Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yarın okul başlıyor ilk derse girmiorum ^_^ kalkıp gitmeye üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yarın gelince üşenseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 off lab var yarın dadas das da das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Dinan'a acıyorum cidden ben :D O diil de öğrendim ben şimdi olayı. Dersi ben seçmiomuşum, onlar seçip al bunları gör diomuş. Sevindim :D Ama matematik yok hiç bir sene, ona üzülüyorum. Halbüse olaydı bi kalkülüsbir filan negzel olardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 okullar başaldı evet ama öğrenci olarak diil öğretmen olarak iştirak ediyorum artıkınn. tebeşir tozunda boğulup,zamanında benim öğretmenlerime yaptıklarımı bana yapan öğrencilerime kızamayıp tozlarla beraber onları da yutuyorumm...sonra okul yıllarından kalma alışkanlık öğrencilere dönüp ''zile kaç dakka kaldı?'' die soruyorum:D kalkın ordan orası benim yerim diyip öğrencilerin yanına oturup tüftüfle(!)birilerine kağıt atmak.sonra da öğretmene çaktırmadan derste sakız çiğnemek istiyorum.. (evet fenalardayım:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Nerdeyse herkesin okulu var sabah, yazık haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yarın 13.45'de ilk dersim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sabah 8:20 ilk dersim ama uyuyamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sabah 9 da kıyafet provası varmış ya boş günümde okula gidicem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Pyro said: Nerdeyse herkesin okulu var sabah, yazık haha. Nie yazık la ne güzel işte.Ben 5:30 da işe gitçem,imkanım olsa onların yerine gider okurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 okuluma gidip bi günlük kayıt yapmam tam anlamıyla dünyamı,bakış açımı ve psikolojimi ters türs etti. aynen bu başlıkla alakalı depresyona girdim. kendimi şaştım o derece. nasıl bi saçma yerde okuyorum , allah kahretsin triplerine falan ciddi ciddi girdim anlamsız yere. neden öyle hissettim bilemiyorum,belki son senem oldundan,belki de bu yıla kadar okulda başardım şeylerin disiplinli bir şekidle bi taraflarımı yırta yırta başardımdandır . aksine bu sene çok rahatım. ama sanki bu okul bitmicek , iş aksıyacak gibi şeyler düşününce bazen geceleri uykum bile kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 off yarın başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 auhahuau bayramdan sonra başlıyormuş ahuahua ulan nası mutlu oldum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lol adam okuldan bihaber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bugun okula gittim. sıkıldım. döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben de yaşıyorum bunu, bugün resmen yatakta kalakaldım, kalkıp da gidemedim derse. 6 yıldır da üniverstedeyim, crap :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya millet kayıt filan yaptırıyo, canı istemiyo gitmiyo. ben 3 haftadır sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. allah belanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kireii merodie ye katılıyorum ve destekliyorum harbinden oturunuz bi zahmet rahat popolarınız üzerine de elinizde olanın değerini biliniz yoksa eften püften tasalanıyorsunuz okulun başlamasına alışmamak mı yapıcak neyiniz var oturupta buna kafa yoruyorsunuz bekleyin işte bitince yüksekten bırakılmış gibi olacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benimki daha da vahim sanki, 10 seneden fazladır ders çalışmamış bir insan olarak okulumun bu sene bitmesi için insan üstü bi performans sergilemem, kasmam falan gerekiyo, nolucak halim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benim okul başladıda ben gitmiyorum ya artık sıkmaya başladı bilmiyorum baydım sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar