Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıkçası order çok kötü durumda gibi gözüktü, heal atamayan runepriestler, destructionun üstün oluşu vs vs.

umarım yanılıyorumdur.
Mesaj tarihi:
Fly said:
açıkçası order çok kötü durumda gibi gözüktü, heal atamayan runepriestler, destructionun üstün oluşu vs vs.

umarım yanılıyorumdur.

oyun daha cok yeni, bende runepriest oynuyorum ve rank 10 a kadar heal abilitylerini tam ayarlayamadigim icin zorluk cektim ama bir kere duzen oturtunca rahatliyor ve runepriestler en az rank 9-10 olmali duzgun heal atabilmeleri icin...
Mesaj tarihi:
bnce rune priest order tarıfının en ii healırı bn arcmage oynuyorum ama eğer gurupta bide runepriest warsa kolay kolay yatmıo :) bide order ezik diil aslında sadece az player a sahip gibime geldi mesaela senaryoda bugun 6 dk 1 arcmage 1 enginier 1 de wich hunter ile 9-10 tne dest. i barrack ın orda tuttuk (tabi 6 dkdan sonra içimizden geçtiler o ayrı :P:P:p
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Windowed mode da mı oynuosun?

Yok ya windowed moduda denedim gerçi onda daha da beter, mouse imleci gösterdiği yerin 5 santim sağına tıklıyordu, garip bir bug. Alt tab yapabilsem yine window mode'da oynamaya rağzıyım böyle çok kötü =/

Birde creative labs Eax'ı seçebilen varmı? benim güya creative x-fi kart var o seçenek kapalı.
Mesaj tarihi:
Bende alchemy de var güya, kart http://www.exa.com.tr/creative/ses_kartlari_kategorisinde/creative_xfi-341-2760.html bu birde o.o , halen seçilmiyor.

Edit: Mythic kapatmış, ilerki patch'lerde açacaklarmış.
Mesaj tarihi:
ebolamaxi said:
Brıght Wizard actım gelıyorum=)

"Kahretsin, niye hep ben ölüyorum" bu cümleyi bol bol tekrar et iyice ezberle... :D

Healer lardan daha çok targetlanıyoruz... İşin garibi bu oyun öyle frag oyunuda değil.
Mesaj tarihi:
Eger guıld de BW sayısı fazlaysa ben baska bırsey acayım zaten daha lvl 4 ama cıdden asırı damage verıyorum.Etrafı yakıyorum resmen==).Ama yanıma geldıler mı dırek yatanzi....
Mesaj tarihi:
:D Evet, azcık acıtıyoruz sanırım... ama hayatta kalabilirsek.

Stealth sınıflardan daha stealth gezmeye başladım oyunda resmen.
Nerde Kaya, ağaç bilinki ben arkasındayım :)

Fiery Blast FTW! heheh

@ebolamaxi

Ne oynamak istiyorsan, neden keyif alıyorsan onla oyna... (ama yok healer açıcam severim healer oynamayı dersen arkamda bir runepriest hiçbirzaman fazla değildir :D malum tek runepriest BW yi zor ayakta tutuyor)
Mesaj tarihi:
Hahah, ağaç dibi mezar güzel oluyo zaten... böyle gölge filan.

Bide etrafta res atabilcek priest filan varsa tarifide kolay, "abi şu soldaki 3 ağacın dibindeyim" gibi... :D
Mesaj tarihi:
Aha aklıma iyi bir fikir geldi... bi Priest i BW-RES priest ilan edelim =P

Aslında fena fikir değil Archmage lerden biri sağa sola heal atmasada sadece ölenleri reslese belki daha iyi olabilir!

Dur bu akşam ki event de deniyelim bunu mutlaka =)
  • Yeni Oluştur...