Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eeuheuhe hep bu hatayı yapıyorum. yanımda kredi kartım yok viskim yok param az ilaçlarımıda almadım ulan tam sakatım haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 allahlıksın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Şimdiye kadar bişey olmadıysa bundan sonra da olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 öldürmeyen şey güçlendirir diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 varya viskisiz bir daha gidersem bir yerlere ibneyim. kaydedin bu mesajımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aha gene ban yiycen. yapma lan böyle üzülüyorum ben. sen ban yedikçe içimden bişeyler kopuyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aga bi günde içmeyiver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Öldürmeyen şey iyidir mistir. Bu arada baylar cep şişesi almak istiyorum ne kadar o zımbırtılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dandik votkaların(istanblue falan) cep şişesi 4 milyon. tekelin cep kanyaıda çok pahalı deildi tadıda iyi. bahsettiin şey mataraysa ayrı tabi. onlarda 20-30 dan falan başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 elesso said: dandik votkaların(istanblue falan) cep şişesi 4 milyon. tekelin cep kanyaıda çok pahalı deildi tadıda iyi. bahsettiin şey mataraysa ayrı tabi. onlarda 20-30 dan falan başlıyo Matara evet:) Saol eheh. -İyi kötü çirkin izliyorum ne pis filmdir bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 olum ben deli azalttım lan 3 gündür bi duble rakı bi dene extra bile yok. karaciğerim rahatladı sanki olum süper bi duygu : ) eller titremese, terleme de olmasa çok daha şahane olacak da haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oha eller titriyosa daha bu yaşta. üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 mouse da dururken falan çok bişi olmuo da serbestken arada oluyor. bi de böle lens takarken falan çok fena oluyor. geçer ama yani. di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 di muk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Laraken said: mouse da dururken falan çok bişi olmuo da serbestken arada oluyor. bi de böle lens takarken falan çok fena oluyor. geçer ama yani. di mi sen de sürekli bişi tut napalım(:P) ya o diil de elini bööle havada tutunca titreme olayı bende de oluyo yaşlanıyoruz bence:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Laraken said: mouse da dururken falan çok bişi olmuo da serbestken arada oluyor. bi de böle lens takarken falan çok fena oluyor. geçer ama yani. di mi yarabbi(helm) aşk nelere kadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 koluna ağır bi cisim fln mesela ağır bi saat takarsan serbest bıraktığında titremelerin büyük ölçüde azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 @Ardeth he valla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 allahtan bahsediyoruz diye geldim ne cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Biri Allah mı dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DİN TARTIŞMASIII * elinde ne varsa havaya fırlatır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o eli havaya kaldırınca titreme olayı normal sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi nasıl özlüyorum viskiciklerimi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu "ben baya içiyorum" topiclerine asla anlam veremiycem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar