ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ya bir arkadaşım için internetten mp3 player alıcaz da; güvenilir bir site arıyoruz. kriterler: - haliyle elektronik aletler, bolca mp3 player çeşidi bulmamız lazım - teslimat konusunda sorun yaşatmamaları lazım - kredi kartı kullanılacak, çoğu site güvenli artık sanırım ama yine de bir kriter olarak bunu da eklemek gerek - bu en önemsiz kriter, üstteki 3ü çok daha önemli. garanti konusunda da sorun yaratmayacak bi site olması önemli eklemek istediğiniz başka bir şey varsa onları da ekleyip cevap verirseniz çok sevinirim. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vatan, bimeks, gold, birkaçtane daha var ama aklıma gelmedi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hepsiburada geliyo direk aklıma başakda gelmiyo türkiye içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hepsiburada teknosa tekmarshop vatanbilgisayar ereyon.com.tr sanalmarketim inventus sitelerinden alışveriş yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dün madeinsport die bi siteden marsilyanın eşofmanını fln aldım 286m. tuttu.fransiz sitesi sizce gelirmi aldıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hepsiburada, exa, weblebi, ideefixe, inventus. bunlardan 100'ün üzerinde netten alışverişim olmuştur hiç sorun yaşamadım. yarısından çoğunu hepsiburada'dan yaptım, iadeleri falan 1 günde kabul edip parayı karta veya hesaba geri atıyolar, garantide falan sorun çıkarmıyorlar çok iyi. ancak gigatek'de az ucuz olacak diye 2 3 alışveriş yaptım hepsi de sorunluydu (ah parasızlık =), onu önermem. onun dışında vatan'dan alışveriş yapmadım ama çok kötü ününü duydum. edit: d&r ile aral'ın siteyi unutmuşum onlardan da 2 3 kere bir şeyler aldım bir sorun yaşamadım ama d&r'a gidip elden almak daha mantıklı tabii, sadece dükkanda yoksa online'ı düşünebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vatan'dan 20 gün önce falan ekran kartı aldım, 1 günde geldi(Eskişehir'deyim tahminen Ankara'dan göndermişlerdir), gerçi ben parayı havale yaptım o yüzden sadece kargo hızı konusunda bir fikir verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Exa, hepsiburada, vatan, bimeks, gold'dan alisverislerim oldu sorun yasamadim bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Silphatos said: hepsiburada, exa, weblebi, ideefixe, inventus. bunlardan 100'ün üzerinde netten alışverişim olmuştur hiç sorun yaşamadım. yarısından çoğunu hepsiburada'dan yaptım, iadeleri falan 1 günde kabul edip parayı karta veya hesaba geri atıyolar, garantide falan sorun çıkarmıyorlar çok iyi. ancak gigatek'de az ucuz olacak diye 2 3 alışveriş yaptım hepsi de sorunluydu (ah parasızlık =), onu önermem. onun dışında vatan'dan alışveriş yapmadım ama çok kötü ününü duydum. edit: d&r ile aral'ın siteyi unutmuşum onlardan da 2 3 kere bir şeyler aldım bir sorun yaşamadım ama d&r'a gidip elden almak daha mantıklı tabii, sadece dükkanda yoksa online'ı düşünebilirsiniz. Gigatekten ben de alışveriş yaptım hd4850 aldım hiç sorun yaşamadım. Bir tandığım 2x2gb ram aldı sorunlu çıktı kargoladı hemen değiştirip yenisini gönderdiler. Ayrıca weblebinin insanları ne kadar dolandırıp kapandığından da bihabersin sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sanalmarketim çok güvenilirdir. teknik destek müşteri hizmetide çok iyidir çok alışveriş yaptım. ha başka yerlerden biraz tuzlu olabiliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yok yaw sanalmarketimin ürünleri pahalı değil o kadar ben creative zen stone plus aldım en uygun oradaydı. Ama bazı ürünler olabiliyor tuzlu da değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 www.sanalmarketim.com ve www.elmasepeti.com dan defalarca alisveris yapmisimdir, hic bir problemle karsilasmadim. Urun ithalatci stoklarinda yoksa cogu buyuk magazanin yaptigi gibi urunu icin haber verilmeden bekletilmek yerine telefon eder urunun muadili ile degistirilmesini veya iadesini bizzat onlar talep ederler, en takdir ettigim olaylaridir ikisininde. Son zamanlarda weblebi.com batmadan yasadigim bir iki problemden sonra urun yola cikmadan kredi kartindan para cekmeme politikasini uygulayan yeterkiiste.com u da baya begeniyorum. Su ana kadar 3 urun siparisim oldu gectigimiz ayda , 2 sinde ellerinde olmadigi icin kampanya fiyatindan bi ust versiyonu yolladilar sorgusuz sualsiz. Silphatos said: ancak gigatek'de az ucuz olacak diye 2 3 alışveriş yaptım hepsi de sorunluydu (ah parasızlık =), onu önermem. onun dışında vatan'dan alışveriş yapmadım ama çok kötü ününü duydum. Bizzat tanidigim bildigim bi mekandir, su ana kadar memnun olmayan insan gormemistim, talihsiz bi hadise olmus. Normalde hem fiyatlari hemde ilgileri hep ust duzeydedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bi de www.estore.com.tr var ama hiç bilmiyorum ne kadar güvenilirdir falan. Alışveriş yapacaktım geçen hafta ama çekindim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 estore u bende merak ediyorum aslinda. Opet den migrosdan fln opet kart ile alisveris yapildiginda paso 10-20 liralik indirimler geliyor, guvenilir olsa gerek diye dusunuyorum ama su son 1 aya kadar benim icin weblebi.com da guvenilirdi. ummadik tas bas yarar hesabi, ugrastirdilarda ugrastirdilar 3 kurus icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ereyon.com.tr de iyiydi. karınca çitfliği almıştım kapıda ödemeyi seçtim gayette hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ereyon şikayetimvar.com mu ne ordaki tüm şikayetlerle hemen ilgileniyomuş diye duydum ya da okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla gigatek ile 2004'de yaşamıştım ben sorunlarımı belki şu an düzelmiştir ama donanımhaber'de halen kötülüyorlardı. zaten çiçekci mi neymiş eskiden aheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 weblebi.com da fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ereyon iyidir. vatan da iyidir.servis mervis problemi de yok vatanın malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alacağımız şeye teknofiyattan bakıp en ucuzunu buluyoruz. Oradan alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dereque said: weblebi.com da fena değil Bu kadar okumadan mesaj atılır bu kadar internet dünyası az takip edilir yani yanlış anlaşılmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar