ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Arkadaşlar herkez yıllarca cs oynadı aslında ben 5.7 den beni oyanırm ( beta ) fakat dün akşam stream indirdim hollandalı bir arkadaş bana usename ve pass verdi girip cs indirdim yükledim ve oyuna girdim.. ama İnanamadığım tipte çok harika insanlar var yani ben kötü oynamam ama adamı vurmak tam bir eziyet.. Cs oyuncusu olarak kendimizi daha çok nasıl geliştirebiliriz nelere dikkat etmeliyiz yapmamız veya şu ayarı yaparsan daha rahat olur gibi bilgi verebilecek arkadaşların tecrübelerini almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 önce aim için dandik funmaplerde oyna sürekli aim ak colt falan filan, zaten bir süre sonra olabilecek en iyi seviyeye gelir. daha sonra irc'den mix maçlara katıl, bir sürü kanal var türk/yabancı 5v5 karmalar. bunlarda biraz taktik vs öğrenirsin daha sonra kendine bir klan bulup sürekli maç yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 çok sağol.. aslında alışmak istediğim maplerde çıkış noktaları bazen görmediğim yerleri tutan insanlar var benim noktamı görüp vurabiliyorlar hem aim hemde oradan biri çıktığında iyi refleks gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu mircde bul vs olayını bir açar mısın ? team maçları falan yapmak istiyorum bende. steam'den neyi indirdiniz bir de? 1.6 mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet streamdan 1.6 cs indirdim kendi kurdu patch vs..vs.. sonra kendi başlatıp bütün serverları karşıma çıkardı.. ama kurunca senden acount ve pass istiyor banada arkadaşım verdi süresini sordum ::d ömür boyu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hiç para ödemedin mi indirirken falan? waş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben cs yi eğlenme amaçlı oynadığımdan o kadar kasasım gelmiyor. ama adamları görünce imrenmiyor da değilim. kuzenim var 7-8 yıldır oynar cs. hala da oynuyor. adam takır takır alıyor. bak kuzen şurdan çıkacak şimdi verecem beynine diyor, adam ordan çıkyor tık yerde. ezberlemişler artık olayı adamlar. bir de bu cs de sote olayından nefret ediyorum. parası olan hemen bi sniper alıyor. pusuyor bi tarafa bekliyor. acayip sıkılıyorum. direk dalıyorum ben ya allah diyerekten. yakın temaslı olunca daha güzel oluyo benim için. bi de hep aynı kişilerle oynarsan hep aynı senaryo gelir. farklı kişilerle oynamak lazım ki başka taktikler falan kapasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Madcat said: hiç para ödemedin mi indirirken falan? waş :D yok kuruş ödemedim my games te bi sürü oyunu var hepsini indirebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 harbi iyimiş. ben bu steam olayına alışmadım. normal i fark ediyormu çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 /summon spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dragonfire said: harbi iyimiş. ben bu steam olayına alışmadım. normal i fark ediyormu çok? normal derken neyden kastettin? CS:S mi? valla benim o bahsetiğim kuzen 1.6 oynar. benim cs:s hesabını verdim al bi oyna diye, alışamadı hemen, değişik geldi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 biride bana steam accountu versin la iki adam vurayım merak ettim şu source u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya cs tamamiyle ayrıntı oyunu pcin çok iyiyse fps100 altına düşmüyosa yukarda denildigi gibi hergün klan maçları falan yapıyorsan işte bide hızlı el oyunları şeylerini girersen, zaten kötü oynuyo olabilmen imkansız (yıllardır cs oynıyan biri oldugun için) ama işte çok basit mantıklı ama ayrıntılarla farka giden bi oyun alışmadıgın pcde 45-3 frag yaptıgın mapte aynı adamlarla 14-34 yaptıgmı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bkshena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ozii_x said: Arkadaşlar herkez yıllarca cs oynadı aslında ben 5.7 den beni oyanırm ( beta ) fakat dün akşam stream indirdim hollandalı bir arkadaş bana usename ve pass verdi girip cs indirdim yükledim ve oyuna girdim.. ama İnanamadığım tipte çok harika insanlar var yani ben kötü oynamam ama adamı vurmak tam bir eziyet.. Cs oyuncusu olarak kendimizi daha çok nasıl geliştirebiliriz nelere dikkat etmeliyiz yapmamız veya şu ayarı yaparsan daha rahat olur gibi bilgi verebilecek arkadaşların tecrübelerini almak istiyorum CS 5.7 beta diye bir versiyon hic olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi publicdekilre efsane diyosan yanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 heheh ben de 5.7 yoktu demeye geldiydim. 5.2 vardi sanirim bi de 6 ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 5.2 olmalı evet o mermiyi cok alabiliyordun o zamanlar biz hl oynardık cs ye 6.1 ile başlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 diamond 3d monster kartımla beta 7 oynardım tey teey. Hep fantaziye kaçtığım için mermi manyağı olurdum (mac 10 almak, çift beretta gitmek gibi) Bir de true combat elite var W:ET modu olarak benzer mantıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mac10 dedin mi felix gelir akıllara arctic avenger skinle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 refleks ve aim için dm kas, hiç bi modu olmayan(damage verince gözükmesi, hs mod filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 5.7 dediğin 7.5'tir büyük ihtimalle o değil de, CS'nin öyle ahım şahım bi tarafı yok ki. Herşey aimde bitiyor. Adamı gördüğün an hiç salise sekmeden öldürebiliyorsan zaten CS bitmiştir senin için. Al eline sniper rifle + desert eagle, geleni hakla gideni öldür. Öyle taktikti maktikti kasmaya hiç gerek yok. Zaten "pro" takılanların birçoğu aim sayesinde bu kadar frag kasıyor. 6.0'lı günleri özledim ya :) Oyun daha bi hızlıydı, mp5 gereksiz silah değildi, awp kullanması bu kadar kolay değildi felan, oyun bu kadar ezbere düşmemişti. bi de dust-dust2only gitmiyordu oyun, mis gibi docks, militia felan olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Milita ve Docks favorimdir. 5.2 ve 6.2 uzerine versiyon yoktur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Maç yapmak için illa steam gerekmiyor tabiki :) Nonsteam lede gayet oluyor. CS camiası irc de quakenet / gamesurge.net kullanıyor iletişim için. Gamesurge u genelde USA kullanır , siz sadece /irc.quakenet.org girip #5e5 #karma gibi kanallarda gayet güzel maçlar bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar