Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Xaenin said: Mendoza said: Sanırım Editorlerle ilgili bir konu bu. BSG'de de ona benzer birşey kullanıyorlardı. National television da yayınlanabilsin ve doğal olarak accık da içinde küfür olsun diye yapıyorlar heralde. Gerçi trueblood'un böyle bir sonunu yok ama. Onunla alakası yok, True Blood HBO dizisi, görmediğimiz bir tek üreme organı var, duymadığımız pek bişey yok. Minced oath evet, karakterlerin düpedüz FAAK YUUU demeyi sevmemesinden kaynaklanıyor. İşte ben de onu diyorum. CBS NBC bunu çok kullanıyor. Ama showtime'in felan cable'ların böyle bir sorunu yok o ayrı. Judast Priest'in Jesus Christ olması ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arkadas herkes kufur etmeyi sevmiyor ki. lafayette'im (oha) kablo buldu diye illa kufur mu etsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0wkYNh5i7Ks 3. sezondan önce 6 kısa bölüm yayınlıcaklarmış 2 ile 3. sezonları bağlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ozledim artik. gelsin su dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 promodaki memelerin sahibi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi su kız iyiki katildi diziye varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o kıza kurban olayım abi yisin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Makerım olabilir Jessica NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kızı bakireyken döndürdü salak ya. yazık lan kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o da dünden razı ama. no more parents, no more little sister, no more rules. fak fak fak diye yardırıyodu. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 barbu said: abi su kız iyiki katildi diziye varya Alexander Skarsgård(Eric)ile çıkıyodu en son,noldu bilmiyorum yakında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://film-book.com/wp-content/uploads/2009/08/evan-rachel-wood-true-blood-10.jpg ben daha fazla queen li bölüm istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sezon 3 Cast poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 obaaaaa arkada kurt var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 barnacle said: kızı bakireyken döndürdü salak ya. yazık lan kıza. SPOILER ALERT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 koyu kurtlar basıyomuş bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Klişe vampir kurt temalı kavgalara itismelere kapışmalara bayılırım ben uhuhuhuhu beyni bende bı hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 offf kitaplara bakarken hayvan gibi spoiler gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi kraliçenin yukardaki o resmi aynı candan erçetin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://tv.yahoo.com/true-blood/show/39147/videos/19332804 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 oh seks PAM (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ehaha güzelmis video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hahah vidyo hakkaten çok güzel, başlasa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Alexander Skarsgård ı her görüşümde generation kill izleyesim geliyor. said: Gentlemen, we just seized an airfield. That was pretty fucking ninja. hatta videosu http://www.youtube.com/watch?v=CaDf6r8NpOU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 video cok cok iyi ya. baya ozlemisim diziyi. baslasa hemen artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar