaj olmuş korktum 667. yi attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ulan her bölüm birşey gelişiyor.hep gelişiyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 3. sezon 3. bölümden sonrası düştümü nete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 devlet bahçeliyi görünce uluyan ülkücü geldi aklıma son sahnelerde şalskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sonunda sookie'nin gözleri rahatsız etmeyeceği bir kılık buldular. kimse bu dizi daha iyiye gitmiyor diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 o diilde sukinin ericle hayali sahnesindeki vucudu adamı kalpten götürür yani o dişler olmasa o fizikle hakkaten ömrü 10 sene uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sezon 3 bölüm 4 Pam gümüşü yiyince anında satıverdi Bill'i :D Kurt adamların "asırlar" süre ittifakı nasıl oluyor anlamadım, vampir kanı içtikçe ömürleri uzuyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Aket-Atum said: sezon 3 bölüm 4 Pam gümüşü yiyince anında satıverdi Bill'i :D Kurt adamların "asırlar" süre ittifakı nasıl oluyor anlamadım, vampir kanı içtikçe ömürleri uzuyor heralde. Hayır abi, Babadan oğla gibi jenerasyon gibi düşün sanmıyorum hepsinin asırlık kurt adam olduğunu. Ama onları besleyen vampir ayni vampirdir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 nesilden nesile geçiyo belkim? edit: sölenmiş zaten :D o 2. dünya savaşı geyiği falan. ondan bahsediyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bu arada striptiz bardaki sahnelerin çekimleri bariz farklıydı, kalite gelmiş çekimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hastasıyız true blood'ın, maceranın, problemin, sürprizin sonu gelmiyor gerçekten. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Aket-Atum said: Bu arada striptiz bardaki sahnelerin çekimleri bariz farklıydı, kalite gelmiş çekimlere müzikler felam di mi. beni de çok etkilediydi o sahne. cıpstak cıpstak fonda çalan müzik, bill'in tripleri, striptizci kız falan aboley harikaydı. bakalım bu bölüm nasımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Cystein said: Aket-Atum said: Bu arada striptiz bardaki sahnelerin çekimleri bariz farklıydı, kalite gelmiş çekimlere müzikler felam di mi. beni de çok etkilediydi o sahne. cıpstak cıpstak fonda çalan müzik, bill'in tripleri, striptizci kız falan aboley harikaydı. bakalım bu bölüm nasımış Massive Attack çalar da güzel olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 progamer said: 300 - 400 sayfa arası kitaplar. Çok uzun değiller. Dizideki gibi bol bol seks ve şiddet var yine :) Kitapları okuyunca tabii biraz spoiler oluyorda genel olarak dizi kitaplarla birebir gitmiyor zaten. İlk 3 kitap türkçeye de çevrilmiş birde DnR da gördüydüm. sex var dediler geldim. aksama izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 03x05 sonda kralın attığı kahkaha ve sevinci direkt mary ann kopyasıydı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 torrente ne zaman düşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 13:57de düşer ne bileyim lan ben aşlskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çoktan düştü. eric bilet keser bu sezon sonunda. öyle böyle değil hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 torrente 3. sezon kaçıncı bölüme kadar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şu an 4 var, 5i bekliyorum edit: piratebayde 5 varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Franklin ve Eric Franklin baya iyiydi bu bölüm. Mesaj yazışı, ağlaması fln asdfsd. Öldürse Tara'yı da çıksa diziden Tara aslında çok güzel olucak. Eric de bu sezon bitmeden Russel'ı bitirir herhal artık. Hatta zaten flashback ten sonra saldırıcak sandım Talbot'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sezon 3 episode 5 Ulan yuh Sezondaki ana konuya giriş bölümüydü ve böyle devam edecekse aman diyorum. Olayı viking kralının ölümüne bile dayandırdılar, Lorena'da rönesansta falan çıkarsa şaşırmam. Ayrıca Eric o kral için fena bileniyor, cücüklerini dürecek vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi franklin dizi tarihinin en inanılmaz karakterlinden biridir artık benim için. bu kadar mı güzel oynanır? bağıra çağıra güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar