Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tanrı bütün kadınları bir araya toplamış ve Musa, İsa ve Muhammet'ten bu kadınları paylaşıp kendi cemaatlerini oluşturmalarını istemiş. Önce Musa, en kıdemli peygamber olarak içlerinden en zekilerini ve en açıkgözlerini seçmiş. Daha sonra İsa, en güzellerini kendi cemaatine almış.Sıra Muhammet'e gelince, geride kalanlara şöyle bir bakmış ve bezgin bir sesle : Örtünün!... demiş, Örtününnnnn...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İNANMIYOSAN DA SAYGI DUYACAKSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 örtünmenin asıl nedeni demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 mantıklı aslında da iranlılar bozuyo işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hoş dgl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 halkı provakasyon ediyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 provokasyon etmein halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 provoke olmasın o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 provokosyon oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Peygamberler kendi aralarında muhabbet ederken 1 tane kız görüyorlar ama nasıl bir kız afet afet.Hemen tartışmaya başlıyorlar benim olacak o diyor o benim olacak en sonunda zar atmaya karar veriyorlar isa atıyor 5-6 seviniyor tabi muhammed atıyor 6-6 aha diyor kız benim o sırada bir deprem bir fırtına gökten iki zar daha düşüyor 7-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ek$ide okumustum zamanında, çok kötü oylamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oha paticige seriat gelmis eskiden insanlar saka nedir bilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fede said: mantıklı aslında da iranlılar bozuyo işi hehe kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 mokoko said: provoke olmasın o ? vallamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Penthesilea said: oha paticige seriat gelmis eskiden insanlar saka nedir bilirlerdi. ne alaka yaf. hala şaka nedir ne değildir bilioz. Bu da kalitesizlerinden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 iyiydi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kalitesiz dedi efsane fıkraya lol. iyiymiş ama hemen olm geçen bi fikra okudum die başlıcam buldugum ilk ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Vurun ilke nin kellesini. Ben de zar olanını biliyordum çok hoşuma gidiyordu hep anlatıyordum bunu anlattıktan sonra ortamı yumuşatmak için bunuda anlatmak zorunda kalıyordum ; Bilimadamları tanrının karşısına çıkmış.Artık sana ihtiyacımız kalmadı.İnsanı yaratabiliriz artık üstümüzden çekil demişler.Bunun üzerine tanrı tamam görelim gidin yapın demiş.Bilimadamları geri döndüklerinde insanı yapmak için herşeyi hazırlamışlar.Bir bilimadamı insanı oluşturmak için yerden bir avuç toprak almış ve yukarıdan bir ses " kendi toprağınızla kendi toprağınızla" demiş. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 zaıuhaıha ha süper son 2si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahah sonuncusunu ilk kez duydum hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 zar güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahah ikiside süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Penthesilea said: oha paticige seriat gelmis eskiden insanlar saka nedir bilirlerdi. sorun şu bence,senin o şaka dediğin yazıda isim vermen.birkaç fıkra daha yazılmş onlara bnde güldüm,ama isim vermek hoş dgl,ki o isimler bazılarının inançlarından bir parçaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sansürleyin o zaman İ. M. M. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar