razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Nevriye abla epic fail oluodu http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=a8a2b30f8dba82d690db42ce743475f11be31030
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alkislarlayasiyorumdan video koymak yasaklansin
dereque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 para istiyo senden kız nevriyeeee hahahahaha
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alkislarlayasiyorum'a da 20 yıllık videoları koymaktan usanmadılar.
theCio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bu açıldı lafı çok saçma nan!? Sana açıldı da bize açılmadı kardeşim görmeyen illaki vardır açılsın bir daha nolcak yani.. edik: Ayrıca bu video açıldı forumda ben nasıl bulup izlicem gece rüyama aksakallı dede girip ''bangbross nevriyee bangbross nevriye''.. diyicek ben de sabah uyandığımda patiye gelip search mü etcem. Ahöhohoahaha demek istiyorum ayrıca video süper :))) Türkün gücü..
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi çok iyi lan hahahahah :D "ayem türk" diye olaya girmiş ablamız :) hayır araca binse herifin ilk ahlaksız teklifinde heralde çantayla falan girişirdi,sonrada "aranan bangbros ekibi 2 türk sayesinde yakalandı" diye haberlere falan çıkarlardı :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Nevriye teyze de girmeye hevesli gibi bakıyo kapıdan hahahah arkadaşı dürtüklemese kesin gitmişti ya=)
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 theCio said: Bu açıldı lafı çok saçma nan!? Sana açıldı da bize açılmadı kardeşim görmeyen illaki vardır açılsın bir daha nolcak yani.. edik: Ayrıca bu video açıldı forumda ben nasıl bulup izlicem gece rüyama aksakallı dede girip ''bangbross nevriyee bangbross nevriye''.. diyicek ben de sabah uyandığımda patiye gelip search mü etcem. açmadan önce olabilecek 2 keywordden birini gireceksin aramaya.(bangbus-bangbros) bangbus girince direk çıkıyor zaten http://forum.paticik.com/read.php?73,3057716
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 iyi de öyle bi videonun var olduğunu bilmeden kelimeleri nasıl aratıcak. onu diyor adam.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nevriye ablayla yapacagıma elizabethle yaparım daha iyi.. dipnot:daha once acıldı..
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yani videonun adı belli ztn alkışlarla yaşıyorumda ordaki isimi arat.belki farklı isimle koyulmştur ondan çıkmaz ozaman yapıack bişi yok.Ama güzel olyr eskileri yeniden izlemesi
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 theCio said: Bu açıldı lafı çok saçma nan!? Sana açıldı da bize açılmadı kardeşim görmeyen illaki vardır açılsın bir daha nolcak yani.. edik: Ayrıca bu video açıldı forumda ben nasıl bulup izlicem gece rüyama aksakallı dede girip ''bangbross nevriyee bangbross nevriye''.. diyicek ben de sabah uyandığımda patiye gelip search mü etcem. Ahöhohoahaha demek istiyorum ayrıca video süper :))) Türkün gücü.. başlığı açan eleman arayacak, baktı başlık var, yeni başlık açacağına yorumunu buraya yapacak, böylece başlıp UP!!! olcak böylece sende girdiğinde "aa buda ne acaba?" diye bakabilceksin herkes mutlu olcak gargamelde şirinlere bidaha dokunmayacak. bide sanal milliyetçi ergen gazı sahibi arkadaşlardan birisi yine yapmış yorumunu. ... siz şöyle bi istiklale doğru bi gelin de o 4çekeri ....nüze sokuyo muyuz sokmuyo muyuz .......arı... Bir Türk Dünyaya Bedel... napıcan lan istiklale gelse? hayır napıcan?? geldi yanında durdu, "arabama binsene" dedi. ne yapıcan? çıkarıp silahını vurucan mı? yumruk mu atıcan adama? ""EJRHEUHRJPEĞÜHÜEÜHÜĞÜĞ FÜÜĞĞ" diye sümüklerini çeke çeke uzaklaşıcan ordan. boş boş konuşurlar ya adamı deli ederler.
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 başlığı açan elemanda mal değil heralde, laylaylom die topic açmıyor.. bangbros diye aratıp bulamıyınca, aa patide açılmamış lan, ee açayım bari eski bi video ama görsünler eğlensinler diye düşününce dediğiniz gibi olmuyor işte ama bilmez ki bangbus die açılmış, e bi topic açacak die bilimum bangbros bonus sitelerini bilmek zorunda olmasın di mi
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 estağfürüllah mal falan.. haşa. sen aramışsın gene lafım aramayanlara gitsin madem.
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O zaman dicek ki, "ARADIM AMA BULAMADIM". Biz de dicez ki, aa adam aramış ama bulamamış. Açıldının olayı şudur, yeni topic açana kadar eskisini bulabiliyorsan bul, ona yorum yap. Eski link öldüyse yenile, caps koy, yap birşeyler.
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi bırakın açılsın ya bi topic 100mb yer yemio ya. hosttada yer bitmio amma sorun yaptınız.
Öne çıkan mesajlar