ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=400659549911 hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 http://i.cdn.hbo.com/assets/images/series/true-blood/downloads/season-3-blood-suckers.jpg 12/12 Pazar günü başlıyor. Pazartesi de nete düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 true bloodun kitabı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 moda o abi, sinemada tvde tutan şeylerin hemen hop kitabını çıkarıyolar, harry potter da öyle oldu, tivilik de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oh az kaldı az. posterler leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bu gece başliyim 2 sezon duruyor öyle. 10 günde fringe 2 sezon bitiridm rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 çıkmadı mı hala yeni bölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 eztv'de falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sabaha dogru anca cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 daha oynamadı lan dizi, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1-2 saate cıkar ya. cıksın. sabaha beklemeyelim. sıkıldım gece yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1. sezon 4. bölüme geççem.dizide aksiyon varmı hep sevişcekler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 major spoiler dikkat http://i66.photobucket.com/albums/h274/021788/mjspoiler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abv private problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 izledim güzeldi :D edit: soru bu arada jessicanın yiyip yiyip beslediği eleman vampir olabilerre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ÇAtlıcam ya akşama kadar izlemeden nasıl durucam ben yeni sezonu. Aha en iyisi geçen sezon finali izliyim önce hafiften ısınırım yenisi inerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 güzel bölümdü ama sakindi genel olarak bakalım ilerde neler görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://suckerforvampires.files.wordpress.com/2009/08/evan-rachel-wood_l.jpg sevgili queen'im em beni, duvardan duvara vur beni. abi hülya avşar'ın sekreter filmi vardı. orda bi sapık patron vardı hani. delikten dikizleyip uuuuu, vuuuuu diyip kafayı duvara vururdu hah aynen öyle oldum ya. http://www.youtube.com/watch?v=lQLEFFWf27s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 CONSCIENCE OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Overseer said: major spoiler dikkat http://i66.photobucket.com/albums/h274/021788/mjspoiler.jpg Abi emin olmamkla beraber o kadar genc bir vampirin oyle bir gucu olmayacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 of samin rüyasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu lafaye ve jason ne süper karakterlermiş ya lafeye nin telefon melodisini istiyorum biyaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 guzel bolumdu. resmen ozlemisim diziyi. onceki sayfadaki bir soru icin vampir yapma hayır. vampir olmaz o adam. oldu gitti. vampir olabilmesi icin belirli seyleri yapması lazım. rituel gibi dusun. jessicanın vampir yapıldıgı zamanı hatırla bu da benim sorum bu queen ile diger amca geldiler ya eric'in mekana. queen en yuksek rutbe degilmiydi? diger adama majesteleri filan diyo queen. prince filanmıydı diger adam? prince ise queen gene de daha yuksek bir rutbe degil mi? nedir bunun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Queen Queen böyle bütün vampirlerin queeni değilde sadece Lousiana'nın Queen'i hani o bölgedeki vampirlere sözü geçio gibi bişiy. Her eyaletin bi hükümdarı var işte. Magistrate daha genel bi yöneticidir belki o yüzden öle saygılı yaklaşıolardır. Bölümde güzeldi baya. Eric yönetti yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar