Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdam kalktı, ne derece iyi oldu?

Zlaneth

Öne çıkan mesajlar

Zlaneth said:
boş mesaj yazmak içinde kasma kendini bi zahmet.

Zlaneth said:
6 yaşındaki bir kıza tecavüzü savunan amma insan varmış be, helal valla, ne insanmış bitmeyen hakmış.

bak yavrum evladım.
demedim diyorsun bende havadan alıntı yapmıyorum bunları.
yaptığın şey ana bacı küfür etmek gibi birşey.

salak saçma konuşmadan özür dile bence konu kapansın.
ha sıçtın , lütfen sıvama.
boş saçma mesajlarını da paticikden ve benden uzak tut.
provoke etme beni.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
ne idam'ı ya bu adamı öldürmiyeceksin
koycaksın koğuşa diyeceksin
bakın beyler yeni arkadaş getirdim size 6 yaşında bi çocuğa tecavüz etmiş diye ufak bi bilgi vericeksin bide
sonra görsün bakalım tecavüz nasıl bişi.

biraz önce neler diodn şimdi ne diosun çözemedim.

konuşmak için konuşmayın pls

madalyaları münasip yerlere takınca birşey olduğu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth, cidden insanları provoke etmekten başka birşey yaptığın yok. Diğer topiklerde de insanlara "kör müsün", "kıt mısın", "boş musun" türü şeyler dediğini ben dahil herkes gördü. (daha fazlasını isteyenler bu sayfanın en başına da bakabilirler) O adamlara cevap verdiğinde de "ADAM BANA LAF ETTİ" diye zırlarsınız. Ben bile bu forumda yeni sayılmama rağmen, çok gördüm öyle tipleri.

Ayrıca daemire katılıyorum. Adam suçu işlemiştir, devlet cezasını verir. Azdır, çoktur. O zaman suçu değil kanunu tartışırsınız. Yılların geyiğini de yapmak istemezdim ama hem önüne geleni idam edip, hem "avrupadan ne eksiğimiz var ayol" demek biraz zor bir olaydır.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
said:
Çocuk 6 yaşında, nasıl tahrik edebilir, nasıl tahrik olunur anlam veremiyorum. İdam kalktı da bu adam benim verdiğim vergiyle doyurulacak bütün hayatı boyunca. Ne gerek var? Akıl sağlığı da yerinde bu adamın. Bu adam insan mı ki?

6 yaşındaki bi çocuktan tahrik olup ona tecavüz eden birinin akıl sağlığı ne derece yerinde olabilir?
ayriyeten tecavüzden içeri girenmektense idam'ı tercih etmiştir oda tecavüzden içeri girenlere çok kötü şeyler yapıyolar içerde

bak daha öncede aynı şeyi söylüyodum ben madalyayı tam olarak nereye istersin?
Sosyal ağlarda paylaş

Kitana sen kendin kaşınıyorsun biraz demekki benim seni provoke etmemle bir alakası yok.

Zlaneth said:
6 yaşındaki bir kıza tecavüzü savunan amma insan varmış be, helal valla, ne insanmış bitmeyen hakmış.

bu mesaj şu mesaja karşılıktı
Ekmek said:
Hukuk ve insan hakları
SENIN ANANA BACINA YAPSALAR IYI MI OLUR?
mantığıyla işlemiyor bildiğim kadarıyla.

neden üstüne alındığını anlamış değilim, kaşıntıdandır belkide.

Ayrıca
Chastise said:
Zlaneth, cidden insanları provoke etmekten başka birşey yaptığın yok. Diğer topiklerde de insanlara "kör müsün", "kıt mısın", "boş musun" türü şeyler dediğini ben dahil herkes gördü. (daha fazlasını isteyenler bu sayfanın en başına da bakabilirler) O adamlara cevap verdiğinde de "ADAM BANA LAF ETTİ" diye zırlarsınız. Ben bile bu forumda yeni sayılmama rağmen, çok gördüm öyle tipleri.
.

Yeni olman mesajların tamamını okumanı mı engelliyor? Bir insana böyle dediği için böyle dedim diyorum adam hala bunu nasıl böyle anlarsın diyor. Kör müsün, boş musun çok mu ağır laflar? Ben kimseyi bugüne kadar bana laf etti diye zırlayarak şikayet etmedim, ama şikayet edildim, çünkü savundukları şeyi çürütünce insanların kuyruğu acıyor, bana bu laf etti atın bunueaaa diye basıyor yaygarayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi çürütüyorsun ya? Kendi kendine egoboost mu çekiyorsun anlamış değilim ki ben. Ağır laflar, sana değil ona ağır laflar. Ahmete değil mehmete ağır laflar. Böyle bir bakış açısı mı olur olaya yahu. Tartışmanın bir adabı, edebi vardır. Tartışmayacaksın madem. Her yerde "oh burda da olanak var allahçı tartışması olsun" diye alakasız mesajlar atıp gereksiz laf dalaşı başlatıyorsun, sonra "oh bunu da çürüttüm güzel oldu" diyip ego tatmin ediyorsun kendince. Düşünmeni öneririm.

Oftopik olmayı da sevmiyorum. Şimdilik bana yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Ekmek said:
İdam ettiğiniz kişinin suçsuz olduğu anlaşılırsa reslicek misiniz adamı peki?

aynı mantıkla baktığımızda, müebbet hapse çarptırılan kişinin 23 yıl sonra suçsuzluğu kanıtlanınca, adamın kayybolan yıllarını kim verecek geri?

enteresan bir mantık yürütme.

bence de enteresan
adamı öldürünce geri dönüşü yok, müebbetde var ama di mi geç de olsa?
ha iki seçenek de riskliyse ben saçma olanı seçerim diyosan da saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
roket adam said:
Ekmek said:
İdam ettiğiniz kişinin suçsuz olduğu anlaşılırsa reslicek misiniz adamı peki?

aynı mantıkla baktığımızda, müebbet hapse çarptırılan kişinin 23 yıl sonra suçsuzluğu kanıtlanınca, adamın kayybolan yıllarını kim verecek geri?

enteresan bir mantık yürütme.

bence de enteresan
adamı öldürünce geri dönüşü yok, müebbetde var ama di mi geç de olsa?
ha iki seçenek de riskliyse ben saçma olanı seçerim diyosan da saygı duyarım.

ya sen kendini bi başkasının yerine koyup düşünemiyomusun yani.kendini suçsuz,müebbet hapis cezası alan,idam yasağı olmasa idam edilecek biri olarak düşün.25 sene yatmışsın hapiste ve sana suçsuzsun diyolar.bana deseler ki 25 sene boşa yattın suçsuzsun diye dalga mı geçiyonuz pezevenkler gençliğimi yediniz,idam etseniz daha iyiydi derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...