Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 açıkçası order çok kötü durumda gibi gözüktü, heal atamayan runepriestler, destructionun üstün oluşu vs vs. umarım yanılıyorumdur.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Alt+tab yapabilsem daha çokseveceğim =p ilk oynarken yapıp duruyordum şimdi alt tab yaparsam geri döndüğümde simsiyah ekran oluyor oyunu kapatıyorum mecburen.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fly said: açıkçası order çok kötü durumda gibi gözüktü, heal atamayan runepriestler, destructionun üstün oluşu vs vs. umarım yanılıyorumdur. oyun daha cok yeni, bende runepriest oynuyorum ve rank 10 a kadar heal abilitylerini tam ayarlayamadigim icin zorluk cektim ama bir kere duzen oturtunca rahatliyor ve runepriestler en az rank 9-10 olmali duzgun heal atabilmeleri icin...
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Archmage daha iyi healer gibi göründü. Range mesafeden dikkat çekmeden heal atma olayı biraz cazip değilmi?
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bnce rune priest order tarıfının en ii healırı bn arcmage oynuyorum ama eğer gurupta bide runepriest warsa kolay kolay yatmıo :) bide order ezik diil aslında sadece az player a sahip gibime geldi mesaela senaryoda bugun 6 dk 1 arcmage 1 enginier 1 de wich hunter ile 9-10 tne dest. i barrack ın orda tuttuk (tabi 6 dkdan sonra içimizden geçtiler o ayrı :P:P:p
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bende dps oynuyordum (ki tank olmak istiyordum) ama heal yoksulluğuna healer açtım. Ama gözüm archmage de kaldı :P
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mortis said: Windowed mode da mı oynuosun? Yok ya windowed moduda denedim gerçi onda daha da beter, mouse imleci gösterdiği yerin 5 santim sağına tıklıyordu, garip bir bug. Alt tab yapabilsem yine window mode'da oynamaya rağzıyım böyle çok kötü =/ Birde creative labs Eax'ı seçebilen varmı? benim güya creative x-fi kart var o seçenek kapalı.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 vista kullanıyorsan creative ALchemy olayı lazım, ondan olabilir.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ben de Audigy ile aynı sebepten EAX açamadım. Sen kaşındın Creative, çekiyorum korsan Alchemy ehueh.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bende alchemy de var güya, kart http://www.exa.com.tr/creative/ses_kartlari_kategorisinde/creative_xfi-341-2760.html bu birde o.o , halen seçilmiyor. Edit: Mythic kapatmış, ilerki patch'lerde açacaklarmış.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ebolamaxi said: Brıght Wizard actım gelıyorum=) "Kahretsin, niye hep ben ölüyorum" bu cümleyi bol bol tekrar et iyice ezberle... :D Healer lardan daha çok targetlanıyoruz... İşin garibi bu oyun öyle frag oyunuda değil.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eger guıld de BW sayısı fazlaysa ben baska bırsey acayım zaten daha lvl 4 ama cıdden asırı damage verıyorum.Etrafı yakıyorum resmen==).Ama yanıma geldıler mı dırek yatanzi....
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 :D Evet, azcık acıtıyoruz sanırım... ama hayatta kalabilirsek. Stealth sınıflardan daha stealth gezmeye başladım oyunda resmen. Nerde Kaya, ağaç bilinki ben arkasındayım :) Fiery Blast FTW! heheh @ebolamaxi Ne oynamak istiyorsan, neden keyif alıyorsan onla oyna... (ama yok healer açıcam severim healer oynamayı dersen arkamda bir runepriest hiçbirzaman fazla değildir :D malum tek runepriest BW yi zor ayakta tutuyor)
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben battle adamıyım heal ı fln unuturum ben UO da kendıme bandaj bıle basmazdım=) O zman senın saklandıgın agacın caprazındakı agactada ben olurum=)
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Hahah, ağaç dibi mezar güzel oluyo zaten... böyle gölge filan. Bide etrafta res atabilcek priest filan varsa tarifide kolay, "abi şu soldaki 3 ağacın dibindeyim" gibi... :D
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O tarıfe bırde sunu eklerız benım tam caprazdakı agacın dıbındede alcolique var dersın sıra beklemek zorunda kalmayız boylece=) Devamlı yatarız olur bıter=)
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aha aklıma iyi bir fikir geldi... bi Priest i BW-RES priest ilan edelim =P Aslında fena fikir değil Archmage lerden biri sağa sola heal atmasada sadece ölenleri reslese belki daha iyi olabilir! Dur bu akşam ki event de deniyelim bunu mutlaka =)
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet bencede mantıklı bir archmage in ortalıkta ress yapması lazım.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 dağılın len sizin yüzünüzden ben heal alamıyorum tankız önden yaldır yaldır gidiyoruz heal yok.Her gece bir BWden 8-10 kere "sittir kendimi öldürdüm" duymadan rahat edemiyorum artık :)
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tamam deney amaclı ben yatabılırım=) Ama deney amaclı=)
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 mayt gibi hassas tanklara rune priest takmak lazım.ben yetişemiyorum çoğunlukla.
Öne çıkan mesajlar