Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Teknoloji alanında muhteşem ama insanlık için berbat bir gelişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 niye insanlık mı öldü bu robot yapılınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Theridone said: ya adamdan tepik yediği zaman bitek ben mi üzüldüm :( hehe bende de oldu. zavallı arkasına bakmadan gidiyo bi de mazlum mazlum. bi de ilk yardım robotu olucağını sanmıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oha bildiğin metal gear teknolojisi bu ya. Hideo yaktın bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 MechWarriorlar geliyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben dengede duramam o dağlığımsı arazide vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sen motorlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu ne lahn korkunç bişi korkudan öldürür bu adamı düşünsene bunlardan 13813801 tane geliyo karşından sinek gibi bi ses çıkarıyo bide uyuz olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Söylediğin şey oksimoron kaan Bir mekanizmaya "denge" öğretmek için kaç tane bilmemkaçıncı dereceden matris çözüp kaç tane olasılığı gözden geçirmek gerekiyor biliyor musun ? Ben bilmiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 adamınbiri said: bu ne lahn korkunç bişi korkudan öldürür bu adamı düşünsene bunlardan 13813801 tane geliyo karşından sinek gibi bi ses çıkarıyo bide uyuz olurum ben takarım aypodumu bakarım keyfime aga B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 daha yeni gördüm bu konuyu. o.0 bu ne be hakkaten!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Görüntüleri daha önce görmüştük sanki ? Yeni olarak lanse edilmesinin sebebi nedir ? Yenisini yaptılarsa yeni hali nerde?!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yük taşıma filan demişler de çocuk mu kandırıyolar ya, döşiyicekler full askeri mühimmatı salıcaklar savaş alanına=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 aslında çok yeni değil bu da videosunu görmemiştim okumuştum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bunu savaş mühimmatıyla salsan nolur salmasan nolur. uçak gibi ses çıkarıyor bir kere en ufak stratejikliği yok. toptan göndersen yavaş ilerliyor bir bombalık işi var. sesi ne kadar rahatsız edici ya. bence adam depiği ondan atıyor yeter vızıldama diye. dengesi muhteşemmiş yalnız yürürken yeni doğmuş ceylan yavrusu edası yüzünden içimi hüzün kapladı. örnek iyi oldu. yeni doğmuş ceylan yavrusuna benziyo bu be. ayakta zor duruyor gibi. geliştirilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dengesi harika.. hatta bunun kaygan zeminlerde de çekilmiş videoları var. buzlu zeminde falan koşuyor. karlı yerlerde tepeye tırmanıyor. başka bir şirket de insan yürüyüşü gibi zor bir yürüyüşü geliştirmeye çalışıyor. onların da işleri başarılı gerçekten. her türlü mekatronik(doğru mu oldu bu?) işin hızlı şekilde devam etmesini dilerim. şahsen bu gibi teknolojiler, exoskeletonlar ile sadece askeri değil bir çok alanda işe yarar şeyler yapılabilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mumu said: bunu savaş mühimmatıyla salsan nolur salmasan nolur. uçak gibi ses çıkarıyor bir kere en ufak stratejikliği yok. toptan göndersen yavaş ilerliyor bir bombalık işi var. sesi ne kadar rahatsız edici ya. bence adam depiği ondan atıyor yeter vızıldama diye. dengesi muhteşemmiş yalnız yürürken yeni doğmuş ceylan yavrusu edası yüzünden içimi hüzün kapladı. örnek iyi oldu. yeni doğmuş ceylan yavrusuna benziyo bu be. ayakta zor duruyor gibi. geliştirilmesi lazım adamlar da oh yeter bize bukadarı hemen salalım cayıra diye bitirmislerdi dimi calismayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 şerefsizin evladı nası tekme atıyo ya sinirleniyorum her izleyişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yeni degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 itoglu it nasi tekmeledi, hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vuranın anası bacısı yok mu bizde onlara tekme atsak hoş mu olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dinsiz imansız sanki gavura vuruyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 efsaneymiş. software kısmını merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi tekme atıyolar hayvana. öküz herif 28 milyon harcamışsın insan malını böyle mi kullanır. hey allam ne hanzo robotikçiler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bide şunnarı izleyin :) aynı şirket farklı robot tık tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar