Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Apache said: cüce ve brothers tarzı pacman elestirisi soyle olurdu heralde - agzını cok acıp kapıyo - krakerleri yerken insanı mutlu edemiyor - super moda gectiginde viyuv sesi cok kulak tırmalıyor. yani aslında soyle ki,burada elestirenler oyunun eksigini elestirmiyor hep oyun sistemini elestiriyor.her oyun wow degildir ibaresi koymak lazım artık yeni cıkacak mmorpglere ozellikle turkiyeye gelen versiyonlarına. ben mesela wow da hiic eglenmemistim o yuz kere karazhan yap bin kere black temple yap sonra 4 ay boyunca harcadıgın hayatının ürünü epic itemını bezinle parlatırsın zaten 2 ay sonrada bi patchle yalan olacak o. apache, eğer sölediklerım hakkında adam gibi bir yorum yapıcaksan buyur yap. Yok tek derdin harrass'lamaksa hiç dokanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Venator said: Ya, allah aşkına o kadar "pro" iseniz gidin Guild Wars oynayın, her türlü denge var o oyunda, rank 10 - 12 yapın da görelim ne kadar prosunuz. Classların/talentlerin abuk subuk dengesiz olduğu bir oyunla gelmeyin. Hala her patchde class dengesini kurmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar, neden çünkü oyunun mantığı kötü. WAR'da bir tank olarak PvP yapabilirsiniz, WoW'da kaç tane prot warrior arena'da takılyor? Sıfır? Oyunun mekanikleri bir defa PvPye uygun değil, hepsi yapmacık sonradan uyduruldu. Arena'da pillar olayı var mesela felaket buglı şimdi "it's not a bug it's a feature" tadında bir laf edeceksiniz ben de herhalde çocuğumu kesecem :/ e oyunda pvp dışında yapıcak şey olduğu için pvp'den başka şeylere yarıyan setuplar olmasıda talentlar olmasıda mantıksız olmuyor venator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ya olay yine wow ile eQ2 olayına donmus hersey ıcın bence erken ben suan askerdeyım ornegın cıkınca warhammer oynamayı planlıyorum kırmayın sevkımı .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 warhammer inşallah bahsedilenden daha iyi olur sonuçda kazananlar daha fazla eğlenen bizler oluruz,paranın kime gittiğinin önemi yok, ama bu oynadığım kısa süre içinde karakter animasyonları, hareketleri ve grafikleri benim oyundan soğmama neden oldu, biri wow dan kayda değer farkları ve artılarndan bahsederse daha fazla bilgi sahibi olmuş oluruz wow un pvp ve pve dengeleriyle kıysalıyabilrisiniz mesela, wow dan farklı olarak pvp item ları nasıl alınıyor, wow pve ede high end için sağlam guild lere ihtiyaç var denmiş, zaman gerekiyo denmiş, pve warhammer da nasıl olacak zaman harcanmadan iyi bi guild e ihtiyaç duymadan loot beklemeden nası bi pve sistemleri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Antinanco said: - Oyunun grafik motoru gerçekten çok kötü - PVP de evet zaman geçiyor ama kesinlikle heyecan yok bence.. Hele wowdaki arena maçlarında heycandan kırdığım klavye mouseyi göz önüne alırsam sadece ortalıkta koşturdum diyebilirim :) - Oyunun sistemini çözmekde bir hayli zor (en azından benim için öyle oldu hala şu rank 6 da yapılan questin itemını nasıl kullanacağımı bulamadım :P normalde sağ tıklarsın çalışır ama dimi??) - EOS mantığında bi pvp seneryosunu oynama şansım oldu mantık direk aynı belli bir alan etrafında karşı takıma karşı ayakta kal bi tek bayrak eksik. - Internet sitesinin acilen geliştirilmesi gerek bence baştan oyun kendi vitrininden kaybediyor. - Quest yapmadan level atlamak diye bişey yok sırf pvp yapsanız bile oyun saçma sapan bir hal alacaktır. Yani şöyle, -Grafiklerini beğenmedin, anlarım. -Open RvR, grupların şehir kuşatmaları, keep savaşları zartlar zurtlar için devamlı birbirine girmesi sana arenadaki maçlar kadar heyecan vermedi. Güzelmiş. -Oyun zor. -Rank 6 ya kadar 1 tane rvr scenario oynamışsın onu da EOS'a benzediği ama bayraksız