photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 jessica candır yaa sırf onun için izler oldum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bu ericin pam de tam angelina çakması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben dicektim onu yaaa!!! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 pam tam benim kalemim. kylie minok'a benzetiyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 eh kylienin azcik daha hormonlosu. bu arada paquin x-mende daha iyiydi, mutant oldugundan bize mi normal geleyodu acaba ... yok ya yine de seker kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 said: one, two sookie coming for you three, four, better lock your door. five, six, grab a crucifix. seven, eight, better stay up late. nine, ten, never... never... güldüm buna sdfhgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o dişler düzgün olsa kadının gider katsayısı direk artıcak ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bir erkeğin dişlerinin mükemmel olmasına gerek yok ama kadınların dişleri güzel olmalı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Red said: bende bekliyordum acaba kim gezdiğimiz kızları sorgulayacak diye.hoşgeldin süper oyunculuk eşit değildir güzellik güzel bulanlar olabilir ama dizide ondan çok daha güzelleri var.oyunculugu iyi olabilir bişi demedik. yani şu çakinin büyümüş kız versiyonu kadın için, gezdiğiniz kızlara bakın yorumuna cevap verdiğime inanamyıroum ilk paragraf; aynen ben de merakla bunu beklemiştim ama daha yukarılarda başka biri demişti zaten. ikinci paragraf; katılıyorum misal monster filminde charlize theron. üçüncü paragraf; kadınım ol jessica. dördüncü paragraf; (tu) harika post olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 para bok neden yaptırmıyor dişleri acaba. tamam allah vergisi, kendiyle barışıkta ulan yemek yerken araya giren hububatın, sebzenin, prizola kemiğinin haddi hesabı yoktur insan rahatsız olur. birde şuna bak ne güzel hanım hanımcık. tak koluna yıl sonu balosuna götür. http://farm3.static.flickr.com/2579/3849364362_05138f4115_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Sookie kitaplarda aklından geçenlerin de aktarıldığı için hayli daha çekilir bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 RÖAAAR! http://babyvamp-jessica.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 blog süpermiş asfdzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ahahaha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://www.hbo.com/true-blood/episodes/3/26-beautifully-broken/video/preview.html?autoplay=true&cmpid=ABC123 yeni preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 güzeldi yine. Bill o kadar were'i harcadıktan sonra Eric o bi taneyi yer her türlü. Kralın sevgilisinin kandan yaptığı yemeklerde iyiydi :) Tru Pimp adsdafsdaf http://www.youtube.com/watch?v=J8tODhvb47s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tırt werewolflar çok tırt çıktılar ya bu ne lan herkes aazlarını kırıyo ayrıca bölüm başında warcraft 3 gnoll ölme sesi var aşsldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu dizi tek tek izlenmiyormuş onu anladım biriktirip izlemek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 AHAHAH snoop dogg rekor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Cystein said: tırt werewolflar çok tırt çıktılar ya bu ne lan herkes aazlarını kırıyo ayrıca bölüm başında warcraft 3 gnoll ölme sesi var aşsldfk Abi zaten werewolf diye birşey yok dizide werewolflar shapeshifterlar sadece kurda dönüşüyorlar. Bu daha önce de söylenmişti. Bunun yanında bakınız WW2'de vampir kanı emen shapeshifter hayvani bir şekilde güçlenmişti belki o yolla bir vampirle baş edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Werewolflar True Blood'da ne kadar güçlü bilmem de bizim gördüklerimiz vampirler için çalışan, ayak işi yapan tiplerdi. Ayrıca Bill de öyle dünki vampir sayılmaz. Adam şerif adayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 meh. ww2 deki nazi kurt adam tripleri world of darkness taki get of fenristen çökme arkadaş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 HBO 4. sezon anlaşmasınıda yapmış hatta toplam 5 sezon olması planlanıyormuş. Ayrıca Sopranos tan sonra en çok seyredilen HBO dizisi True Blood'mış. 5 sezon olucaksa kitaplardaki bayağı bir şeyi göremeyecez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 güzel bölümdü. gene sonraki bolumu bekle simdi pff. 2. bolum ya kurt adamlar diger lorelardaki gibi degil burda heralde. belki de denildigi gibi bunlar farklıdır. onun dısında bill yeni yetme degil gercekten de. eric kadar olmasa da baya guclu bir vampir. makerını yaktı ya orda. heralde bilerek getirttiler o kadını. bill e imkan tanımak icin filan. heralde kabul edicek şerifliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Red said: bu dizi tek tek izlenmiyormuş onu anladım biriktirip izlemek lzm evet ben ilk iki sezonu arkadaştan alıp izlemiştim, o zaman bile tek tek bazı bölümlerin tırt olduğunu düşünüyordum. Şimdi geçen hafta 1. bölüm sonrası farkettim ki diziyi cidden biriktirip izlemek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar