Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Ördek Viyaklaması???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ordek beslenırmı yaaaa[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 23 Nisan 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 23 Nisan 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
dedim işte ayna olayı şahane:)
sana da bi ayna lazım. ben alcam sen bak bak dur :)

ahahaha[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 23 Nisan 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
tadını çıkar...

bencede bencede... nerdeydi portakallar?[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:

Valla ördek süper hayvandır bilen bilir benim de ördeğim vardır hatta durun göstereyim

Yalnız biraz ters ters bakar baştan söyliyim de

Aha burda.

[hline]

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 24 Nisan 2004 04:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bu arada yemi ıslatıp vermen gerek ayrıca muhakkak bulabildigin kadar büyük bir legen bulup içini su doldur. Onlar yüzmezlerse bir anlamı olmaz onlar arada suda yüzmek isterler.

Ayrıca bu mevcut olan tüyleri dökülüp yeni tüyleri cıktıgında esas o zman güzel oluyorlar ama 2 tane olduklarından büyük ihtimal senin yanına artık fazla sokulmayacaklardır. Aslında tek alsaydın seni anne belleyip sana daha bağlı olurlardı. Fakat büyüdüklerinde çok güzel olmalarına rağmen evde bakmanız imkansız olcaktır tabii bahçeli bir eviniz varsa o zman başka.

Bir de büyümeye başladıklarında çiğ olsun ya da pismiş olsun kesinlikle balık veya tavukla beslemeyin özellikle de tavukla sonuçları gerçekten çok kötü oluyor.

Birbirlerini gagalamaları da önemli değil onların sanıyorum bir tür anlama metodları o çünkü her şeyi gagalıyorlar. Bir süre sonra seninle de seni gagalayarak iletişime geçecekler.

Söylenenin aksine acayip de zeki hayvanlar.
Mesaj tarihi:
komik bu seferde aynanın önüne geçmek için birbirlerini gagalıyorlar. çok komikler ama ya.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
Ehehe birazdaha büyük bi ayna koysan:)
Ya ablamın bitane bitkisi vardı baharat türü aşırı gür böyle ördeğin yanına koymuştuk çok sevmişti zıplayıp zıplayıp yiyordu[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
Ya bu ayna olayı nedir merak ettim? Yani neden susuyorlar ayna önüne konunca bilen var mı? :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
jöle sürerken konuşuomusun sen[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 24 Nisan 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
jöle sürerken konuşuomusun sen

2 senedir kafama jöle sürmedim ama genelde konuşmasam da ıslık falan çalınması caizdir.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
hımm:) belki ayna boyutuna geçmeye çalışıyordur[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 23 Nisan 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
valla doğruyu söylemek gerekirse ayırınca daha çok viyaklıyolar. İşin komik yanı hayvanlar birbirlerine düşman gibiler. gagalayıp duruyorlar birbirlerini. ama gel gör ki yanyana yatmadan uyumuyorlar. çok komikler görmeniz gerek.

abi o ördeklerin yürüyüşüde süperdir özellikle yemek için kavga ederler eğer karpuz varsa karpuz atarsan varya feci güzel şekilde ye anlatamam çok komik yaratıklar...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Mesaj tarihi:
ya telefonda var resimleri ama bilgisayara geçirecek herhangi bi alet yok[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

• Yeni Oluştur...