JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Kuyruk sokumumda içinde değil kenarında sivilce çıktı böyle kanıyor fln baya . Bana pek zararı yok anca yere yatıp mekik fln çekersem öle hafiften raatsız ediyor . Birde tek olayı iç çamaşırını kendi ulaşabildiği bölgeleri baya kanlandırması D: . Kıl dönmesi olmadığını düşünüyorum inceledim biraz sanırım sadece sivilce . Okuduğum bikaç yerde kuyruk sokumundaki kılları alın diyor . Herangi birinin başına gelen varmı ne gibi çözümler buldunuz bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oynama geçer kendi kendine yalnız kızlar niye girmio onların kuyruk sokumu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 utanırım ondan agali :/ şuraya yazarken bile hani bikaç yardımcı cevap alırım ama ne bilim genede yazmassammı dedim . utandırıcı bi bölge benim için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kızlar da girmedi emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o senin dediğinin sivilce olması biraz zor :) hafif kaşınrı, akıntı, kanama varsa bu bir fistül olabilir. içerde kıl dönmesinden dolayı oluşan iltahap dışarı çıkmak için kendine kanal yapar oradaki hücreleri yok ederek ve dışarıya maksimum kuş gözü kadar bi delik açılır. buradan içerideki iltihap vs çıkar. bunun bir tedavi yöntemi var 1 ay uyguladım ve işe yaradı. 2-3 antibiyotik ve gümüş nitrat çubuğu adı denilen tebeşir tadında beyaz bi çubukla o deliğin içerisine bir çok kez pansuman yapıldı. bence acil olarak aynada bi bak oraya derim. eğer sivilceyse şanslısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 birde doktora gitmeden antibiyotik kullanma sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 senko said: birde doktora gitmeden antibiyotik kullanma sakın! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kaşıntı fln yapmıyor sadece tek yaptığı kanamak hani kanamasa banane dursun orda diyiceğim ve unutucağım bişey ama sadece kanaması varlığını belli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok yok 2 kere amiliyat olan biri olarak ciddi ciddi kıl dönmesine benziyor ama dur 1-2 haftaya iyileşmezse doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kacamassin olm kil donmesi bittin hayatin kaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kesinlikle bekletmeden doktora git. sonra çok ağlanırsın ilk fark ettiğimde gitseydim diye. ameliyata varmasın iş çok vurursun valla kafanı duvarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence de kesinlikle doktora git forumdansa bilene danışmak daha iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya kıçımı millete göstermekte ne biliyim sdfsdfsd bikaç gün beklerim tentürdyot fln kullanırım ondan sonra düzelmezse giderim daha bugün kanadıını gördüm ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 utancak veya gerilcek bi durum yok, doktora gitmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 erkekliğin en kötü yanı bu işte yaa o kuyruk sokumu olupra dönmeye kıl vucudu yoktur herhalde daha benimki dönmedi ama ilerde döner diye şey ediyorum zor valla sık sık orayı annen baban ablan abin kim var temizlettir orayı sonrada daya batıkonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Arkadaşlar böyle konular açmadan önce lütfen fake account alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sdfasd ne gerek var fake acc ye . çok kanıyosa sargı bezi kullan durdurmaya çalış ama boyle 3 gündür filan oluk oluk kan akıyorsa durum ciddi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kıl donmesi.. gg.. rmk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yarim cay bardagi limon suyuna 1 cay kasii tuz atip iyice karistir sonra o sivilce ustune sur. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ohaa yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 onu açık yaranın içine mi dökücek? işkence gibi bişey be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Olm o boğaz ağrısı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 xae naptın :). senin dediğin kaynatılmış limon kabuğu flndır. boğazın ağrıdığında bu formülü kullanıyorsan vazgeç hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Onu kullanıyodum da işte 20 yaş dişi dayanmış apse yapmış, kullanmam bi boka yaramadı yani. Şimdi Augmentin ve Aprol Fort ikilisiyle salı günkü cerrahi müdahelemi bekliyorum. Ama baya iyi geliyodu o da boğaza ya, alıyodu hafif acısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kıl dönmesinin en çok olduğu bölge bi kaç tane tanığımın oralarında olmuştu kıl dönmesi büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar