aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 takvimimi kontrol etmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bende gelmek isterimde, fazla katılım varsa yük olmak istemem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Sendeki takvimin bendekinden farklı olduğunu düşünmüyorum : ) You fail ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Zaman bi belli olsa belki bende atlar gelebilirm laraken filanda gelicekmiş içeriz bi güzel oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yok lan ben gitmiyorum ama bayramda istanbuldayım ciğer : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 izin alma durumuma baglı ısten ama, en kotu ben giderim işe istanbuldan gelip bende kalıcak olanlar takılırlar donene kadar. cumartesi aksami olur bu bulusma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 11 Ekim bayramdaki cumartesine mi geliyor? Sonrası olmasın zaten sakat gelişim, cerrahi müdahelem var daha günü belli değil ama gelicem doktoru ekip bi şekilde. Ama bayramdan sonra yardırmam lazım sağlıklı değil o diş orada zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben de gelmeyi düşünüorum söliim! ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Son dakikada "BEN DE GELİYORUM!" deme hakkımı saklı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ctesi dönüyorum loo ben yuh! : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 her an kapiyi calip, ben geldim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ev sahibinin sesi çıkmıyo ya:) bu hafta olursa cumartesiye kadar uğrarız muttlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sndk. tşk. biz sly'la geliyoruz. onu biliriz onu söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hayrlı olsun ev 2+1 olduguna gore full terastan olusuyor heralde fotolara bakınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cerebralis said: ev sahibinin sesi çıkmıyo ya:) bu hafta olursa cumartesiye kadar uğrarız muttlaka bizi istemiyor bunlar : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu cumartesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ev sahibinin sesi cikiyor iste 11 ekim olma ihtimali baya yuksek umarım yagmur yagmaz :) ayrıca patronla konusup cumartesi izin almam lazım, alamazsamda aksam katılırım, evi cok dagıtmazsınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dağılırsa da toplarız o dert mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evet hamarat hanımefendilerimiz olacak ivy toplar arkamızdan xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 11 diyoz olm İstanbul tayfadan uyanlar parmak kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bugüne bugün bi köfteyi paylaşmışlığımız var mortis toplarız elbet!!! heeeyytt beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Pha said: 11 diyoz olm İstanbul tayfadan uyanlar parmak kaldırsın. ben gelirim... ama konuya hakim olmadıımdan nası, neyle geleceimi bilmiom... bide gelirkene ne getirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kısır getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Joscelin said: Son dakikada "BEN DE GELİYORUM!" deme hakkımı saklı tutuyorum. Aynen, ama yuzde 90 şehir dışı olurum 11'inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 öğrenciyim ben... kısır yapmasınıda bilmem... böle hazır şeyler olur ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar