Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abicim ne güzel ya :)
benim gibi şanslı insanlar uğraşmadan kazansın diye sistem yapmış adamlar snde daha laf ediyorsun hehe
---
ilerde daha çok şansa drop vermeleri dileği ile
Sen burada nesin reno healer mı? :P
Mesaj tarihi:

İlkdefa böyle bir oyun oynuyorum:( karambole oynuyoruz bakalım neolacak :)
axe bite pass ta 7 lvl ironbraker 2ci gün oldu umarım oyunu çözeriz:P oyundaki nikim Mikehammer..

Sanırım stat point yok oyunda..?? item üzerinemi gidiliyor.??

flag vs die bir şeye girdim noldunu anlamadım ama :))))millet koşuo ben koşuyorum kırmızı olan her şeye daldık vs..:))neyse bakalım anlayana kadar oyunu tek tabanca devam anlaşılan:)

herkese kolay gelsin.

Mesaj tarihi:
Acebuke said:
İlkdefa böyle bir oyun oynuyorum:( karambole oynuyoruz bakalım neolacak :)
axe bite pass ta 7 lvl ironbraker 2ci gün oldu umarım oyunu çözeriz:P oyundaki nikim Mikehammer..

Sanırım stat point yok oyunda..?? item üzerinemi gidiliyor.??

flag vs die bir şeye girdim noldunu anlamadım ama :))))millet koşuo ben koşuyorum kırmızı olan her şeye daldık vs..:))neyse bakalım anlayana kadar oyunu tek tabanca devam anlaşılan:)

herkese kolay gelsin.

Axe Bite daysan akşam 19:30 gibi bi tell at bana oyundan (Blackice) alalım seni guilde, çözmene yardımcı oluruz...

Ve Hayır, Oyunda stat Point var... Stat ların oynadığın class a göre değişiyor ve artıyor. Itemlarla extra stat alıyorsun tabii ki.

Girdiğin olaya da senaryo deniyor, ve bayrak kapmaca, bayrağı en uzun süre taşıma veya base alma gibi farklı versiyonları var zamanla öğrenirsin hepsini =)
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Clonedan sonra azalıcak inşallah. Bırak orderı order kaka.

Order topiğinde destro propagandası haa! yarından tezi yok bombalıycam sizin topiği hadi bakalım :D
Mesaj tarihi:
feiticiera said:
üşendim tüm topiki okumaya var mıdır acep dest tarafında bir oluşum katılalım şenlenelim?

İlla destro olucaksan Karak Eight Peaks e girmeye çalışıcaksın.

Yok Order da severim dersen gel Axe Bite pass e rahat rahat oyna... =) 110 kişilik (şimdilik) bir oluşumumuzda mevcut ;)
Mesaj tarihi:
Evet dün bu konuyu tartıstık=)

Tank dedıgın uzaktan gordugunde hemen ayırt edılebılcek kalıpta olmalı.

Tasıdıgı sılahlar o kadar buyuk olmalı kı vurdumu ıkıye bolecek gıbı olucak..

Ironbreaker Chosen a yada BO ya gore daha ıyı bır tank olsada gorunusu bıraz zayıf gıbım=)

Bu arada ben Brıght Wizard oldugum ıcın omuz atsalar bıle yatıyorum=)

Alcolique
Mesaj tarihi:
şu pelerinlere DaoC daki gibi guild simgesi ve renkleri döşense bari. yoldan geçerken çamaşır ipindeki çarşafı boynuna dolayıp kaçmış gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Bende arcmage ıle ılgılı ıtem vardı sanırsam aksam bakayım eger satmadıysam sana verebılırım ama mıgfer degıldı heralde=)

Blackice BW ıle ılgılı ıtemlerını atma senın eskılerı ben kullanabılırım=)

Cıddıyım=)
  • Yeni Oluştur...