Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun başlamasına alışamayıp depresyona girenler

Dynun

Öne çıkan mesajlar

okullar başaldı evet ama öğrenci olarak diil öğretmen olarak iştirak ediyorum artıkınn.
tebeşir tozunda boğulup,zamanında benim öğretmenlerime yaptıklarımı bana yapan öğrencilerime kızamayıp tozlarla beraber onları da yutuyorumm...sonra okul yıllarından kalma alışkanlık öğrencilere dönüp ''zile kaç dakka kaldı?'' die soruyorum:D
kalkın ordan orası benim yerim diyip öğrencilerin yanına oturup tüftüfle(!)birilerine kağıt atmak.sonra da öğretmene çaktırmadan derste sakız çiğnemek istiyorum..
(evet fenalardayım:D)
Sosyal ağlarda paylaş

okuluma gidip bi günlük kayıt yapmam tam anlamıyla dünyamı,bakış açımı ve psikolojimi ters türs etti.
aynen bu başlıkla alakalı depresyona girdim.
kendimi şaştım o derece.

nasıl bi saçma yerde okuyorum , allah kahretsin triplerine falan ciddi ciddi girdim anlamsız yere.
neden öyle hissettim bilemiyorum,belki son senem oldundan,belki de bu yıla kadar okulda başardım şeylerin disiplinli bir şekidle bi taraflarımı yırta yırta başardımdandır . aksine bu sene çok rahatım. ama sanki bu okul bitmicek , iş aksıyacak gibi şeyler düşününce bazen geceleri uykum bile kaçıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kireii merodie ye katılıyorum ve destekliyorum
harbinden oturunuz bi zahmet rahat popolarınız üzerine de elinizde olanın değerini biliniz
yoksa eften püften tasalanıyorsunuz okulun başlamasına alışmamak mı yapıcak neyiniz var oturupta buna kafa yoruyorsunuz bekleyin işte bitince yüksekten bırakılmış gibi olacaksınız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...