draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 paticikta dibine kadar elestirmek bitmeyen bir modadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Absolut said: Ne yazık ki casual olmayanın günümüzde tutulma ihtimali yok. Ben uğraşıcam didinicem bi item alıcam sonra 3 kıl tip gelicek beni kesecek itemlarımı alıcak sırf neymiş casual olmasın diye. Yerim öyle oyunu ben :) Ama şöyle de bişey var, uo da vendordan aldığın itemlarla bile iş yapabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Absolut said: Ne yazık ki casual olmayanın günümüzde tutulma ihtimali yok. Ben uğraşıcam didinicem bi item alıcam sonra 3 kıl tip gelicek beni kesecek itemlarımı alıcak sırf neymiş casual olmasın diye. Yerim öyle oyunu ben :) Banka diye bişey var... git koy itemlarını bankaya orda dursunlar :P Ölünce kaybediceğin bişeyler olması oyunu çok daha heyecanlı şekle soktuğu kesin. Şimdiye kadar PVP sinden en çok zevk aldığım 2 oyunda (UO ve Shadowbane) player loot sistemi vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Burdaki bütün itemlar vendordan :p nerdeyse. Itemı bankaya koyacaksam neden uğraşıp didinip ele geçirdim ki? Player looting elbette oyunu çok daha heyecanlı yapar ama lootlayan taraf için olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Absolut said: Burdaki bütün itemlar vendordan :p nerdeyse. Itemı bankaya koyacaksam neden uğraşıp didinip ele geçirdim ki? Player looting elbette oyunu çok daha heyecanlı yapar ama lootlayan taraf için olduğu kesin. ofc :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aslında sadece çantandaki itemlar lootlanabilir olabilir... Shadowbane de öyleydi, o bile can yakıyodu ama üstündeki kıyafetler vesaireler sana kalıyodu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 keşke birisi benim çantayı lootlasa sırf börtü böcek şişe tohum vs yeni itemları alıcam yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 en son swg de oyle canta rahatsizligi vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Neden sadece çanta ile sınırlı kalıyor ki? Sen öldüğünde karşı atarfın herlşeyini lootlayabiliyor olsun olacaksa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Tabii senin için dert değil... hepi topu iki parça bez parçası lootlanabilcekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ama sarı bez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ekmek said: Haha uo causal olsaydi trammel diye bi saçmalık koymazlardı.ne trammeli abi benim bildigim UO nebula north'la sinirlidir valla, oyle keyif aldigim oyun da gelmedi bi daha neyse yani sonuc olarak grind varsa ben yokum, zaten sizle de oynayamayacaktim anlami yok. bu arada olumsuz yaziyo diye cuce elestirilmis de tam tersine istedigim olumsuz yanlarini gormekti cunku isin parasinda degil benden yiyecegi zamandayim, asiri mesgul oldugumdan sadece geceleri 1-2 saat oynayabilecektim ve "az biraz daha grind" diye de yoldan cikmak istemiyorum :) Guild Wars tarzi birseyse sorunsuz oynayabilirim diye dusunmustum ama degilmis. Neyse az sonra Google geliyo kampuse gidip kic yalamam lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi bu wow dan daha iyi casual oyuncular icin, bence kesin oyna..(okumadim diger sayfalari ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla ben de casual bir oyuncu olarak başlıyorum. oyun da casual oyuncuları tolere ediyor gibi göründü. sonuçta oyun düşük lvl'da dahi sürekli bir grup bulma zorunluluğu olmadan pvp vs. yapmama izin veriyorsa yeter zaten. bahsettiğiniz grind, sizin grindliğiniz oluyor daha çok =) tabii ki hırsla oyuna yapışıp saatlerini veren adamın durumu benden iyi olur. olsun da.. ama ben de ezilmeye mahkum olmayayım. casual adamın derdi budur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 grind ne ya, istemezsen yapmazsin, sartlamayin kendinizi oyun oynarken soyle yapicam boyle yapicam rank 5435 olucam en gral itemalri alicam diye. grind yapanin 2 gunde aldigini sen 2 haftada al, bi yere mi yetisicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Devir casual devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyun daha yeni çıktı... bu gün end game olsan nolur yarın end game olsan nolur?... sonuçta senin gibi bi sürü insan var... onlarla takılırsın... casual casual gidersiniz... bak bana... olabildiim kadar core oyncu olmaya çalışıom ama midterm ve final haftalarında oynamak haram gibi gözüküo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Penth de grind lafını duymuş vazgeçmiş. Grindladığı şeyin ne olduğunu falan bile bilmiyor, RP falan hiç adamın dünyadan haberi yok. Tam hıyarsın ilke hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Penthesilea said: Ekmek said: Haha uo causal olsaydi trammel diye bi saçmalık koymazlardı.ne trammeli abi benim bildigim UO nebula north'la sinirlidir valla, oyle keyif aldigim oyun da gelmedi bi daha neyse yani sonuc olarak grind varsa ben yokum, zaten sizle de oynayamayacaktim anlami yok. bu arada olumsuz yaziyo diye cuce elestirilmis de tam tersine istedigim olumsuz yanlarini gormekti cunku isin parasinda degil benden yiyecegi zamandayim, asiri mesgul oldugumdan sadece geceleri 1-2 saat oynayabilecektim ve "az biraz daha grind" diye de yoldan cikmak istemiyorum :) Guild Wars tarzi birseyse sorunsuz oynayabilirim diye dusunmustum ama degilmis. Neyse az sonra Google geliyo kampuse gidip kic yalamam lazim :P arkadasim googleda calisiyor, hem de bostondaki ofislerinde. Adini verdim, seni omur boyu almayacaklarmis, kara listenin tepesine 16 punto bold harflerle yazdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 la benim adimi ver, beni alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 UP! Baktim hayat boyle gecmez, oynayayim dedim. Son bir sorum var bu sistemde nasil calisir: (Windows XP (veya gerekirse Vista) kurucam el mahkum boot camp ile hddnin bi kismina, emulator abik gubik olmucak yani duz windows olcak o acidan bi performans sorunu yok) macbook pro'nun ilk modeli 2.4GHz intel core 2 duo 2 gb memory NVIDIA GeForce 8600M GT with 256 MB oyle eziyet cektirirse hic almicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 deliler gibi oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hadi ya? supermis o zaman sukru hangi serverdasin lan yarin erkan ogur konserinden sonra akarim ben alemlere. eu'da lag olur heralde hic kasmiyim zaman falan tutmaz hem, gerci sizle oynamak da zevkli olur. destruction miyiz bi de sukru, oyle hatirliyom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 skull throne destruction, gizmow benim charin adi. erkan ogur nasil gelince anlat, cumarteside ben gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yannız oyunun itemization cidden berbat Dün iptal oldum. 2 tane q chain yaptım 6 şar step fln. gelen ödül aynı. Hemde Kafalık. E aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar