Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorunlu Casual Oyuncunun Sorusu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Ne yazık ki casual olmayanın günümüzde tutulma ihtimali yok. Ben uğraşıcam didinicem bi item alıcam sonra 3 kıl tip gelicek beni kesecek itemlarımı alıcak sırf neymiş casual olmasın diye. Yerim öyle oyunu ben :)

Ama şöyle de bişey var, uo da vendordan aldığın itemlarla bile iş yapabiliyordun.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Ne yazık ki casual olmayanın günümüzde tutulma ihtimali yok. Ben uğraşıcam didinicem bi item alıcam sonra 3 kıl tip gelicek beni kesecek itemlarımı alıcak sırf neymiş casual olmasın diye. Yerim öyle oyunu ben :)

Banka diye bişey var... git koy itemlarını bankaya orda dursunlar :P

Ölünce kaybediceğin bişeyler olması oyunu çok daha heyecanlı şekle soktuğu kesin. Şimdiye kadar PVP sinden en çok zevk aldığım 2 oyunda (UO ve Shadowbane) player loot sistemi vardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Haha
uo causal olsaydi trammel diye bi saçmalık koymazlardı.
ne trammeli abi benim bildigim UO nebula north'la sinirlidir valla, oyle keyif aldigim oyun da gelmedi bi daha

neyse yani sonuc olarak grind varsa ben yokum, zaten sizle de oynayamayacaktim anlami yok. bu arada olumsuz yaziyo diye cuce elestirilmis de tam tersine istedigim olumsuz yanlarini gormekti cunku isin parasinda degil benden yiyecegi zamandayim, asiri mesgul oldugumdan sadece geceleri 1-2 saat oynayabilecektim ve "az biraz daha grind" diye de yoldan cikmak istemiyorum :) Guild Wars tarzi birseyse sorunsuz oynayabilirim diye dusunmustum ama degilmis.

Neyse az sonra Google geliyo kampuse gidip kic yalamam lazim :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de casual bir oyuncu olarak başlıyorum. oyun da casual oyuncuları tolere ediyor gibi göründü.

sonuçta oyun düşük lvl'da dahi sürekli bir grup bulma zorunluluğu olmadan pvp vs. yapmama izin veriyorsa yeter zaten. bahsettiğiniz grind, sizin grindliğiniz oluyor daha çok =) tabii ki hırsla oyuna yapışıp saatlerini veren adamın durumu benden iyi olur. olsun da.. ama ben de ezilmeye mahkum olmayayım. casual adamın derdi budur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun daha yeni çıktı... bu gün end game olsan nolur yarın end game olsan nolur?... sonuçta senin gibi bi sürü insan var... onlarla takılırsın... casual casual gidersiniz... bak bana... olabildiim kadar core oyncu olmaya çalışıom ama midterm ve final haftalarında oynamak haram gibi gözüküo...
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Ekmek said:
Haha
uo causal olsaydi trammel diye bi saçmalık koymazlardı.
ne trammeli abi benim bildigim UO nebula north'la sinirlidir valla, oyle keyif aldigim oyun da gelmedi bi daha

neyse yani sonuc olarak grind varsa ben yokum, zaten sizle de oynayamayacaktim anlami yok. bu arada olumsuz yaziyo diye cuce elestirilmis de tam tersine istedigim olumsuz yanlarini gormekti cunku isin parasinda degil benden yiyecegi zamandayim, asiri mesgul oldugumdan sadece geceleri 1-2 saat oynayabilecektim ve "az biraz daha grind" diye de yoldan cikmak istemiyorum :) Guild Wars tarzi birseyse sorunsuz oynayabilirim diye dusunmustum ama degilmis.

Neyse az sonra Google geliyo kampuse gidip kic yalamam lazim :P

arkadasim googleda calisiyor, hem de bostondaki ofislerinde. Adini verdim, seni omur boyu almayacaklarmis, kara listenin tepesine 16 punto bold harflerle yazdirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
UP!

Baktim hayat boyle gecmez, oynayayim dedim. Son bir sorum var bu sistemde nasil calisir: (Windows XP (veya gerekirse Vista) kurucam el mahkum boot camp ile hddnin bi kismina, emulator abik gubik olmucak yani duz windows olcak o acidan bi performans sorunu yok)

macbook pro'nun ilk modeli
2.4GHz intel core 2 duo
2 gb memory
NVIDIA GeForce 8600M GT with 256 MB

oyle eziyet cektirirse hic almicam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...