Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kocaelispor - Galatasaray ~21.09.08~ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yannız bu sene baros-lincoln-kewell 3 lüsü baya gol atar ligde.avrupa için ya final oynarız yada gruplardan cıkamayız bence

meiraya aşkımı ilan ediyorum.adam cok profosyonel yahu.yaptıgı acıklamaları roportajlarından belli yani.cimbomda bıraksın futbolu
Mesaj tarihi:
ben maç izlemeyince hep farklı kazanıyoruz bir daha izlemiycem maç,denizli maçınıda izlememiştim son bellizona maçının son dk larınıda izlememiştim
Mesaj tarihi:
tabi tahtaya vurmak lzm.uzun yıllardır ilk defa bu kadar muutluyum kadromuzdan dolayı.hakan sükürsüz inamotsuz lukunkusuz çok güelmiş böle baros kewell falan ahha
Mesaj tarihi:
sanctis : pek top gelmedi ama gelen topta da yerden hızlanan top yanılttı çeldiği halde gol oldu

hasan: görevini çok iyi yapamadı, boş alanlar bıraktı, ama yaptığı driblinglerle güzel ara topları kullandı

meira: çok profesyonel bir oyuncu eğer servetle anlaşırlarsa çok iyi bir ikili olabilirler

servet : çok kritik müdahalelerde bulundu, yine eski formuna dönüyor gibi tek eksiği uyumsuzluk.

volkan : çok iyi oynadı, kritik 3-4 pozisyonda ters kademeye girip golü önledi, çok koştu, paslarıyla sol kanatı bir koridora çevirişiyle çok iyi işler yaptı.

(alparslan) : asist yaptı, hırslı, iyi koşuyor ama çok oynamadı golde 50 m top sürüp çok güzel bi asist yaptı helal olsun.

ayhan: çok çalıştı, güzel paslar attı, savaştı, ama bazen yine de çok top tutuyor ayağında

kewell : çok güzel bi gol attı, adama attığı çalımda kocaelisporlu oyuncu 5 m falan kaydı arkasına döndüğünde gol olmuştu, çok güzel paslar atıyor, bugün arada bir defansa gelip top da kesti.

aydın: pek iyi oynamadı, tek bir pozisyonda çok iyi kat etti ancak pası kötü kullandı. genel olarak yaptığı ortalar gereksizdi.

(yaser): lincoln e yaptığı orta dışında çok bir iş yapmadı ama genel olarak koşuyor ve savaşıyor topu daha iyi kullanmayı öğrenmeli

lincoln: galatasaraydaki en iyi maçını oynadı bence. 2 şık asist yaptı, onun dışında geliştirilen her pozisyonda ve orta saha da topla buluşup oyuna yön verdi. umarım hep böyle gider

nonda : bana göre kötü oynadı, gol den önce kaçırdığı golü ali eren, kemalettin gibi müthiş yetenekler bile kaçırmazdı. golündeki kontrolü dışında tüm kullandığı topları harcadı.

baros : çok koşuyor, savaşıyor, topu alıp atağa kaldırıyor, çalışkan bir futbolcu bununla birlikte güzel koşular yaparak rakibi parçalıyor. bu güzel oyununu da 2 golle süsledi.

ancak maçın adamı her şeye rağmen lincoln dü kutluyorum burdan inanamıyorum ayrıca (:
Mesaj tarihi:
özeti izledim şimdi. çok güzel oynamışlar cidden. herşeyden önemlisi artık bi takım havası var. 2 3 hafta daha bu hava sürerse açık ara şampiyonuz
Mesaj tarihi:
engin ipekoğlu kocaelide oynayan kuzenimi sezonun hemen öncesi istemediğini sölemişti şimdi kuzen paf takımla antremanlara çıkıyor parasını alabilmek için. ahını almış olmalı heralde kendi mevkisi olan sağ/sol bekteki kocaelili futbolcular otoban olmuş resmen 90 dk boyunca. çok arar inş kuzenimi asdasd
  • Yeni Oluştur...