2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 -------------------------------------- döverim ulen ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tankla topla uçakla AĞIR SANAYİ HAMLESİYLE beklerim. Yorumsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi filminde vardı hiç unutmam o repliği. ''benim adım kemal ben ne istersem o olacak'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kör olan cüneyt arkın habire daha incesini istediği şeyleri kılıcıyla ortadan ikiye ayırırken: - ndaha incee, daha ince bir şey getirin. - daha ince bir şey kalmadı. - nsaççınınn teli de mi yokk? bide bu var, çakma rambo http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio /watch?v=Ml47uslcXio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 şey vardı ya dünyayı kurtaran adamda,ruhunu bilmemne de bilmemne..ancak o zaman toprak altında nefes alabilirsin..ona yarılıyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahuauhhua döverim ulenn ilk video süpermiş onu bilmiyodum ağır sanayi hamlesiyle falan gelin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Tankla tüfekle gelin ne ya sadjdfs.Ya ben bu adama cidden hastayım heralde avrupa da falan yaşasa efsanesi varya bu adam için geçerli.Fenomen olabilece kalitede.Ata biner uçan tekme atar karı kız götürür dünyayı kurtarır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 vivavale said: bi filminde vardı hiç unutmam o repliği. ''benim adım kemal ben ne istersem o olacak'' ahahah varmı vidyosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 benim adım kerim hepinizi severim .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 buda güzel imbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kan akacak kaaan kırmızı kan akacak -telsiz sinyalleri elemanın karşı dağda olduğunu gösteriyor (!) -gidelimm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Quel-Thul said: vivavale said: bi filminde vardı hiç unutmam o repliği. ''benim adım kemal ben ne istersem o olacak'' ahahah varmı vidyosu yok maalesef.filmin ismini unuttum.çok sağlam bi filmdi.cüneyt arkın mafya babası rolünde.hayat kadını işine son vermek istiyor.bide filmde birisi oynuyodu böle sarışın mavi gözlü bi adam bütün filmlerde top sakallı oynuyor.ismi neydi onun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yıkılmayan Adam Belgesi ! Mükemmel kurgu /watch?v=IRI7Kc3PBo4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nadir bünyemi allak bullak etti saykodelik bir sahne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Rambo müthiş... kan kan kan kan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 rambo neymis peah o velede sinir oldum. en sonunda cikardigi sesler de bir garipti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2pacAmaruShakur said: buda güzel imbaa ahuauh 2. si süper geyik avı bağımlısı böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 "döverim seni,hepinizi döverim" bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kan istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 said: "döverim seni,hepinizi döverim" AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 doverim hepinizi doverim. hauhua ya ben adamin kulagina bisiyler fisildayan adamin ne soledigini cok merak ediyorum.. - baba, pantolonun yirtik kalkma karizmayi cizersin, kak gidelimmi diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yicitinki deliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 cüneyt artkın izleyebileceğimiz bir stream falan yok mu , söyle tamamını izleyesim geldi filmin :) Ninja cüneyt abiye karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi ya şunun vidyo lazım asıl bilen varsa -cüneyt abi trende ne var? -nneroin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Adam taşı patlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar