Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Köpek projesi (BigDog) tamamlandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:
ya adamdan tepik yediği zaman bitek ben mi üzüldüm :(

hehe bende de oldu. zavallı arkasına bakmadan gidiyo bi de mazlum mazlum.

bi de ilk yardım robotu olucağını sanmıyorum tabi.
Mesaj tarihi:
Söylediğin şey oksimoron kaan
Bir mekanizmaya "denge" öğretmek için kaç tane bilmemkaçıncı dereceden matris çözüp kaç tane olasılığı gözden geçirmek gerekiyor biliyor musun ?
Ben bilmiyorum şahsen.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
bu ne lahn korkunç bişi korkudan öldürür bu adamı düşünsene bunlardan 13813801 tane geliyo karşından sinek gibi bi ses çıkarıyo bide uyuz olurum ben

takarım aypodumu bakarım keyfime aga B)-
Mesaj tarihi:
Görüntüleri daha önce görmüştük sanki ? Yeni olarak lanse edilmesinin sebebi nedir ? Yenisini yaptılarsa yeni hali nerde?!!!!111
Mesaj tarihi:
bunu savaş mühimmatıyla salsan nolur salmasan nolur. uçak gibi ses çıkarıyor bir kere en ufak stratejikliği yok. toptan göndersen yavaş ilerliyor bir bombalık işi var.

sesi ne kadar rahatsız edici ya. bence adam depiği ondan atıyor yeter vızıldama diye.

dengesi muhteşemmiş yalnız yürürken yeni doğmuş ceylan yavrusu edası yüzünden içimi hüzün kapladı.

örnek iyi oldu.

yeni doğmuş ceylan yavrusuna benziyo bu be. ayakta zor duruyor gibi. geliştirilmesi lazım
Mesaj tarihi:
dengesi harika.. hatta bunun kaygan zeminlerde de çekilmiş videoları var. buzlu zeminde falan koşuyor. karlı yerlerde tepeye tırmanıyor.

başka bir şirket de insan yürüyüşü gibi zor bir yürüyüşü geliştirmeye çalışıyor. onların da işleri başarılı gerçekten.

her türlü mekatronik(doğru mu oldu bu?) işin hızlı şekilde devam etmesini dilerim. şahsen bu gibi teknolojiler, exoskeletonlar ile sadece askeri değil bir çok alanda işe yarar şeyler yapılabilecektir.
Mesaj tarihi:
Mumu said:
bunu savaş mühimmatıyla salsan nolur salmasan nolur. uçak gibi ses çıkarıyor bir kere en ufak stratejikliği yok. toptan göndersen yavaş ilerliyor bir bombalık işi var.

sesi ne kadar rahatsız edici ya. bence adam depiği ondan atıyor yeter vızıldama diye.

dengesi muhteşemmiş yalnız yürürken yeni doğmuş ceylan yavrusu edası yüzünden içimi hüzün kapladı.

örnek iyi oldu.

yeni doğmuş ceylan yavrusuna benziyo bu be. ayakta zor duruyor gibi. geliştirilmesi lazım

adamlar da oh yeter bize bukadarı hemen salalım cayıra diye bitirmislerdi dimi calismayi
  • Yeni Oluştur...