Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mesaj at oyun içinde alırlar geri :)
Guild rank kazanmak amaçlı inactiveler çıkartıldı.
e sonuçta giremiyorken sanada zararı yok ;)

(Arada kaynamıştır senin neden bildirmende :P )
Mesaj tarihi:
yanliz bu serverda pek healer yok galiba, witch hunter actim tier 1 itibriyle butun senaryolarda en az 12 kisiye max. 1 healer dusuyordu, yerden kalkmadim desem yeridir.

Onumuzdeki tier'lara bakicaz.
Mesaj tarihi:
gina geldi olmekten archmage actim tekrardan, bildigin karakter gibisi yok :). Yine yatiyorum surekli de bari baskalari olmesin. Archmage lvl 1-20 konusunda master yapicam anladigim kadariyla.
Mesaj tarihi:
warhammer tamamen damage dealer tekelinde olan bir oyun olduğu sürece, bu oyunda high-end de ne healer nede tank (shield specli) karakter bulabilirsiniz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu server bitmiş yahu. Archmage im le bir kaç gündür takılıyorum ama. 3-4 saat de 1 sc sırası geliyor. Akşamlarıda 1 saatde bir. T4 nasıl bilmiyorum ama çekilmez olmuş t2-t3
Karakteri buradan kurtarabiliyormuyuz? low ppl server nede olsa. Migration var dimi?
Başka transfer olmak isteyen varmı burada?
Varsa nereye gidecek?
Mesaj tarihi:
serverın low ppl olması bir rahatsızlık veriyormu peki?
Yani başka bir yere geçmeyi düşünmüyormusunuz? Anladığım kadarıyla low ppl serverları boşaltıp. Kalan serverları birleştirmeyi düşünüyorlar. Buda nereden baksak 2 3 ay serverdaki oyuncu sayısının düşeceği anlamına geliyor. 2 veya 3 ay sonraki birleştirmeyide beklemek olmaz ki.

guild olarak hiç gitmeyi düşünmedinizmi? Diğer order türkler ile bir yerde buluşmak gibi birşey olabilir mesala. Aslında mümkünse guildi taşımayın. 8 tane birbirini tanıyan arkadaşın guild yetkilisi olması bana hiç sıcak gelmedi. O yüzdende pek sizinle oynamayıp dest karakter açmıştım. 8 arkadaş guild officer. Gerisi normal üye itici gelmişti (td)

Ortalama online sayısı çok düştümü bırakanlarla birlikte? yoksa halen eskisi gibi 30 kişi oluyormu.
Who çektiğimde genelde 6 kişi felan görüyordumda.
Mesaj tarihi:
vay be officer be yürü be

duyanda officerlar her gün oturup obama ile dünyayı nasıl ele geçireceklerini tartışıyorlar zannedicek.

Ex parte de hiçbir officerın bir memberdan daha avantajlı konumu olmadığı gibi gelen bazı görevler dolayısıyla dezavantajları var ama o bahsettiğin 8 kişinin her birinin 10 senelik mmo tecrübesi 30+ yaşları evleri aileleri işleri ve oturmuş karakterleri olduğundan bugüne kadar bir sorun çıkmadı bundan sonrada çıkması beklenmiyor.

Ex Partenin varlığı hardcore raid yapalım asalım keselim loot alalım vs olmadığı tek amacı birbirinden zevk alan insanların kiminin sınırlı kiminin daha geniş zamanlarını keyifle geçirmelerini sağlamak olduğu için officer member diye bir ayrım mevcut değil,bugüne kadar herkes dilediğini medeni kurallar dahilinde dile getirdi bunan sonrada getirecektir.

aramızda olmaman hayırlı olmuş.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR anlamamışsın demek istediğimi.

Wow da bu yüzden çok olay çıkmadımı?
x guild kurucusu. Y arkadaşlarını yetkili yapıyor. Y arkadaşlarıda z arkadaşlarını class yetkilileri felan yapıyor. Buda ilerde problemler çıkartıyordu.
3 üncü şahıs olarak arkadaş grubundan birisi ile ters düştüğün zaman. Ya guildden atılıyordun yada raidler için yerine başka adam buluyorlardı. Yada daha kötüsü arkadaş grubu ile raid yapıyorlardı. Sonuçta officerların birtanesi ile ters düştüğün zaman olaya senin bakış açından bakarlarmı? Bu problemler hep olağan şeyler. Bir şey dediğimiz yok ama tamamen arkadaş grubunun officer olması sıcak gelmiyor. Sütten ağzı yanan...

Bu işinde yaşla felan hiç bir alakası yok. Ne çocuklar gördük efendi efendi oynadılar. Ne orta yaş üstü arkadaş tanıdık, bir anlık sinirle veya bir anlık hevesle neler yapıyorlar.

Problem kişinin hata yapmasında değil. Sonrasında kaynaklanıyor. Dert anlatamazsınız diğer arkadaşlara :).
Örneklerini çok yaşadık.

Güzel güzel yazarken neden son cümlende laf sokma çabasına girdinki? Hayırını şerrini nereden kestirebiliyorsun? sorduğum 2 3 satırdan kişilik tahmini yapmışsın. Aranızda olanlarda senin gibi ise, yanmış sizi böyle tanımayanlar. Sırf 2 satır soru soruldu diye laf sokmuşsun. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Bu arada server hic bos degil, evvelsi gun senaryo yapmaktan (t3) quest icin adam kesemiyordum. Dun de bir alt actim (war-priest nasilmis diye), sadece senaryo ile lvl atladim diyebilirim 2 saat boyunca.

Ha sadece ton anroc kasiyorsan zor zaten, join all diyorum, 1 saatte sirayla butun senaryolari oynadim. Temple of Isha ftw.
  • Yeni Oluştur...