Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internetten Nasil Kiz Tavlanir?

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Uzun bi sure once yazicam demistim aklima geldi simdi yaziyorum gecikme icin uzgunum...

Ilk olarak belli basli kurallarimiz var...
1. sabirli olucaz heyecan yapmaya gerek yok...
2. cool takilicaz sanki boyle dalgasina takiliyormus vari...
3. genel olarak takildiginiz bi yer olsa bi sankim boyle ilk defa takiliyormus vari takilicaz...
4. hayvanatlik yapip cyber moduna gecmiyicez...
5. adres numara cart curt olayina dakka 1 gol 1 vari dalmiyicaz...
6. COOL takilicaz dedik cool takilicaz uslubumuzu bozmiyicaz...

Ben en iyi baslangic olarak CHATCITY diye bilinen bir siteyi sectim hem kanalda hemde private konusma imkani guzel bisey =)

simcik burda kanallar cart curt var...yas araliginiza uygun yada kafaniza uygun oldugunu dusundugunuz kalabalik olmasi tercih olan bir odaya girin ve kanaldaki muhabbeti izleyin sapikca muhabbet varsa ordan is cikmak baska odaya..

diyelim oda buldunuz guzel bi muhabbet var muhabbete katilin normal takilin genel olarak boyle muhabetler uzun surmez muhabbet sogudu zaman sihirli kelimelerimiz olan "20m looking for someone to chat f or m doesnt matter " diyoruz bunu belli araliklarla soyluyoruz ve birileri gelmeye basliyor..erkeklerde gelebiliyor tabi farketmez dedigimiz icin onlarlarlada iki muhabbet edip ortam yaratmak iyidir kanalda muhabbette avantajli populer bir goruntu olur buda iyi olur... diyelimki biz kiz geldi...klasik selam selam naber nasilsin fln diye baslayin konusun muhabbet edin sakin sakin ne biliyim yasadigi yerin nasil oldugunu okulunu yada isini havasini suyunu sorun genel bir muhabbet edin hem onu hemde kendinizi tanima firsati verin abazan moda gecmeyin unutmayin biz COK COOLUZ VE DALGADINDAYIZ modundayiz...

end of part 1
Sosyal ağlarda paylaş

ett simdi kizla konusuyoruz bu cart curt muhabbet gidince hayat nasil gidiyor seklinde abuk ama hayati oneme sahip soruyu sorun...
umursuyormuscasina....ama soruyu oyle bir sorunki ya bile bile hatali olsun yada karisik bir sekilde sorun...anlamasin yani

ve bize nasil yani desin

cevap olarak...ne biliyim ask mesk is guc gibisinden bi cevap verelim..

sonrasinda zaten konusma acilacaktir ya size bir askini anlatir ya sevgilim var der bisiler bisiler...asla umursamaz olmayin ama dusunerek cvplar verin akil verin hatta..ark olmasi isinize yarar belki bi arkiyla tanistirir yada kanalda sizle konustugu icin diger kizlarda sizi zararsiz olarak nitelendirir...

isin acikcasi bu kisimdan sonrasi kizin tavirlarina ve sizin nasil konusacaginza bagli...israrci olmadan nazik tavirlarla bunu basarabilirsiniz!!! sen pati genci bunu yapabilirsin!!!

not : burda konustun konustun tam kiz cikicakken msn isteyip ilerdede gorusuruz seklinde bisi yapabilirsin..yada baktin konustun konustun ya msnde konussak daha rahat olur gibisinden bi klisede olabilir...

not2: kanaldaki konusmalardan kopmayin ara sira gorunun kiz kanala yazma etme demedikce orayi birakmayon boylce kizi hedeflemis goruntusu olmaz =)

not3 : chatcity ingilizce gerektiren bir sitedir ama turklerin takildigi yerlerde vardir...

anlamadiginiz yapamadiginiz bisi olursa PM atin...

@@ way canina bu tutoriali yaptigima inanamiyorum @@
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
jigolo olmak istiyorum
baba olmak istemiyorum
şimdide bu tpik
bişelere takmışsn pipin ile alakalı 3 tane topic açmısn ne gerek var.
bişeler mi var kafana takılan anlamadımki

baba olmak istemiyorum topicinin tarihine bi bak ilk olarak...

ayrica bu topic bi istekti bende actim..

jigolo olayi ise gayet ciddi bir soruydu..

@bombi o zaman supersin lafim yok sana
Sosyal ağlarda paylaş

"ok."

ne ok? ok ne? bir şey söyledim de onu mu cevaplıyorsun? ya da kendini çok mu akıllı sanıyorsun "ben şimdi buna ok diye mesaj atarım, bu da ne? diye sorar konuşma başlar keh keh keh" diye. alemin tek nuri alço'su, çakma şahin k'sı sen misin a zavallı internet magandası?
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
nette veya gerçek hayatta bir kızla muhabbeti kurmuşsanız telefon,msn vb istemek için onun gitmesini beklemeyin, hatta hiç bir şekilde onun gitmesini beklemeyn, ortamdan siz ayrılın. böylece kızın gözünde acayip cool olursunuz. bir kere kızı sonuna kadar beklemek muhabbeti uzatmak "benim çok ihtiyacım var bi kıza" intibası bırakır.

yapacağımız şöyle ki;
"benim yarın işe gitmem gerek, seninle tanıştığıma sevindim" blabla "ben pek buralara takılmıyorum ama msn verirsen yine konuşabiliriz"
veya "benim köpeğe mama verip dolaştırmam gerek sonra görüşürüz, unutmadan telefonunu alabilir miyim?"

klinik deneylerle kanıtlanmıştır XD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...