dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 güççük köpee yazdınız mı? http://www.bostondynamics.com/content/sec.php?section=LittleDog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu leman'ın kapağındaki garip yaratığa benziyo. vardı ya hani iki tarafı vücudu olmayan bişey. edit: lombakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Şu buzda yürümeye çalıştığı sahne beni çok güldürdü. Biz gülerken adamlar çalışıyor yaa. Süper yapmışlar hakkaten. Helal olsun diym ne diym. Muazzam bir teknoloci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 anlamadım neden ama ben de çok güldüm her tekrar izleyişimde. çok güzel bişey, çok da doğal. programlanması süresinde kaç adam gözünden olmuştur kimbilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 GEd said: Buda gelişmiş bir üst versiyonu http://www.liveleak.com/view?i=ea0_1206773359 lol efsane olmus, tipatip aynisi ehuehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 traş makinasından yapmışlar sesten çözdüm kulaklarım çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Horizon said: Buzun üstünde kayarken ayakta durabilmek için gösterdiği çaba ve hareketleri görünce , robot mu bu diyesim geldi. nileppezdel said: AT-AT yapacaklar yakında (:P) at-at'den çok daha başarılı, horizon'un dediği gibi tekme atasan anında devrilir at-at. :P inanılmaz derecede başarılı yapmışlar, 2029'a rahatlıkla t-800 yapılabilir bence bu gidişle. (:D yalnız şaka bir yana, o tekmeden sonra ayakta kalmaya çabalayışını ve mucizevi bir şekilde (bir hayvana tekme atsan kapaklanması muhtemel bir durum) kurtarmasını görünce ilk defa gerçek bir robotu adeta canlıymış gibi düşündüm, içten içe üzüldüm hatta. çok ilginç çok, ghost in the shell'in gerçekleştiğini belki de görebilirim 2039'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o ses rüyalarıma girer oldu ne menem bişeydir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ahaha bi üst model videosuna resmen yarildim. Gülmeye ihtiyacim vardi tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bence o tekmeyi yazmıştır bir yere o... Bir 10-15 seneye iyice silahlanınca, çoğalınca hatırlatırlar. Bu arada gerçekten inanılmaz teknoloji. Bir-iki seneye bunun sessizinide daha hızlısınıda yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ulan bildiğin ürkütücü lan. hhahaha abo. anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi ayaklari korkunc derecede mgs ya yuruyusu felan olm bildigin tirstim bole ters eklem felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 eve almak lazım bi tane kahvaltı getir götüründe yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok eski bu olay ya. tee ben okuldayken izlemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi çim biçme makinası gibi ses çıkarıyo ya insanın konsantresi dağılır . hafif centaurvarilik sezdim adamın üstünü koparıp atmışlar bize robot diye yediriolar. adamın tekme çok iyiydi ama ya koptum orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 GEd'in verdiği video müthiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yapmasınlar böyle şeyler yaw ürkütüo insanı ayıp ayıp. Dohtor gorkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 cok ileri bir teknoloji degil bu sensörler sayesinde arazinin geometrik yapısını girdi olarak alıyo islemcisiyle bunu degerlendirip isliyo ve cıktı olarak olası hareketlerden en idealini seciyo,gözboyuyo amerikalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Düşünsenize sene 2099 herşeyi aşmış "I robo" filmindeki gibi robotlarla hayata devam ederken o filmi izleyip ne diyicekler acaba merak ediyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 aksine cok ileri bir teknoloji bi benım bildiğim. ben bildim bileli butun dunya denge de duran robot yapmaya calışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 maksat "ben etkilenmedim, dandik bu" demek işte :) inanılmaz + ürkütücü bişey hakkaten. bi de dış iskelet şeklinde destek sağlayan bi robotumsu icat vardı yine askeri amaçlı. şekil şemal olarak matrixteki o gerçek dünyada olan robotlara benziyo, tabi daha gerçekçi boyutlarda öyle devasa mech değil. adam eşşek gibi ağır iki tane mermi kutusunu bim poşeti gibi kaldırıp taşıyodu bunun içine girip. o da rahatsız bişeydir. ahada videosunu buldum. http://www.youtube.com/watch?v=nTBeSQHEiVc www.youtube.com/watch?v=nTBeSQHEiVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nutella yerim said: cok ileri bir teknoloji degil bu sensörler sayesinde arazinin geometrik yapısını girdi olarak alıyo islemcisiyle bunu degerlendirip isliyo ve cıktı olarak olası hareketlerden en idealini seciyo,gözboyuyo amerikalılar negzel anlatmissin, bu kadar kolay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bi an çok korktum ben de süper bi teknoloji geliştirmişler diye. içim rahatladı valla. buarada üsteki videoyu izlemiştim ben de, o da baya bir efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 evet bu da muhteşem bir olay, exoskeleton namına giyip SİPEYS MARİNNN olabileceğiz hepimiz! B)- şaka bir yana özürlüleri ve yaşlılara güreş tutturabilecek kadar güzide bir olay. bir sürü teknoloji var günlük yaşama etkisi olmayan ama doğrudan yaşam kalitesini katlamaya imkan verebilecek gelişmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar