slickers Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bedavaya vermekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 endless_night said: Lexius said: ben veririm parayı.. ama 10k tane rusa çok wow oynamanın zararları asdasfas çok wow oynayıp hayattan geri kalmanın zararları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 slickers said: bedavaya vermekten iyidir ciddi değilsin diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kurtarmanın yolunu bulmuş hatun helal olsun tebrik ettim kafası çalışıyormuş.Bi kere vercek birine 1 milyon euro yu kapcak sonra istediği gibi yaşar . Helal olsun kız olsam aynını yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 karı kendini asalıyo,feminen dernek kurum kurulusları ataga cagrıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Türkiyeye gelmesin o kız. Kızın parasınıda bekaretinide söküp alırlar valla acımazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ulan bu kız evlenmeyecek mi? evlenecek de gavatla mı evlenecek lan? dünya alem bilecek kızın davasını. harbi sağlam gavat lazım buna koca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 illaki biri buna cıkarıp bu parayı vericek.ben olsam sözleşme imzalatırdım.bu aksam hem bekaretini alıcam daha sonraları ise her istediğimde geliceksin diye :) yani 1 gece için verilmez gelece yatırım yapmak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Peki memnun kalmassak parayı iade edicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 parayı peşiin alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tamam da kız bekaretini satıyor. ilişki için ücret talep etmiyor. tatmin etmek zorunda değil. dün kü radyo yayınında da dendi fahişelik yapıyor diye. ama tam olarak değil işte. küçük bi nüans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rare miymiş unique miymiş bekareti? ya da bulunmaz hint bekareti falan? çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Laraken said: olum şehrezat ucuza gitmiş lan demekki. gerçi bakire değildi di mi o? lan oğlu vardı be oğlu, nasıl bakire olsun? ucuza gitmiş diyemem, muamelesi iyi olabilir belki Llama said: tayvantta daha uzuza satılıyor tayvant = boob fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bide açık arttırma diyor hanım KIZımız iddali galiba çok talep olcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Masteis said: Türkiyeye gelmesin o kız. Kızın parasınıda bekaretinide söküp alırlar valla acımazlar. söküp atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gerçekten çok dindarmış taktir ettim helal olsun sana böyle devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Slayer_Ruffian said: gerçekten çok dindarmış taktir ettim helal olsun sana böyle devam et.. sevgilisinin kucağına oturup öpüşen başı kapalı hatun geldi aklıma. FAIL (pc başında olmadığım için anında-görüntü yapamicam :S ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çok pahalı ya başlık parası ile gidip daha ucuza bakire bulabilirsiniz. hatta bu işin ticaretini mi yapsak ? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gerçek iş adamı mala değerinden fazla vermez. buyrun okuyun hem vücut filan yerli yerinde. hem çok çok daha ucuz : 1 milyon $ isteyende fizik bile yok. http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=12273&Kat=1&dt=2008%5C09%5C21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 BİZİM SINIFTA ARKADAŞININKİNİ 150YTLYE SATAN BİRİ VARDI. GERÇİ OLMAYAN ŞEYİ SATMAK ZOR OLMALI SDFSDS 150ytl lan 150ytl ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 parayla yapacağım son iş lan. artık öyle bi devir değişti yani eskiden olsa neysede. sıkağa çık birini bulursun çok azdıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar