MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nonda sanırım ciddi bi şekilde sakatlandı malesef umarım kırk falan yoktur
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Kewell ve Baros'a nazar değmesin. Ben uzun zamandır ligimize gelip de bu denli çabuk alışıp , golleri sıralayan yabancı hücum oyuncuları görmemiştim.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ezdük ezdük. adam oldu lincoln. gol oldu baros. yardım etti kewell.
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yannız bu sene baros-lincoln-kewell 3 lüsü baya gol atar ligde.avrupa için ya final oynarız yada gruplardan cıkamayız bence meiraya aşkımı ilan ediyorum.adam cok profosyonel yahu.yaptıgı acıklamaları roportajlarından belli yani.cimbomda bıraksın futbolu
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 durun daha bir maçla milleti göklere çıkarmayın. lincoln on maç yata da bilir bunu üzerine.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yalnız bünyem kaldırmıyor bu yabancıların performansını...Hagi'lerden Jardel'lerden beri ilk kez yabancı oyuncu eksenli yürüyor takım. Tahtaya vurmak farz.
slickers Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yalnız yavaştan kıskanmaya başladım bu barosu :D
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben maç izlemeyince hep farklı kazanıyoruz bir daha izlemiycem maç,denizli maçınıda izlememiştim son bellizona maçının son dk larınıda izlememiştim
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 @slickers Niye sen Ümit Karan mısın? asdsf
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tabi tahtaya vurmak lzm.uzun yıllardır ilk defa bu kadar muutluyum kadromuzdan dolayı.hakan sükürsüz inamotsuz lukunkusuz çok güelmiş böle baros kewell falan ahha
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 baros 2 maç 11de başladı 4 gol net.lincoln ve kewell da aslan gibi oynuyo. valla tahtaya vurun böyle gidersek efsane olucaz.
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bellinzona kızartması olmayalım da.
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 5 dedik tutmadı 4 oldu. olsun. ayrıca baros falan nasıldı? iyi miydi
unK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sanctis : pek top gelmedi ama gelen topta da yerden hızlanan top yanılttı çeldiği halde gol oldu hasan: görevini çok iyi yapamadı, boş alanlar bıraktı, ama yaptığı driblinglerle güzel ara topları kullandı meira: çok profesyonel bir oyuncu eğer servetle anlaşırlarsa çok iyi bir ikili olabilirler servet : çok kritik müdahalelerde bulundu, yine eski formuna dönüyor gibi tek eksiği uyumsuzluk. volkan : çok iyi oynadı, kritik 3-4 pozisyonda ters kademeye girip golü önledi, çok koştu, paslarıyla sol kanatı bir koridora çevirişiyle çok iyi işler yaptı. (alparslan) : asist yaptı, hırslı, iyi koşuyor ama çok oynamadı golde 50 m top sürüp çok güzel bi asist yaptı helal olsun. ayhan: çok çalıştı, güzel paslar attı, savaştı, ama bazen yine de çok top tutuyor ayağında kewell : çok güzel bi gol attı, adama attığı çalımda kocaelisporlu oyuncu 5 m falan kaydı arkasına döndüğünde gol olmuştu, çok güzel paslar atıyor, bugün arada bir defansa gelip top da kesti. aydın: pek iyi oynamadı, tek bir pozisyonda çok iyi kat etti ancak pası kötü kullandı. genel olarak yaptığı ortalar gereksizdi. (yaser): lincoln e yaptığı orta dışında çok bir iş yapmadı ama genel olarak koşuyor ve savaşıyor topu daha iyi kullanmayı öğrenmeli lincoln: galatasaraydaki en iyi maçını oynadı bence. 2 şık asist yaptı, onun dışında geliştirilen her pozisyonda ve orta saha da topla buluşup oyuna yön verdi. umarım hep böyle gider nonda : bana göre kötü oynadı, gol den önce kaçırdığı golü ali eren, kemalettin gibi müthiş yetenekler bile kaçırmazdı. golündeki kontrolü dışında tüm kullandığı topları harcadı. baros : çok koşuyor, savaşıyor, topu alıp atağa kaldırıyor, çalışkan bir futbolcu bununla birlikte güzel koşular yaparak rakibi parçalıyor. bu güzel oyununu da 2 golle süsledi. ancak maçın adamı her şeye rağmen lincoln dü kutluyorum burdan inanamıyorum ayrıca (:
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 özeti izledim şimdi. çok güzel oynamışlar cidden. herşeyden önemlisi artık bi takım havası var. 2 3 hafta daha bu hava sürerse açık ara şampiyonuz
eldar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 İnşallah Topal, barış ve Linderoth bir an önce iyileşir çünkü daha dişli takımlara karşı sıkıntı çekeceğiz belli ki.
unK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nondaya noldu çok merak ediyorum yaser bakamıyordu saçlarını yoluyodu. baros gidip eyvah diye döndü hemen değiştir falan diyodu
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 engin ipekoğlu kocaelide oynayan kuzenimi sezonun hemen öncesi istemediğini sölemişti şimdi kuzen paf takımla antremanlara çıkıyor parasını alabilmek için. ahını almış olmalı heralde kendi mevkisi olan sağ/sol bekteki kocaelili futbolcular otoban olmuş resmen 90 dk boyunca. çok arar inş kuzenimi asdasd
SethGarrett Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nondanın bişeyi yokmuş. bileğine krampon gelmiş ufak bi dikiş atmışlar haftaya rahat yetişirmiş.
Öne çıkan mesajlar