Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw yok çok seviyorum ben bright wizard ını... ama DoK en başta Destro oynarız diye düşünürken hep aklımdaydı o yüzden deneme amaçlı açıcam sadece :D

Bu arada bayram tatilinde İstanbula geliyorum... ama şöyle can sıkıcı bi durum oluştu, benim arkadaş yeni eve taşınıyor ve internet yok henüz evde ühühü...

Yaw 1 hafta istanbulda oyun oynamadan da durulmaz ki, naapsam.
Negzel sizide gelir görürüm diyodum... hatta paticik warhammer camiası ile ufak bir toparlaşma bile planlamıştım ama bu internetsizlik olayı caydırdı şimdi... :(
Mesaj tarihi:
Durun celallenmeyin bi yere giden yok lol

Aman bu szass ın gazına gelmeyin... Order güzel, azınlık olarak destro ezmek güzel. Ben sadece deneme amaçlı açıcam dedim, meraktan yani... oda Dark Elf olduğu için yoksa zaten hayatta greenskin açmam çirçin yeşil ne o öyle...
Mesaj tarihi:
yahu ne diyorsunuz siz, ben mümkün olsa dest'i bırakıp kaçacam. :( kuyruk feci. oyuncular genelde (üstüste 6-7 maç kaybettiğim oldu) zayıf. sınıfların tipleri desen bildiğin kesilecek mob. dest olmam harici başka şikayetim yok yani oyundan heh.
Mesaj tarihi:
Ex parte de şuanki durumdan pek şikayetçi yok Szass'ı saymassak :) . Aklınıza bile getirmeyin server değiştirmeyi fln insanların kafasını karıstırmayalım lutfen :p Uzun soluklu bi macera bizi beklio gibi. Ordayız burdayız şurdayız derken bi bakarız ki 8Peak deki kardeşlerimizle çarpışıo olabiliriz ilerde.
Mesaj tarihi:
Bu arada konuyla alakası yok ama son 1-2 gündür WAR ile ilgili farkettiğim bişey var... Çok "Friendly" bir oyun =) Raid, item, para gibi dertler yok sanırım ondan.

Dün guildde herkes birbirine item yollamak için yarışıyodu, bide şu mailbox olayını düzeltse ve daha kolaylaştırsalar tam süper olucak. 20sn bekleme olayı resmen çile, herseferinde isimleri tekrar yazmasak cache e filan alsa outlook gibi, nerdeyse hiç item satmayıp dağıtıcam düşen bütün loot u =)
Mesaj tarihi:
Destro ya geçmek diye birşey zaten söz konusu değil...

Guild AH sini ben multi-item konulabilen bir Guild Vault olarak kullanmayı düşünüyorum... Herkese tek tek mail atmak veya ufacık guild vault a item sıkıştırmaktansa kelepir fiyatla AH ye koyabilirim çantaya dolan ıvır zıvırı...
Mesaj tarihi:
yok ya ne desti, belki bende bright wizard roll yapabilirim emin değilim.Order tarafında warrior priestin iş yapması için iyi organize olması lazım tamamiyle defensiv target ve support aura üstüne kurulu bir karakter.

Gerçi 2 warrior priest denk geldik yan yana lvl 16 yız ikimizde defensive karakter olarak birbirimizi seçtik oldukça zevkli bir combo sergiledik rvrde ama dediğim gibi organize olunması lazım yoksa bu karakter ile yapılan dps bir işe yaramıyor
Mesaj tarihi:
valla sorc olarak WP ile teketek karşılaşmak istemem, sadece onu söylüyorum heh. magelerin nasıl paladinleri teketekte yokettiği düşünülecek olursa burada bambaşka bir olay olmuş. DM 100'e vurmamışsa zaten hp'si pek gitmiyor adamların.
  • Yeni Oluştur...