Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben artık bir BW olarak toughness gitme kararı aldım, başka yolu yok heheh
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Abicim ne güzel ya :) benim gibi şanslı insanlar uğraşmadan kazansın diye sistem yapmış adamlar snde daha laf ediyorsun hehe --- ilerde daha çok şansa drop vermeleri dileği ile Sen burada nesin reno healer mı? :P
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Lvl 13 archmage'im evet, healer gidiyorum'da bakalım =P
Acebuke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 İlkdefa böyle bir oyun oynuyorum:( karambole oynuyoruz bakalım neolacak :) axe bite pass ta 7 lvl ironbraker 2ci gün oldu umarım oyunu çözeriz:P oyundaki nikim Mikehammer.. Sanırım stat point yok oyunda..?? item üzerinemi gidiliyor.?? flag vs die bir şeye girdim noldunu anlamadım ama :))))millet koşuo ben koşuyorum kırmızı olan her şeye daldık vs..:))neyse bakalım anlayana kadar oyunu tek tabanca devam anlaşılan:) herkese kolay gelsin.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Acebuke said: İlkdefa böyle bir oyun oynuyorum:( karambole oynuyoruz bakalım neolacak :) axe bite pass ta 7 lvl ironbraker 2ci gün oldu umarım oyunu çözeriz:P oyundaki nikim Mikehammer.. Sanırım stat point yok oyunda..?? item üzerinemi gidiliyor.?? flag vs die bir şeye girdim noldunu anlamadım ama :))))millet koşuo ben koşuyorum kırmızı olan her şeye daldık vs..:))neyse bakalım anlayana kadar oyunu tek tabanca devam anlaşılan:) herkese kolay gelsin. Axe Bite daysan akşam 19:30 gibi bi tell at bana oyundan (Blackice) alalım seni guilde, çözmene yardımcı oluruz... Ve Hayır, Oyunda stat Point var... Stat ların oynadığın class a göre değişiyor ve artıyor. Itemlarla extra stat alıyorsun tabii ki. Girdiğin olaya da senaryo deniyor, ve bayrak kapmaca, bayrağı en uzun süre taşıma veya base alma gibi farklı versiyonları var zamanla öğrenirsin hepsini =)
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Szasstam geliyo o zaman :P az sonra oyundayım
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Olm sen buraya değil bizim gülte gir Şahin. Gogo.
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi orda çok sıra var zaten bi kaç saat giriom çıkıom okuldan atılacam :P
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Clonedan sonra azalıcak inşallah. Bırak orderı order kaka.
feiticiera Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 üşendim tüm topiki okumaya var mıdır acep dest tarafında bir oluşum katılalım şenlenelim?
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Xaenin said: Clonedan sonra azalıcak inşallah. Bırak orderı order kaka. Order topiğinde destro propagandası haa! yarından tezi yok bombalıycam sizin topiği hadi bakalım :D
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 feiticiera said: üşendim tüm topiki okumaya var mıdır acep dest tarafında bir oluşum katılalım şenlenelim? İlla destro olucaksan Karak Eight Peaks e girmeye çalışıcaksın. Yok Order da severim dersen gel Axe Bite pass e rahat rahat oyna... =) 110 kişilik (şimdilik) bir oluşumumuzda mevcut ;)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bende birkaç ss koyiyim geçen günkü eventten henüz yola çıkmadan: akına giderken: kaleye hücum: bunu da koymasam olmazdı hehe kaleyi aldıktan sonra :p
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Vay sticky olmuş Orderda :P Üzerine koşunca korkutan tanklar yerine üzerine koştuğunu bile görmediğin sneaky tankları olan muhteşem order :P
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 korkutan tankımız olacaktı, blazing sun'ı oyundan çıkardılar ühühühü :(
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Evet dün bu konuyu tartıstık=) Tank dedıgın uzaktan gordugunde hemen ayırt edılebılcek kalıpta olmalı. Tasıdıgı sılahlar o kadar buyuk olmalı kı vurdumu ıkıye bolecek gıbı olucak.. Ironbreaker Chosen a yada BO ya gore daha ıyı bır tank olsada gorunusu bıraz zayıf gıbım=) Bu arada ben Brıght Wizard oldugum ıcın omuz atsalar bıle yatıyorum=) Alcolique
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şu pelerinlere DaoC daki gibi guild simgesi ve renkleri döşense bari. yoldan geçerken çamaşır ipindeki çarşafı boynuna dolayıp kaçmış gibi duruyor.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Guild R10 olunca yapabilicez guild amblemi işini ;) Muhtemelen bu akşam yani.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende daha pelerın bıle yok bıtanede bana verın=)=)
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 banada pelerin gönderin birde archmage miğferi :S
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende arcmage ıle ılgılı ıtem vardı sanırsam aksam bakayım eger satmadıysam sana verebılırım ama mıgfer degıldı heralde=) Blackice BW ıle ılgılı ıtemlerını atma senın eskılerı ben kullanabılırım=) Cıddıyım=)
Öne çıkan mesajlar