Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bizansı bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahahah, altındaki adamın resmide bomba artık nasıl haz aldıysa yendik hristiyanları oh yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hayt hemşerilerime bak be iyi yapmıslar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vay bee fatihin torunu iste karadan gemi yuruttuk biz bu zibidi bizanslılaramı bırakacaktık meydanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Jadelith said: haha bizanslılara gösterdik türklerle uğraşmak ne demekmiş! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 zuha al sana din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tebrik ediyorum vatandaşlarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gayserii ıhh ıhh Haberin videosu daha komikmiş -Gerciysek gericiyiz gardeşim o bayrahh oradan ineceğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sam said: Sağ alttaki adam he-man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Arma said: Sam said: Sağ alttaki adam he-man. Kanka tuvaletini yaparken bir kare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hemşehrilerime bak be :=) yaw kardeşim sen gitmişsin belgesel diye pat diye oraya bizans sancağını asarsan şehrin meydanına ve çarşı esnafının bulunduğu yere böyle gubudik tepkiler alman gayet normal. yalnız orada amcanın teki atlıyor "biz müslümanız şehri,hristiyanlaştıramazsınız" diye bağırıp çağırması...direk yarıldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 "BU MEMLEKETTE POLİS YOK MUAAA" diye bağırarak polis çağırmak bi garip. arkadaşlar çok işsiz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 biz gitsek çeksek bizansta belgesel türk bayrağı assak hoşlarına gidermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Jadelith said: haha bizanslılara gösterdik türklerle uğraşmak ne demekmiş! off öldüm gülmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Haber komik Her zamanki gibi sitedeki yorumlar da ayrı bir komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 elesso said: biz gitsek çeksek bizansta belgesel türk bayrağı assak hoşlarına gidermi. bizans nerde şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kalbimizde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bunlar yarin kilise yikmaya gider. kale dustu, avrupa agliyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 gayet normal. Biz gidip yunanistanda bi şehrin ortasında Türk bayrağı ile nası belgesel çekemezsek, onlarda burda çekemiyor. ordada tepki verirler. tipler komik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yunanistanda boyle tepki vereceklerini sanmiyorum. Orda da ilk goren "ne oluyor yahu" der ama "belgesel icin" oldugu soylenirse devam edeceklerini sanmiyorum. Bizimkiler resmen cihat ilan edeceklermis kalenin onunde az kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İşte bence bizde gidelim deneyelim onların reaksiyonu ne olacak merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hiçbişey olmaz bence 2 dırdır ederler giderler en fazla belgesel diyince sanata saygısı olan insanlar sonuçta..biz cahil milletiz çok yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hata etmis belgesel ekibi bence bu dudukler toplanmaya baslayinca 'belgesel, kulturel hede hodo' diyeceklerine 'abi tarihi film cekiyoruz, kaleyi hazirladik ilk cekimler bitince yarin geri gelip fatihin fedaisinin kalles bizanslilari kilictan gecirmesini cekecegiz' deselermis sorunsuz bitermis olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 belgeselde iyi reklam yaptı işte,ben belgesel çekiyo olsam göbek atardım böyle bi olay başıma gelse. kamera araksınada bunları ekledinmi daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar