progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 24 7. sezon Ocak ayı gibi başlıyacakken 23 Kasımda 7. sezona prequel olacak 2 saatlik bir tv filmi yayınlayacaklar. Hemen ardında da dvd olarak çıkacak. Baya bi Blood Diamond ile Rambo arası bir şey olmuş :) Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=UtUlevdsnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 video'yu göremiyorum, link pls. - 24 hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 jack imi bauerimi özledim yav amerikayı kurtarsın da izleyek bu sezon ilk kez zaman atlaması yapacaklarmış sanırım bi afrikaya gidip gelecekmiş lol düşünsenize normal zamanda versinler bölüm 5-12 afrikaya gidiş bölüm 12-19 afrikadan dönüş paso uçakta geçio bölümler :F neyse afrika uçak yolculuğu süresini tamamen kafadan attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bune ya rezalet. senarist grevinden önceki senaryo bambaşkaydı ve tony almeida abimiz geri dönüyordu hemde ne dönüş. not: sanırım gene tony almeida olacak ama bilemiyorum. bu afrika hikayesi pek 24 e uygun değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 24: exile degil mi bu filmin adı ? degisti mi ? ben bekliyorum walla buyuk bi heyecanla =), afrika'da cok farklı olacak 24, baymıstı amerika eheh... asıl 7. sezonu bekliyoruz tabi ailecenek =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o adam ölsün artık yapımcılarda intihar etsin baydı 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yok yahu niye baysın, baymadı sezon 14'e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 DarKRideR said: o adam ölsün artık yapımcılarda intihar etsin baydı 24 blasphemy !!! 24 nasıl bayar yaw, cık cık cık =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Jack Baueur'lar baymaz! 24 Bitmez! Teknolojik Cuneyt Arkın'ımız o bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya cnbc-e'de denk gelse yine izliyorum da 3. sezondan sonra bende o ilklerdeki etkiyi vermedi,uzadı da uzadı gibi. sevmiyorum artık,baydı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 töbe de töbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben bunun 6 sezonunu aralıksız evden çıkmadan 2 haftada izlemiştim hiç te baymamıştı kısaca beğenmeyenler siz haksızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Aynen ya, 6 sezon izledim gene doyamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 AĞLATTINIZ LAN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 jack bauer bir ve tektir chloe onun kulu ve elçisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Damm Jackkkk a.k.a. yok artık Jack hade dağılın http://img47.imageshack.us/img47/5106/bscap0010sr6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 DarKRideR said: ya cnbc-e'de denk gelse yine izliyorum da 3. sezondan sonra bende o ilklerdeki etkiyi vermedi,uzadı da uzadı gibi. sevmiyorum artık,baydı beni En kötüsü 3'tü zaten aralarında bence, 5'i dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Benim favorim 2. sezon. Çok güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tony Almeida, Michelle Dessler ve Jack Bauer karakterlerinin olduğu tüm bölümler süperdi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Baggio said: DarKRideR said: ya cnbc-e'de denk gelse yine izliyorum da 3. sezondan sonra bende o ilklerdeki etkiyi vermedi,uzadı da uzadı gibi. sevmiyorum artık,baydı beni En kötüsü 3'tü zaten aralarında bence, 5'i dene :) ahahah nasıl ya =), en efsane sezona en kotu nasıl dersin eheh !?!?!?... bence en iyiden en kotuye 3>5>2>=1>4>6... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ben hepsini severek izledim ayrı da, düşündüğüm zaman nispeten bayık olanı 3'tü, 24'e başlattığım insanlar da benzer görüşte. En fazla zevki 5'te aldım, 6'da bi ara onu tekrar yakaladıklarını düşündüm de 17-18'den sonra bozdu o da. (Day 5 tonla Emmy aldı bu arada, bilmem duydun mu :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 eheh peki de, 5'e de 3'ten sonra en iyisi dedim abi zaten, oyle yerin dibine sokmadım yani =), 3 ile 5 kapısır ama diger sezonlardan daha iyi benim gozumde kesinlikle ikisi de... ama 3 cok iyiydi abi yaa =)... edit: simdi imdb'den baktım, illa emmy bazında konusuyorsak, 3 sezon da, 5'ten sonra en cok emmy alan sezonmus yani =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Her 24 ayrı güzeldir abicim, tapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar