DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Vakti zamanında kayıt ettiğim güzel hesapları kullanmadığımdan/kullanmaya vaktim olmadığından dolayı satmaya karar verdim. İlgilendiğiniz hesaplar için DeadSouL *et* yahoo.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. Mesajlarınız spam filtresine takılırsa okuyamayacağım. Aklımdaki rakamlar 30 ila 200 YTL arasında değişmekte. Bu rakamları göz önünde bulundurup e-posta gönderirsiniz. Hesapların güzelliğinden hangisinin ne kadar olabileceğini az çok kestirirsiniz. Gmail: 1) kurt.adam *et* gmail.com (kurtadam *et* gmail.com 'a atılan epostalar da bu adrese geliyor. Sadece giriş yaparken ismi noktalı olarak yazmak gerekiyor) 2) tassadar *et* gmail.com 3) dehset *et* gmail.com 4) garavel *et* gmail.com Deviantart: 1) http://kurtadam.deviantart.com 2) http://poseidon.deviantart.com Blogspot: 1) http://hades.blogspot.com 2) http://cehennem.blogspot.com 3) http://cimbom.blogspot.com 4) http://onuc.blogspot.com Hotmail: 1) iceland *et* hotmail.com Yahoo! Mail: 1) makina *et* ymail.com 2) makine *et* ymail.com 3) shdw *et* ymail.com 4) zeratul *et* ymail.com 5) vampir *et* ymail.com 6) kurtadam *et* ymail.com 7) okyanus *et* ymail.com 8) planeswalker *et* ymail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gökalpim kızıcak ama: AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 cahilligime ver abi de ne yapıcaz bunlarla? 30sn yeni hesap acmak ztn deviante , gmaile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dehset et gmail.com a 200 vercek adam wa r mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 "gmail parayla satmiyor ama ne yaptim ettim verdim parasini aldim, kralim" diye hava atcaklardir belki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bende explorer sıkriinşatlarını satıyorum. 600 milyonla dokuz milyar arası bir rakam düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hani güzel e-mail adresi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 para versen kullanmam bu mailleri desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kusura bakma da arkadaş haklı, bedava verseler kullanmam hiçbirini :) Başlığı okuyunca daha jenerik isimler aldığını düşündüm ama vampir falan, sanmıyorum beklediğin ücretlere o adresleri satabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ZaugnaKhaldun said: gökalpim kızıcak ama: AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH kızmadım lan hahahah off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hepicfail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hepsine 1 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çok ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gerçek değil bence, bariz dalga geçiyor biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hepsini toptan alıyorum. ne istiyosun. internetteki tüm hesapların bunlar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Harbi hepsini alıp adamı internetten silelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 DeadSouL said: Vakti zamanında kayıt ettiğim güzel hesapları kullanmadığımdan/kullanmaya vaktim olmadığından dolayı satmaya karar verdim. oha asd. 300 tane mail aldım ama kullanmaya vaktim yok hepsiyle ayrı ayrı mail atmaya vaktim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hey allam ya merakla baktım orjinal bi fikir varmı diye ama. adam bide kasmış @ leri falan koymamış yazmış taktir ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gurtedam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yahu gerçek olamaz böle bişi bence resmen makarasına filan açılmış bu topic.eğer ki gerçekse ben bunları alayım senden 1 milyara sen git o parayla epic bi beyin al kendine şöle yüksek IQlu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Anubisath said: yahu gerçek olamaz böle bişi bence resmen makarasına filan açılmış bu topic.eğer ki gerçekse ben bunları alayım senden 1 milyara sen git o parayla epic bi beyin al kendine şöle yüksek IQlu filan. Nakil parasını da karşılıyorsan anlaştık. Bekleme süresi boyunca tefe+tüfe/2 şeklinde hesaplanacak ek parayı da talep ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ferrero said: DeadSouL said: Vakti zamanında kayıt ettiğim güzel hesapları kullanmadığımdan/kullanmaya vaktim olmadığından dolayı satmaya karar verdim. oha asd. 300 tane mail aldım ama kullanmaya vaktim yok hepsiyle ayrı ayrı mail atmaya vaktim olmuyor. Kurallarım var; kişilere her seferinde farklı e-posta adreslerinden e-posta gönderirim. Proxy kullanırım. Karda yürür izimi belli etmem, aynı zamanda asabiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 DeadSouL said: Kurallarım var; kişilere her seferinde farklı e-posta adreslerinden e-posta gönderirim. Proxy kullanırım. Karda yürür izimi belli etmem, aynı zamanda asabiyim.. fake olmama ihtimalin 1e 7 veriyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fake değildir ama epictir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar