NEOZEPRON Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 preorder şurda 3 tane yunan sitesi var adamların 10 milyon nüfusu var ondan sonra Türk serveri açın pls yazıyorlar birde :). Önce Türkiyede wow satılsında , bi 50 yılı var böyle avrupa ülkeleri arasında ismimizi görmenin buda aral ithalat (yegane oyun ithalatçısı firma )ın yaptığı açıklamalar siz çok acele ediyor ve panik yapıyorsunuz. ürünün ne zaman satışa sunulacağı daha yeni açıklandı ve daha türkiye satış fiyatı bile henüz net değilken ön siparişten bahsediyorsunuz. bende size gerekli bilgiyi zaten veriyorum. panik yapmayın lütfen. said: 50 ytl yurt dışı fiyatı olan ürün 70 ytl olacakmıs bu arada ürünlerin beklenen fiyatları şöyledir. Sadece Wrath of the lich king: 70 YTL. Collectors ise 130 YTL olması bekleniyor. bun fiyatlar böylede kalabilir değişebilirde. said: ne diyim arkadaşlar gene size D&R önünde sabahlama yolları gözüktü , benim gibi 3 büyük şehirde oturmayanlarda 15-20 gün bekler artık yurtdışı siparişlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yabancı sitelerden onsiparis vericem ama oyun cıktıktan 1 hafta sonra falan gonderirler diye vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi direk oyunu netten indirip cd-key göndertin gamers loot gibi sitelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 olmaz ben 3 kutuyu da yanyana koymak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben muhtemelen 21351 tane alıcam yine su an evde 1 tanesi almanca olmak üzere 5 tane wow 4 tane de TBC kutusu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 senditten alcaz abi işte :) zaten ilk 1-2 gün girilir mi ehue aynı questi 1200 kişiyle yapmak felan, hele DK bölgesi ufacık zaten 20 kişiden fazlasını kaldırmaz aynı anda moblarla questlerle aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 irade sahibi olmak lazım :) sendit'ten alsak 1-2 gün sonra elimde olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sendit postayla yolladığı için1 1hafta ila 1 ay içerisinde alabilirsiniz lol =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 d&r camping squad diye gült kurucam şimdi wow'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben kendi aldıklarıma dayanarak min 4. gün, max 15 gün de gelio senditten, hatta yeni kitap + dvd şeyettim bakim hmm bugün 6. gün şahsen bu hafta bi ara bekliorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 d&r'da camping yapmadan ertesi gün alayım diyecem ama kalmadı diyecekler. gece yarısı bi oyun icin gotumuz mu donacak simdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahah geçen sefer etiler d&r ın karşısındaki starbucksta oturup resim falan çekmiştim eğlenceliydi baya :P gamersloot tan verdim ben siparişi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 peki d&r'ın onune gidip de alamamak gibi bisey olur mu bu sene sizce? yoksa hakkaten gidicem. ayrıca su pati bulusması olayını da dusunelim. muhabbet ederiz biraz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ehe pislik atmak gibi olmasın da, Sendit'teki son siparişim yola çıktıktan 1 ay sonrasına kadar bile elime geçmedi ve elime geçmedii için de Sendit alışverişimi iptal edip paramı iade etti. Sitelerinin tasarımını değiştirdiklerinden beri ilk siparişim ve öncekilerin hepsi sorunsuz gelmişken, bunun gelememesi kafamı karıştırdı. Sırf bu yüzden Sendit'ten preorder vermicem. Gerçi nası alacam bilemiyorum, tam sınav haftamıza gelmese arkadaşla gidip DnR'ın önünde oluşacak kuyruğa girmeyi düşünüyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 toggie said: d&r'da camping yapmadan ertesi gün alayım diyecem ama kalmadı diyecekler. gece yarısı bi oyun icin gotumuz mu donacak simdi yani. valla basına gelen arkadasım var ama ertesi gün 4 kişi cevahirdeki mavi bilgisayardan aldık (yada 3 tü emin diilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çalışanlardan birine sinsice yaklaşın bir gün önce preorder için harcicanız parayı onun cebine sıkıştırın direk ayarlasın bitane ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 toggie said: irade sahibi olmak lazım :) sendit'ten alsak 1-2 gün sonra elimde olur mu? önsipariş vermişsen 3 gün içinde geliyo diye biliyorum ki bana öyle gelmişti TBC , aynı sitede oturan arkadaşada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 DeathLord said: çalışanlardan birine sinsice yaklaşın bir gün önce preorder için harcicanız parayı onun cebine sıkıştırın direk ayarlasın bitane ^^ Onun yerine gidip muhabbet koycan şu 2 ay boyunca ara ara .. Sonra zaten bi şekilde muhabbeti oraya getirirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evimin dibindeki D&R ı kapattılar abi çalışanlarının hepsiyle muhabbeti kurmuştum tam pfff izmir'den kamp olaylarına girecek olan varsa benide dahil edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 TBC'yi sendit'den 1 ay öncesinden sipariş etmiştim. Sonra çok pişman oldum. Arkadaşlarım, öyle kuyrukta falanda beklemedi ertesi gün gidip D&R'dan aldılar. Ben 2 hafta bekledim. Bu sefer preorder falan yapmaya niyetim yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben senditten sipariş vermiştim wow u 4. günün sonunda türkiye'ye geldi wow , dayanamadım gitim aldım d&r dan ertesi sabah ben oyundayken kapı çaldı , postacı sendit den gelen wow pakediyle sırıtıyodu karşımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gamersloot dan deniyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 toggie said: d&r'da camping yapmadan ertesi gün alayım diyecem ama kalmadı diyecekler. gece yarısı bi oyun icin gotumuz mu donacak simdi yani. geçen sefer 6 da mı 7 de mi orda olan arkadaş ismimizi yazdırmıştı saat 1 de anc aldık bu sefer de öyle bi isim yazdırıcak cengaver varsa camping squad inv me :D tank olarak da gelirim dps olarak da farketmez /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 nyks said: TBC'yi sendit'den 1 ay öncesinden sipariş etmiştim. Sonra çok pişman oldum. Arkadaşlarım, öyle kuyrukta falanda beklemedi ertesi gün gidip D&R'dan aldılar. Ben 2 hafta bekledim. Bu sefer preorder falan yapmaya niyetim yok açıkçası. aynısı bana oldu 2 hafta geç başladım TBC ye :D tövbe o gün bugündür sendit kullanmıyorum... camping squadda beklemeye razıyım paket garantisi varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 anadolu yakasındaki istanbullular icin bi toplaşma olayı dusunuyorum ben bakalım, bi kesinlessin de su is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar