Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24: Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
24 7. sezon Ocak ayı gibi başlıyacakken 23 Kasımda 7. sezona prequel olacak 2 saatlik bir tv filmi yayınlayacaklar. Hemen ardında da dvd olarak çıkacak.
Baya bi Blood Diamond ile Rambo arası bir şey olmuş :)

Fragman:
http://www.youtube.com/watch?v=UtUlevdsnd
Mesaj tarihi:
jack imi bauerimi özledim yav amerikayı kurtarsın da izleyek
bu sezon ilk kez zaman atlaması yapacaklarmış sanırım bi afrikaya gidip gelecekmiş
lol düşünsenize normal zamanda versinler
bölüm 5-12 afrikaya gidiş
bölüm 12-19 afrikadan dönüş
paso uçakta geçio bölümler :F
neyse afrika uçak yolculuğu süresini tamamen kafadan attım
Mesaj tarihi:
bune ya rezalet. senarist grevinden önceki senaryo bambaşkaydı ve tony almeida abimiz geri dönüyordu hemde ne dönüş.

not: sanırım gene tony almeida olacak ama bilemiyorum. bu afrika hikayesi pek 24 e uygun değil gibi.
Mesaj tarihi:
24: exile degil mi bu filmin adı ? degisti mi ? ben bekliyorum walla buyuk bi heyecanla =), afrika'da cok farklı olacak 24, baymıstı amerika eheh... asıl 7. sezonu bekliyoruz tabi ailecenek =)...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
ya cnbc-e'de denk gelse yine izliyorum da 3. sezondan sonra bende o ilklerdeki etkiyi vermedi,uzadı da uzadı gibi.

sevmiyorum artık,baydı beni

En kötüsü 3'tü zaten aralarında bence, 5'i dene :)
Mesaj tarihi:
Baggio said:
DarKRideR said:
ya cnbc-e'de denk gelse yine izliyorum da 3. sezondan sonra bende o ilklerdeki etkiyi vermedi,uzadı da uzadı gibi.

sevmiyorum artık,baydı beni

En kötüsü 3'tü zaten aralarında bence, 5'i dene :)

ahahah nasıl ya =), en efsane sezona en kotu nasıl dersin eheh !?!?!?... bence en iyiden en kotuye 3>5>2>=1>4>6...
Mesaj tarihi:
Ben hepsini severek izledim ayrı da, düşündüğüm zaman nispeten bayık olanı 3'tü, 24'e başlattığım insanlar da benzer görüşte. En fazla zevki 5'te aldım, 6'da bi ara onu tekrar yakaladıklarını düşündüm de 17-18'den sonra bozdu o da. (Day 5 tonla Emmy aldı bu arada, bilmem duydun mu :p)
Mesaj tarihi:
eheh peki de, 5'e de 3'ten sonra en iyisi dedim abi zaten, oyle yerin dibine sokmadım yani =), 3 ile 5 kapısır ama diger sezonlardan daha iyi benim gozumde kesinlikle ikisi de... ama 3 cok iyiydi abi yaa =)...

edit: simdi imdb'den baktım, illa emmy bazında konusuyorsak, 3 sezon da, 5'ten sonra en cok emmy alan sezonmus yani =)...
  • Yeni Oluştur...