olduğu için beğenmemişsin. -İnternet sitesi tamam da bunun oyunla pek alakası yok. -Sırf pvp yaparak oyunu nasıl saçma sapan bir hale sokuyoruz onu anlamadım açıkçası. Yani eleştirdiğin konuların anlamları buna çıkıyor. Ben tatmin olmadım, güzel eleşmemiş yani oyun. Ne bileyim çünkü bunca insan senin dediğin şeylerden oyunda rekor keyif alırken(rvr mesela) sen gelip de wow arenasındaki heyecan burada yok diyince bir garip oldu. Yani wow'u seviyorsun belli ki ve oyunu wowdan daha küçük görerek oynamaya başlamışsın, eleştiriler onu gösteriyor. Ama tabi senin kendi fikrindir, 4 yıllık wow geçmiş olan insanlar da bu eleştirileri göz önüne alarak başlarlar oyuna. Ama daha önce de demiştim, birazcık yeniliğe açık olması lazım insanların diye. Şu saatten sonra her gelen oyunu WoW kopyası diye damgalamak ya da WoW ile olan duygusal bağ yüzünden aslında üstün olan yanları görmemezlik etmeyin. WoW da güzel oyun, WAR daha yeni, o da güzel oyun ama, 1 tane negatif eleştiriye 10 tane pozitif görüyorum ben. Beğenmeyenler de birazcık zaman tanıyıp bir daha baksınlar, ya da daha yüksek rankleri denesinler, o zaman konuşalım. Ama eleştiri eleştiridir, devamı gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Of siz neyin tartışmasını yapmışsınız ya kaç sayfa? Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cuce said: e oyunda pvp dışında yapıcak şey olduğu için pvp'den başka şeylere yarıyan setuplar olmasıda talentlar olmasıda mantıksız olmuyor venator. o oyuna pvp yeterince entegre değil, sadece bazı sınıflara "olayınızın yarısı pvp'ye uygun değil" diyebiliyorsan bu parçalardan birini üvey evlat görüyorsun demektir. şunu yazarken warhammer kutum da geldi, süper oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 -Ellerini çırparak kablosuz klavyesini önüne çeker, beklediği gün gelmiştir çünkü- Eveeet, Thread'i başından sonuna kadar okudum ve cevap yazmadan önce bir daha okudum, çünkü look beyefendi ve onun gibi "hardcore" playerlarla ilgili birkaç deneyimim oldu... bundan 8 yıl kadar önce idi ve kafamın çok yattığı, birlikte iyi vakit geçirdiğim bir okul arkadaşım vardı. Iyi aile eğitimi almış, zeki, dürüst, yakışıklı ve sosyal bir insan evladı idi. Birgün beraber takıldığımız bir kafeye gittim ve onu UO oynarken gördüm, çok da hoşuma gitti ve ben de ucundan başladım. Efenim Kal-Ort lar havada uçuştu vs, zamanla o oyuna daha bağımlı hale gelirken ben üniversite ye başladım ve kendi işimi kurdum.Hafta sonları görüşebiliyorduk artık. birkaç yıl sonra DAOC oynarken gördüm aynı kişiyi ve oyundaki PvE ve RVR elementleri, milletin bufflanması, kale savaşları derken arkadaşım haftasonu akşamları ML(raid gibi bişey, bitirince ability aliyosun)lere gittiği için daha da görüşemez olduk...Ben de aynı oyunu oynuyordum, aynı gruplara giriyorduk ama AYNI ARKADAŞLAR DEĞİLDİK ARTIK. RVR sırasında grubun her yatışında sinirlenen, bağırıp çağıran bir adam olmuştu...WoW'un çıkması ile durum daha da kötüleşti, arkadaşım artık evden adım bile atmıyor, yok armor kasıcam, yok craft skillerim bitmedi gibi bahanelerle insanlardan uzaklaşıyor, BG sırasında telefonla arayan annesine küfrediyordu. Bahsettiği şeyler BOŞTU ve uzun emek verip saatler harcadığı karakteri ONA AİT BİLE DEĞİLDİ(Kullanıcı sözleşmesini okuyun, kastığınız karakter ve account üzerinde hiçbir mülkiyetiniz yok, satamazsınız, transfer edemezsiniz, Blizzard Entertainment " İKE kasırgası serverleri vurdu, çok soğuk oluyor lan buraları" diyip karakterinizi silebilir, başkasına verebilir, satabilir veya tekrar silebilir.) Ben ise bu arada kendimi geliştirdim, üniversiteyi bitirdim, kendi işimi büyüttüm, hayalimdeki spor arabayı aldım, kendi evimi aldım, dünyayı gezdim, askere gittim geldim, sufizm i öğrendim ve ney çalabiliyorum, dünyanın ilk 3 chef'i ile tanıştım ve onlardan eğitim aldım, tekrar kendi işime dönüp onu bir marka haline getirdim. 400 den fazla kişiyi iş ve ev sahibi yaptım ve her gün onların hayır dualarını alıyorum, Rock yıldızları, aktrisler ve yapımcılar ile tanıştım, bazıları ile hala görüşüyorum, bu arada ailemi ihmal etmedim, her bayram toplantı tadında yurtdışına çıkartıp gezdiriyorum...MUTLUYUM... Peki arkadaşım şu an nerde ve ne yapıyor? Okulu bıraktı ve MAL GİBİ(uzun dönemler affetsin, okulu bırakıp da askere gidene MAL denir) uzun dönem olarak yaptı, birkaç defa firar etmeğe çalıştı, kendini yaraladı, yaraladığı için askeri ceza evine girdi, askerliği bitince ailesi ona iş kurdu, ama o işe gitmeyip "Yeni expansion çıkmış la gidip ona bakıcam" dedi ve yine evine kapandı, bu arada evlendi ama hala durumu düzelmedi, son krizde yaptığı iş de battı ve şu an borç batağında ve karısı hamile, icra kapıda ve ne yapacağını bilemediği için beni aradı ve şunu sordu:BEN NERDE HATA YAPTIM? Şu anda forumlardaki pek çok genci bu halde görüyorum ve şunu söylüyorum: Kendinizi kaptırmayın... Hayat denge üzerine kuruludur ve denge herşeydir. Aklınıza mukayet olun, konuştuğunuz ve tartıştığınız şeylerin ne kadar BOŞ ve GEREKSİZ olduğunu farkedin. Gerçeği ve hayali karıştırmaya başlayan arkadaşlarım için terapist numarası elimde mevcuttur, bunun bir bağımlılık olduğunu ve sosyal hayatınızı etkilemeye başladığı anda bir sorununuz olduğunu farketmeniz yeterli aramanız için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ramocan " . " yı koymuş çok da haklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sticky yapılacak post işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 war i beğenmedim wow daha keyif veriyor dedim ama öte yandan allah blizard in da belasını versin tabi. aynı kalitede bana aynı keyfi veren bşka bir oyun bulsam direk bırakırım bu yüzden aoc ve war i daha ilk günden oynadım. blizard acountumdaki kredi kartı bloke edilmesi problemini tam 1,5 aydır çözmüyor, 2 fax, 10-15 mail 10-15 telefon açtım sürekli biri bir başkasına bağlıyor o biz yapamayız şuraya mail atin diyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ramocan' ın söyledikleri kısmen doğru. 2005' ten beri WOW oyuncusuyum, ama hiçbirzaman hard-core bir oyuncu olmadım, olamamda zaten. Biraz karakter meselesi gibi geliyor bana bu. Hep casual oldum. Beraber oyuna başladıgım arkadaslarımın 3 60 char ı varken benim hala 40larda tek bi char ım fln olurdu. Nitekim TBC fln derken benimde su an 2 70 char' ım var ve oyuna "canım isterse, yapacak daha iyi veya onemli hiçbir işim yoksa ki daha iyi derken arkadasalrla dısarda bi nargile icip okey oynamak varken bile wow a oturmam, geliorm raid e giriorm cıkıorm aksam. Warhammer ıda cok uzun zamandır takip ediyor ve bekliyordum. AOC yide cktıgı gun aldım ama dun PC basından kaldırmadı beni WH. AOC zaten cok kısa surede patladı bıraktım. WH evet şu an bug ları olabilir performans sorunları olabilir şayet ben makinamda AOC yi full grafikler AA acık fln gram takılmadan oynuyordum şu an WH de sacmasapan takılmalar yasıyorum. Oyun cok yeni ve bunlar normal. WOW unda ilk zamanlarını hatırlayanlar bilir. Zırt pırt patch gelirdi ve buglar vardı birdunya. Bana kalırsa WH olmuş cokta guzel olmuş. Dun gercekten saatlerce oynadım ve sıkılmadım. Bugun işim var prgramım var cıkıcam ama donunce gelip kasmak var aklımda. AOC deki buglar sistem o kadar yanlışki patch le fln duzelecek gibi deil silbaştan el atmak lazım bana gore. WH dekiler pek oyle gelmedi bana ve eger ugrasılırsa adam edilir cokta zevkli bir oyun olur. END game muhabbetide PVE siz olmaz bence.Zaten bu oyun PVE uzerine olmadıgını herhafta videolarda söyledi. He neye sarar en son, girersin aksam bi darlandıgında, yaparsın