Arnis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 2-3 saat oynamak icin, bir okadar eziyet cekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Densiz said: Cast barı - Cast ve cast bitimi animasyonu - cast ın etkisi 3 ününde alakasız olması canımı yakıyor :P. 3sn lik castı yaprken birisi vurursa herşey sapıtıyor. Cast bar tamamlanmıyor. Animasyon yapmisim gibi gösteriyor. Ama sonuç yok. Şu sıralar en çok yakındığım bug bu. Ve bu kadar salakça/aptalca/nabca bir buga ilk defa rastlıyorum ve mythici tebrik ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Güzel oyun güzel şikayet etmeyin=) Bende ulasımdan sıkayetcıyım kos kos yol bıtmıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ulaşım artıbir. Kamplar arası bi flight master arıyor gözlerim. Flee hep cdda ama kar etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ulaşım seçenekleri eklenir ileride mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Densiz said: Cast barı - Cast ve cast bitimi animasyonu - cast ın etkisi 3 ününde alakasız olması canımı yakıyor :P. 3sn lik castı yaprken birisi vurursa herşey sapıtıyor. Cast bar tamamlanmıyor. Animasyon yapmisim gibi gösteriyor. Ama sonuç yok. aynen :) interrupt oldumu olmadımı anlamıyorum bazen. ben cast ediyo sanıyorum, meger interrupt olmuş ?!?!?! *birde acilen yoğun realmlere el atmaları lazım. *1 saat bekleyip oyuna girdim 10. dakikada attı bir sebeple. sonra tekrar 470 den başladı Que position. bunlar acil çözülmesi gerekenler. digerleri ile yaşayabiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sıra konusu sinir bozucu ama illaki bir değişiklik yapacaklar. DC olanın 3 dakika içinde geri girebilmesi veya server kapasitelerinin arttırılması gibi birşey yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ne sırası bu bahsettiğiniz yaw? Halk Ekmek sırası mı :P Şaka bi yana, ben bile Eight Peaks in bu zamanlara düzeliceğini düşünüyodum... Ama adamlarında yapabileceği pek bişey yok muhtemelen, server a limit açsalar bu sefer server overload olucak ve gene insanlar akın edicek... hem daha fazla lag hem daha fazla sıra olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 black orc karakterimle saatlerce sırada beklememe rağmen daha 1 kez olsun battleof ekrund rvr senaryosuna girememisken, rank 3 engineerim ile yarim saatte 2 kez siranin gelmis olmasına veryansın ediyorum. Ya bu arada hakkaten neden sıra gelmiyor bu black orca? Bazı serverlarda kapalı mı bu rvr senaryo? hakkaten minimum 2 saat bekledim ve sıra fln gelmedi. hELP PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oynadıın charla alakası yok... dest lerin girmesi gerek... belli bi sayıya ulaşınca alıolar...benimde black orc um var ve çatır çatır giriom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 NİE GİRMİOLAR Kİ =,,,,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 onuda onlara sorcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 daha fazla action point. daha fazla loot ve şu kırmızı shacklelara nerf :P hatta orderlara nerf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sira bekleme olayinin cozumu cok basit beyler, server degistirin. cap artarsa daha cok kisi sizin mantiginizla o servera yogunlasacak ve sorun yine cozulmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bir DoK olarak bana "melee de ne işin var geride dur heal et sen" diyenlerin oyundan banlenmesini istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oyunu her açtıgımda 86 tane banner, logo, user agreement vs görmekten tiksindiren oyun. wow gibi çat diye açılsa olmaz mı? bunu düşünebilmek çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Abi amma şikayet etmişsiniz ya. Cücenin kulakları durmaksınız çınlıyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 moraller shared cdye girmesiinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bu şey nasıl olur bendenmi kaynaklı yoksa oyunla ilgili bişeymi bi türlü çözemedim. Bu Şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya bu crashler bana 5 10 dakkada bi oluyo aoc ye kızıyodum. warhamemrda crashte epey önde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Quel-Thul said: oyunu her açtıgımda 86 tane banner, logo, user agreement vs görmekten tiksindiren oyun. wow gibi çat diye açılsa olmaz mı? bunu düşünebilmek çok mu zor? eet...ezberleyene kadar her noktasini firma logosunun bole olcakmis ....Aynen bide reklam loading reklam seklinde bayio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya bu crashler bitek bendemi oluyo acaba? altdorf a her girdiğimde merkezde Tık iniyor ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 1 saat bekleyip giriyorum tam oh be diyorum 5 dk sonra oyun kapanıyo yine 1 saat...:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kevinromeo said: Densiz said: Cast barı - Cast ve cast bitimi animasyonu - cast ın etkisi 3 ününde alakasız olması canımı yakıyor :P. 3sn lik castı yaprken birisi vurursa herşey sapıtıyor. Cast bar tamamlanmıyor. Animasyon yapmisim gibi gösteriyor. Ama sonuç yok. Şu sıralar en çok yakındığım bug bu. Ve bu kadar salakça/aptalca/nabca bir buga ilk defa rastlıyorum ve mythici tebrik ediyorum... diğer mmolarda hiç boşluğa düşüp alakasız yerlere ışınlanmadın heralde sen =) bar senkronizasyonu tamamen doğru abi animasyonlar bozuk sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 LUTFEN orderin hepsi slow daze bisi vursun lutfen ....aman 1 tanesi eksik olmasin VE LUTFEN CHAOSDA HEALER OLMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar