adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kaçta başlıyacak ödül töreni sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yukarda geri sayım var la 45 dakka falan kaldı açılışa D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha! izlemem ozaman çok uykum var:D ama family guy yada simpsonslı bişiler olursa youtubedan bulun koyun bi zahmet eğlenceli olur onlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mad mendeki kızıl hatunun memeleri çok büyükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 entourage geçen bikaç gün oldu seyretmeye başlayalı. baya stressli bi dönemden geçiyorum resmen rahatlattı beni istiyorumki entourage hepsini süpürsün. jeremy piven için ellen seyrederdim eskiden burda apayrı birşey fakat 2 kere aldı ödül. dillon alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yardımcı aktör barney olamadı ya of izlemicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Jeremy Piven kaptı yine, aslanım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahah kufrediyo mu adam sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 William Shatner'ı çıkardılar sahneye ya. Esas adam odur abi. Denny Crane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ahaha Gervais yardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 su ana kadar verilen oduller ne, jeremy piveninki disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://www.imdb.com/ AHAHA şarkı muhteşem, kim bu eleman ya çok iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 herif efsane ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 en iyi drama bölümü yönetmenliği house's head ile house'a gitti 5 yıldır falan izlediğim en iyi dizi bölümüydü açık ara. sonuna kadar haketmişti. inanılmaz bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 insan cahil olmasın hiç bilgim yok öyle lay lay lom diyip 3 tane çocuğunu sayıp and the other diyişine güldüm :/ harbi güzel yapmış heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 house's headden daha iyi tek bir bolum var, o da odul almisti zaten... ilk sezonun sonlarina dogru yine house dizisinden roxxor bi bolum vardi 3 stories diye. ikisi de muhtesemdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yok bence head daha iyiydi 3 stories'den ya. aşmıştı yani. bu kadar oha olmamıştım 3 stories'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yine vermedi şerefsizler laurie'ye ya. deliricem artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 laurie ilk sezonda almisti diye hatirliyorum. oduller uzdu beni bu arada. 30 rock ve Mad men dominasyonu feci baydi beni :) Iki diziyi de cok sevemiyorum, ne kadar ugrasirsam ugrasayim. ayrica sabo, 3 stories >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 de get house's head varken 3 stories halt etmiş ayrıca büyük salladın :D laurie alamadı hiç. gıcık ediyolar ya. çok severim malcolm in the middle'ın herifini ama yani laurie varken ona vermeyin ayıp etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O da en kıyaslı 2. kategoriydi. Laurie çok iyi ama Cranston'ın performansı daha iyi. İzlememiş olanlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 emmy'i saymıyorum artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eva Parker la geldi =) Şirinlik abidesi piç =) Spiker kadında so cute diyip diyip durdu. Yorgun değil misin aslan maç yaptı ertesi gün emmy de nasıl bi hayat bu ya =) Ben ödülleri beğenmedim.Sanırım 30rock ve Mad men sevmediğimden.Sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ricky Gervais ve Steve Carell öldürdü beni. Bir insan Ricky Gervais gibi bir adamın suratına bakıp da nasıl gülmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 30 Rock nasıl sevilmez yahu. Tina Fey var, Alec Baldwin var. Daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar