Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer veryansın

Apache

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:
Cast barı - Cast ve cast bitimi animasyonu - cast ın etkisi
3 ününde alakasız olması canımı yakıyor :P. 3sn lik castı yaprken birisi vurursa herşey sapıtıyor. Cast bar tamamlanmıyor. Animasyon yapmisim gibi gösteriyor. Ama sonuç yok.

Şu sıralar en çok yakındığım bug bu. Ve bu kadar salakça/aptalca/nabca bir buga ilk defa rastlıyorum ve mythici tebrik ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:
3 ününde alakasız olması canımı yakıyor :P. 3sn lik castı yaprken birisi vurursa herşey sapıtıyor. Cast bar tamamlanmıyor. Animasyon yapmisim gibi gösteriyor. Ama sonuç yok.

aynen :)
interrupt oldumu olmadımı anlamıyorum bazen.
ben cast ediyo sanıyorum, meger interrupt olmuş ?!?!?!

*birde acilen yoğun realmlere el atmaları lazım.
*1 saat bekleyip oyuna girdim 10. dakikada attı bir sebeple. sonra tekrar 470 den başladı Que position.

bunlar acil çözülmesi gerekenler. digerleri ile yaşayabiliriz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne sırası bu bahsettiğiniz yaw? Halk Ekmek sırası mı :P

Şaka bi yana, ben bile Eight Peaks in bu zamanlara düzeliceğini düşünüyodum... Ama adamlarında yapabileceği pek bişey yok muhtemelen, server a limit açsalar bu sefer server overload olucak ve gene insanlar akın edicek... hem daha fazla lag hem daha fazla sıra olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

black orc karakterimle saatlerce sırada beklememe rağmen daha 1 kez olsun battleof ekrund rvr senaryosuna girememisken, rank 3 engineerim ile yarim saatte 2 kez siranin gelmis olmasına veryansın ediyorum.

Ya bu arada hakkaten neden sıra gelmiyor bu black orca? Bazı serverlarda kapalı mı bu rvr senaryo? hakkaten minimum 2 saat bekledim ve sıra fln gelmedi. hELP PLX
Sosyal ağlarda paylaş

Kevinromeo said:
Densiz said:

Şu sıralar en çok yakındığım bug bu. Ve bu kadar salakça/aptalca/nabca bir buga ilk defa rastlıyorum ve mythici tebrik ediyorum...

diğer mmolarda hiç boşluğa düşüp alakasız yerlere ışınlanmadın heralde sen =)

bar senkronizasyonu tamamen doğru abi
animasyonlar bozuk sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...