openRVR ni girersin 30a30 birbirine şöle bi ohhhhh der logout olursun. Benim cok buyuk beklentilerim yok zaten.EVrenini sevdigim bir oyun ve cok keyif alıyorum. Wow un 3*4 senedir oturmuş olan dinamigi tabiki daha iyi durumdadır ama bu oyuna şans vermek lazım ben şahsen verdim bile bu şansı.AOC gibi cart diye kapatmayacagımdam eminim en azından. Ramocan'ın dediklerinde haklı oldugu bircok yön var.Benimde arkadaslarım koptu gitti. Gel program yaptık işte suraya gidiorz dedigimde "ya raid var aksam siz gidin" cvbını duymaktan sıkılmıstım bi ara.Herneyse işte herkes dalgasına baksın seven oynayan oynasın ne biliyim wowuda oynasın bişeler yapsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 wow daha iyi bir oyun warhammerdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Rockstarlarla tanistim ve spor arabam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Popeye said: wow daha iyi bir oyun warhammerdan bence de wow ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Rockstarlarla tanistim ve spor arabam var. ama hala adam olamamışsın, koskoca yazıdan bir bunları çıkarabildiğine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 benım arabam yok, rockstarlada tanışmadım, ben adam olmuşmuyum? kaptırmak hayatı unutmak falan cirkin şeyler tabi. Cok ciddiye alıp insnalrın kalbini kırmak da kötü cirkin şeyler bunlar, ama oyun oynamak güzeldir, bence oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ramocan said: look said: Rockstarlarla tanistim ve spor arabam var. ama hala adam olamamışsın, koskoca yazıdan bir bunları çıkarabildiğine göre... Adam olmak ile alakası yok. Herkesin öncelikleri farklı.sen nası net aleminde arasıra online oluyosan , bazılarıda gerçek hayatta arasıra online oluyor tabi. tier bilmem kaç set yapmak , kendi paranı kazanıp spor araba almaktan daha değerli . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sam said: Cuce said: e oyunda pvp dışında yapıcak şey olduğu için pvp'den başka şeylere yarıyan setuplar olmasıda talentlar olmasıda mantıksız olmuyor venator. o oyuna pvp yeterince entegre değil, sadece bazı sınıflara "olayınızın yarısı pvp'ye uygun değil" diyebiliyorsan bu parçalardan birini üvey evlat görüyorsun demektir. şunu yazarken warhammer kutum da geldi, süper oldu. :) e zaten sölenen birşey bu, wow tümüyle pvp oyunu değil demek classların bazı ozelliklerinin pvp ye yonelik olmadığını sölemektir. Oyunun verdiğini sölemediği birşeyi vermiyor diye kızamazsınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mortalkombatta wowdan daha cok pvp opsiyonu var sezon set toplayacagıma fatality cekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: WoW casual oyunu degil. 10 sayfa geriden bir alinti oldu ama oraya kadar okuyabildim. arkadasim wow ne? "oyun" oyun konsepti kendi icinde aslinda casual bi kavram, yani insan zaman gecirmek, eglenmek icin oyun oynar, oyun oynamak icin zaman yaratmamali, wow oyunlugunu unuttu artik, korelilere meslek oldu, yani gorevini yerine getiremiyo. ayrica, "oyunda" kendini kanitlamaya merakli ne kadar cok adam varmis, sasirtici bir istatistik, isiniz gucunuz yok mu yav. bi de mutlu oluyo adamlar arena ratingim 4343 oldu, cok kralim diye, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ramonun yazdigi tam ibret hikayesi olmus, anlatimida cok guzel, eline saglik. anlamadigim hala gelip o yaziya bile sacma sapan cevap yazmissiniz, durum ortada, daha fazla laf anlatip yorulmanin manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 e ne sacma bişi söledin, adam 100 metreyi 9.69'da koştu diye butun dunya mutlu olmadıkmı? osman abiler halı sahada mac kazanınca mutlu olmuyomu? pacmanda high score yapınca mutlu olmuyomusun? oda öle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar