axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Tavuk döner değil tavuk çevirme. Ekmek said: the reals are hot (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 burtonesk said: kız odaları erkek odalarından daha pis. tecrübeyle sabit. yurtta kaldığımda 4 kişilik erkek odası durumu şöyleydi (allahtan ben o odada değildim) : -bi kısmı yenip yere atılmış cips paketleri -giyilmiş ve "temiz" iç çamaşırı, kıyafet, çorap vs. dağı. -bilimum çer çöp (su şişesi, çikolata paketi, kağıt vs.) -ders kitapları defterler falan -4 yatağın 4ü de darmadağın. -havasızlıktan gebermiş bi atmosfer. -duvarlarda FHM'den çıkan takvim ve posterler -memleketten kargoyla getirilmiş yiyeceklerin kolileri. tabi bu bahsettiğim herşey (takvim dışında) yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 konuyu açan kayboldu olay nerelere geldi asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mr hand sen bizim odaya girmişsin yanlışlıkla. kız odası ama orası yanlışın var sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yahu erkekler pis olabilir.ama kızlar olamaz.onlar narin yaratıklar hayallerimizi karartmayın arkadaşlar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hepsini geçtim de said: -havasızlıktan gebermiş bi atmosfer. çok fena ya. bizim bi arkadaşın odasına uyandırmaya giremiyoduk sfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi sen ne yaptın yahu? : ( abi bi daha bi daha okuyorum tutamayacam kendimi: AHAIHSAJHFDSKFJHDSKFJHDSKFJHSDKJFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 daha süperi geçen seneki oda arkadaşımın sandalyesini çekip oturmuş, sonrada popomda hisettiğim vıcık hissin arkadaşımın sandalye, halı, masa olmak üzere ortalığa döktüğü ve temizlemeye üşendiği ağdadan olduğunu farketmiş, ilginç anlar yaşamıştım.. öğk. kirli donlarını da yere atardı arıza karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 matematik okulunda çadırda kalmıştım ben dağın tepesinde onu diyorum. iyi dağıttım küçücük cadırın içini etrafta kalemler tshirtler falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hacı ben bilmem, ilk mesajın çok efsane ama yahu şöle bi bakınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sanırım dağın tepesi açıklaması da durumu kurtarmadı. neyse ben yatayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi erkek çadırı dedin koptu olay zaten orda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ehuehahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fail :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede said: i feel disturbance in the force disturbans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 evet distörbans (sayfayı atlatma çabaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Çadır varmış. Arda yetiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 OLUM ERKEK ÇADIRINDA KALMIŞSIN! abi kusura bakma ama benim fesatlığımı geçti bu artık uluslararası bi boyut kazandı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. fail sayfayı atlatmak istiyomuş yardımcı olayım dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 quote yaparız ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. olum tutamıyorum kendimi gülüyorum lan! ahauahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Atlasın ya öbür sayfada da alıntılarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 auhuazhuah abi çok talihsiz bir açıklama oldu yalnız o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar