BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Beyler sizden bi ricam var. Usenmesseniz yaparsaniz cok sevinirim. Calistigimdan sebeble unileri tek tek dolasmak icin zamanim olmamasi, uni web sitelerininde kayit disinda bi boka yaramamasindan sebeble sizden bisi rica edicem. Universitelerinizin MBA ve Isletme Masteri Spring (Bahar) 2008 / Fall (Guz) 2009 Basvuru tarihlerini benim icin sorabilirmisiniz. Eger bi web sitesi linki verirseniz biliyorsaniz oda yeterli benim icin. Simdiden cok tesekkurler. (Okullar Istanbul sinirlarinda ki her okul olabilir ozel tuzel farketmez ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Boğaziçi Uni: IV. BAŞVURU TARİHLERİ Bahar dönemi için Ocak ayının ilk yarısı Güz dönemi için Temmuz ayının son yarısı Güz dönemi şartlı ön kabul başvuruları Mart sonu Nisan başı http://www.boun.edu.tr/graduate/organization/admission_grad_tur.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 cok saol mortis hmmm pek bisi istemiyolarmis ben bogazicine bi basvuram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://sabanciuniv.edu/tr/index.php?ok/basvuru/lisansustu/ybf.html Takvim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 @bonepart: zibilyontane rep .. benim üniversitem istanbul dışında ve mba programı yok bildireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu konu MBA diye gidicekse hep, basligi degistirip uhulicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bana da yarar MBA, rep+terazi+kantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 up up and away warsa baska mesela yldizda okuyn itude okuyan ne bilem koc istanbul uni marmara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Marmara'da MBA yok diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 TOBB ETÜ http://mba.etu.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.bilgimba.net/mba/tr/ Aa güzmüş bu, güncellememişler henüz ama sitede iletişim için telefon falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 istanbul dışı ama bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 upup and away biraz daha ushlayalim 3 5 okul daha dussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Koç Üniversitesi MBA ve türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bilkentlilerden rica ediyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 YO YO MADAFAKA UP UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 marmara unili kimse war mi bunu arastirabilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Soru açık yapılır mı? Yapılırsa nerede yapılır? Yada mba yapma şunu yap gibisinden bir öneriniz var mı? İktisat mezunu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İktisat- İşletme mezunu insan neden MBA yapar ki? Ama illa da 4 senede gördüklerimin biraz değiştirilmiş kısa bir özetini tekrardan okulmak istiyorum diyorsan Sabancı, Koç ya da Bilkent derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 MBA'in iktisat programıyla ne alakası var ki? Pazarlama, finans konularında neredeyse hiç bir şey görmedim ki ben. Bir tek muhasebe ve işletmeye giriş dersim işletme ile ilgiliydi onlarda fıs yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Prawler said: Sabancı, Koç katılıyorum yeditepe (ama executive) diyerek arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 peki o zmn yeni soru Hacettepe üniversitesi yüksek lisans programları nasıldır? Pazarlama yl yapılır mı? Yoksa sadece boşa geçmiş 2 yıl mı demektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 eklestirdim konulari, saga sola bakmadan yeni konu acmyain pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aynı topic la zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 benim de parası çoook bi tarafıma girmicek şekilde boğaziçi mezununun üstüne yakışacak bi işletme/marketing master programı bulmam lazım ne etcem bilemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar