Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Stadyum: İsmet Paşa Tarih: 21 Eylül 2008 Pazar / Saat: 19.00 Hakemler: Selçuk Dereli, Cem Satman, Erdinç Sezertam. 4. hakem: Deniz Çoban Hava Durumu: Maç günü Kocaeli’nde yağmurlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 16, en düşük ise 13 C derece olacak. Canlı Yayın TV: Lig TV Rahat geçeriz gibi geliyor kocaeliyi henüz galibiyeti yok kocaelinin.. takım uyum sağlamaya başlıyor gibi görünüyor forvet hattında biraz biraz uyumla olmasa bile güzel oynamasak bile kişisel becerilerle alırız diyorum. edit : başlıkta typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 işallah diyorum bende :) hani şöyle bi 4-5 atsakta takım bi kendine gelse rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 15-20 tane net kaçırırız. 2-2 biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rahat olmasa da 3 puanı alacaktır gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gidecektim yalan oldu üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 1-1 bıter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 defans uyumazsa eğer rahat geçeriz. zamanında en güzeldiğimiz bölüme bak. nal topluyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 güzeldiğimiz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 selçuk dereli sakın yakma bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 böyle topic mi olur lan? noldu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 anam epic fail. tariha baktım 21.09 yazıo. bu biten gün sandım. meğer başlayacak günmüş saat 12 yi geçti die ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 CthuLhu said: güzeldiğimiz :S oha ne yazdıysam artık:D güvendiğimiz yazmaya çalışmıştım sanırım:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bunlar worms oynamaktan beyinleri kurtçuklarla doldu nasıl düşük bir cümle bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kitana said: selçuk dereli sakın yakma bizi. yok o yakma haklarını fenere kullanır genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kocaeli'nin defansı cok kotu ama kaleci serdar cok iyi. cimbom yine sacma sapan gol kacırma yarısına girerse serdar ömer'den de daha iyi kurtarıslar yapıp devlesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oley maça gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 5 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Zor maç; gol kaçırmadan daha önemli sorunumuz kolay gol yemek. Zaten gol yememeyi başarsak 1-0 olsun kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence artık bi 4-0 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 haydi baroş haydi baroş haydiiiiiii diye bağırasım vardı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Valla nonda gene baroşun hızını kesmesin de atarız o zman.. Bide defans da çok zaafımız var ya adam paylaşamıyolar ölü toplardan korkuyorum ben :] 3-1 alırız gibi gelior gol yemeden olmaz zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lincoln asist baros gol kewell top kapar bi tane de o atar. kornerdejn bi gol yeriz. 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yenelim artık rahat ve keyifli bi şekilde. gerilmekten sıkıldım maç izlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 izliyebileceğim bir site varsa, öm bekliyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 De Sanctis Hasan Şaş Servet Meira Volkan Aydın Ayhan Lincoln Kewell Nonda Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar